Πώς να διορθώσετε τη συντριβή εφαρμογής συντομεύσεων στο iPhone (8 Μέθοδοι)

Η εφαρμογή Shortcut χρησιμοποιείται ευρέως για την προσθήκη έτοιμων ή προσαρμοσμένων συντομεύσεων και είναι πολύ χρήσιμη επειδή σας επιτρέπει να επεκτείνετε τις δυνατότητες του iPhone σας. Τι γίνεται όμως αν η εφαρμογή διακοπεί στο iPhone σας;

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες iPhone μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας για το πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Συντόμευσης που διακόπτεται συχνά. Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και να μην έχετε ιδέα τι συμβαίνει.

Πώς να διορθώσετε τη συντριβή εφαρμογής συντομεύσεων στο iPhone

Η εφαρμογή Συντομεύσεις μπορεί να διακοπεί για διάφορους λόγους, όπως ένα πρόβλημα αποθήκευσης, ένα σφάλμα iOS ή ένα πρόβλημα με μια συγκεκριμένη συντόμευση. Συνήθως, οι χρήστες iPhone αντιμετωπίζουν συντριβή της εφαρμογής Συντομεύσεις ενώ χρησιμοποιούν μια συνθήκη «Εάν». Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διορθώσετε τη συντριβή της εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone σας.

1. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Είναι πιθανό η εφαρμογή Συντομεύσεις να κολλάει στο iPhone σας λόγω προσωρινής βλάβης συστήματος. Η επανεκκίνηση του iPhone σας μπορεί να εξαλείψει τέτοιες δυσλειτουργίες.

Για να επανεκκινήσετε το iPhone σας, πατήστε παρατεταμένα τα πλευρικά κουμπιά και τα κουμπιά μείωσης της έντασης ήχου μαζί για να φέρετε το Power Menu.

Όταν εμφανιστεί το μενού Power, χρησιμοποιήστε την επιλογή slide to power off. Μόλις απενεργοποιηθεί, ενεργοποιήστε ξανά το iPhone σας και ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις. Τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν καλά τώρα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας

Πώς να διαγράψετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα σε Android και iPhone

2. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις

Επανεκκινήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις

Η επανεκκίνηση της εφαρμογής Συντομεύσεις είναι ένας άλλος καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος σύγκρουσης της εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone.

Οι πιθανότητες είναι ότι το iPhone σας έχει ορισμένες διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο, κάτι που έρχεται σε διένεξη με την εφαρμογή Συντομεύσεις.

Ή θα μπορούσε να είναι ένα σφάλμα στην ίδια την εφαρμογή Συντομεύσεις που οδηγεί στο πρόβλημα του σφάλματος. Επομένως, συνιστάται να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε το App Switcher. Όταν εμφανιστεί το App Switcher, κλείστε την εφαρμογή Συντομεύσεις και ανοίξτε την ξανά από τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών.

3. Απενεργοποιήστε το iCloud Sync για τις Συντομεύσεις

Το iCloud Sync στην εφαρμογή συντομεύσεων υποτίθεται ότι διατηρεί ενημερωμένη τη συλλογή συντομεύσεών σας σε όλες τις συσκευές σας.

Ωστόσο, εάν η διαδικασία συγχρονισμού είναι ελαττωματική, η εφαρμογή Συντομεύσεις ενδέχεται να διακοπεί. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα iCloud Sync.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Συντομεύσεις.

Συντομεύσεις

3. Στην οθόνη Συντομεύσεις, σβήνω η εναλλαγή για iCloud Sync.

iCloud Sync

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία iCloud Sync στην εφαρμογή Συντομεύσεις για iPhone. Αφού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις για να ελέγξετε αν εξακολουθεί να κολλάει στο iPhone σας.

4. Απενεργοποιήστε τις ενημερώσεις Beta στο iPhone σας

Οι ενημερώσεις λογισμικού iOS Beta είναι συνήθως γεμάτες σφάλματα και δυσλειτουργίες που μπορεί να επηρεάσουν τη συνολική απόδοση του iPhone σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την έκδοση beta του iOS, οι πιθανότητες είναι ότι η έκδοση έχει πρόβλημα ή σφάλμα που διακόπτει την εφαρμογή Συντομεύσεις.

Επομένως, συνιστάται να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις Beta στο iPhone σας και να εγκαταστήσετε μια σταθερή έκδοση iOS. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Ενημερώσεις Beta.

Ενημερώσεις Beta

5. Στην οθόνη Beta Updates, επιλέξτε Μακριά από.

Μακριά από

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις iOS Beta στο iPhone σας.

5. Διαγραφή όλων των αυτοματισμών

Αρκετοί χρήστες iPhone στο Reddit είχαν αναφέρει ότι η διαγραφή όλων των αυτοματισμών και η απενεργοποίηση του συγχρονισμού iCloud είχε επιλύσει το πρόβλημα.

Εφόσον έχετε ήδη απενεργοποιήσει το iCloud Sync στη Μέθοδο 3, το επόμενο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να διαγράψετε όλους τους υπάρχοντες αυτοματισμούς

Διαγραφή όλων των αυτοματισμών

Για να διαγράψετε την αυτοματοποίηση στην εφαρμογή Συντόμευση στο iPhone σας, πατήστε Αυτοματοποίηση, σύρετε προς τα αριστερά στον αυτοματισμό που θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή. Αυτό θα διαγράψει τον αυτοματισμό στην εφαρμογή Συντομεύσεις.

6. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Συντομεύσεις

Παρόλο που το Shortcuts είναι μια εφαρμογή συστήματος, εξακολουθείτε να έχετε μια επιλογή απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης στο iPhone σας.

Μπορείτε να διαγράψετε την εφαρμογή Συντομεύσεις και να την εγκαταστήσετε ξανά από το App Store. Μετά την επανεγκατάσταση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις για λίγο και ελέγξτε αν εξακολουθεί να κολλάει στο iPhone σας.

7. Ενημερώστε το iPhone σας

Οι πιθανότητες είναι ότι η έκδοση του iOS που είναι εγκατεστημένη στο iPhone σας έχει ένα σφάλμα ή σφάλμα που έρχεται σε διένεξη με την εφαρμογή Συντομεύσεις και την εμποδίζει να λειτουργήσει σωστά.

Μπορείτε να αποκλείσετε τις πιθανότητες τέτοιων σφαλμάτων και δυσλειτουργιών ενημερώνοντας το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Για να ενημερώσετε το iPhone σας, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

4. Τώρα εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις iOS.

λήψη και εγκατάσταση

Αυτό είναι! Αυτό θα ενημερώσει την έκδοση iOS στην πιο πρόσφατη έκδοση.

8. Επαναφέρετε το iPhone σας

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της συντριβής της εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone σας, το μόνο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα είναι να επαναφέρετε το iPhone σας.

Η επαναφορά θα διαγράψει όλες τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις από το iPhone σας, όπως τα αποθηκευμένα δίκτυα WiFi, Συσκευές Bluetooth κ.λπ. Επομένως, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των δεδομένων που είναι σημαντικά για εσάς και, στη συνέχεια, προχωρήστε με τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να επαναφέρετε το iPhone σας.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στη Γενική οθόνη, πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

4. Στην οθόνη Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone, πατήστε Επαναφορά.

Επαναφορά

5. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Αυτό είναι! Τώρα, πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία Επαναφοράς.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες απλές και αποτελεσματικές μέθοδοι για να διορθώσετε τη συντριβή της εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με αυτό το θέμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά».

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *