Τα 13 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτο το 2022

Τα 13 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτο το 2022

Το χαρτοφυλάκιό σας πιθανότατα μειώνεται. Οι περισσότεροι επενδυτές κρυπτονομισμάτων χάνουν χρήματα, αλλά μην ανησυχείτε. Αυτοί οι κύκλοι της αγοράς είναι αυτό που ονομάζουμε φάση συσσώρευσης , κατά την οποία συνεχίζετε να αποκτάτε περισσότερα από τα πράγματα που, μακροπρόθεσμα, πιστεύετε ότι θα ευημερήσουν. Στην ουσία, μπορείτε να αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης σε χαμηλότερη τιμή. Θεωρήστε το ως μια εξαιρετική ευκαιρία να ελέγξετε και να δείτε ποιες άλλες ανταλλαγές θα άξιζε να αποκτήσετε, όπου θα μπορούσατε να αποκτήσετε καλύτερα οφέλη, όπως φθηνότερο κόστος και υψηλότερα βραβεία στοίβαξης. Το κρυπτονομίσματα είναι μια σχετικά νέα, ζωντανή βιομηχανία που κερδίζει συνεχώς νέους παίκτες.

Μόλις αποφασίσετε για την ανταλλαγή που θέλετε να επισκεφτείτε, σκάψτε βαθιά σε αυτήν την πλατφόρμα για να δείτε και να επαληθεύσετε τα πράγματα μόνοι σας. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από τις τεράστιες επιλογές ανταλλαγών κρυπτογράφησης εκεί έξω, εδώ είναι οι 15 κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης το 2022 που μπορείτε να εξετάσετε.

Smartphone Realme GT Master Edition, Qualcomm Snapdragon 778G 5G, Samsung AMOLED Fullscreen 120Hz, Ricarica SuperDart…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

#1 Coinbase

Μία από τις καλύτερες ανταλλαγές, ιδιαίτερα για αρχάριους, για να ξεκινήσετε είναι το Coinbase. Αυτή η πλατφόρμα είναι απίστευτα απλή, απλή και βολική . Νιώστε ασφαλείς και άνετα μαζί τους, ειδικά επειδή παραμένουν το μοναδικό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που είναι εισηγμένο στο χρηματιστήριο. Αυτή η ανταλλαγή περνάει από ακόμη αυστηρότερη ασφάλεια. Οι έλεγχοι και η ασφάλεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που κάνουν, γιατί αν παραβιαστούν, η αξία ολόκληρου του καταστήματος θα εξαφανιστεί σε μια νύχτα. Για το λόγο αυτό, επενδύουν πολλά στην ασφάλεια και την ασφάλεια.

#2 Kraken

Το Kraken είναι ένα κεντρικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ξεκίνησε το 2011 από τους Jesse Powell και Thanh Luu, καθιστώντας το ένα από τα πρώτα στον κλάδο. Έχει πιο προσιτές χρεώσεις από το Coinbase . Λαμβάνει καλή βαθμολογία ασφάλειας επειδή είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα που δεν έχει χακαριστεί μέχρι στιγμής και πολλοί άνθρωποι τη λατρεύουν. Το λογισμικό και η εφαρμογή τους έχουν υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση. Εκτός από την προσθήκη πονταρίσματος, συναλλαγών περιθωρίου κέρδους και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης από το 2013, το χρηματιστήριο έχει επίσης κάνει σχέδια για το άνοιγμα μιας αγοράς μη ανταλλάξιμων κουπονιών (NFT).

Αγορά Bitcoin με PayPal (Οδηγός για αρχάριους)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

#3 Crypto.com

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση μιας από τις κάρτες τους, κάτι που είναι φανταστικό. Επιπλέον, έχουν επενδύσει ουσιαστικά σε όλες τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις. Θα τα βλέπατε παντού αν παρακολουθούσατε το UFC ή τη Formula 1. Έτσι, υπήρξε σημαντική αναγνώριση της μάρκας . Σημαντική συμβολή στην άνθησή τους είναι το τοπικό τους σύμβολο, ο Kronos. Η Kronos έγινε γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες θέσεις τους, με αποτέλεσμα να φαίνεται μια από τις καλύτερες επιλογές για ορισμένους επενδυτές, επειδή η αξία της έχει αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Το Crypto.com διαθέτει μια εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε όλους τους λογαριασμούς, τα πορτοφόλια σας και τα κίνητρα πονταρίσματος για τη στοίβαξη κρυπτονομισμάτων.

#4 Buybit

Το Buybit είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους ημερήσιους εμπόρους. Είναι καλύτερο για χρήστες συναλλαγών μόχλευσης και παραγώγων. Διαθέτει μια κάπως πιο περίπλοκη διεπαφή χρήστη που είναι τρομακτική. Επομένως, είναι τέλειο για χρήση εάν είστε επαγγελματίας έμπορος ή έμπορος . Έχουν από τις χαμηλότερες διαθέσιμες χρεώσεις , οπότε αν κάνετε συχνά συναλλαγές, μπορεί να είναι συμφέρουσα. Επιπλέον, έχουν πλέον πολύ επιθετικά προγράμματα παραπομπής, οπότε μην εκπλαγείτε αν τα δείτε σε όλο το YouTube.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας NFT και να το πουλήσετε δωρεάν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

#5 Binance

Πιθανότατα να έχετε ακούσει για αυτούς. Είναι το OG των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων , υπάρχουν πιθανώς για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχουν, μακράν, τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών παγκοσμίως. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα στις ΗΠΑ και υπό έντονο έλεγχο από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, εξακολουθούν να υπάρχουν. Και τα καταφέρνουν περίφημα. Συνήθως, διαθέτουν και εφαρμογή και επιφάνεια εργασίας. Οι εφαρμογές είναι προτιμότερες επειδή μπορείτε να δείτε τις ειδήσεις ή την επισκόπηση. Για να το κάνουν ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη, ειδικά για τους νεοφερμένους, κυκλοφόρησαν το Binance lite γιατί η χρήση του για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντική. Εδώ, μπορείτε να δείτε μια πολύ πιο καθαρή διεπαφή. Μπορείτε ακόμα να έχετε τα NFT σας εδώ, να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να μετατρέψετε οποιαδήποτε από τις κρυπτογραφήσεις σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα διάφορα πορτοφόλια σας.

#6 eToro

Ίσως έχετε παρατηρήσει διαφημίσεις eToro σε όλο το Διαδίκτυο. Το eToro διαχειρίζεται περισσότερα από απλά κρυπτονομίσματα. Είναι μια ολοκληρωμένη οικονομική πλατφόρμα που παρέχει συναλλαγές τόσο σε μετοχές όσο και σε κρυπτονομίσματα. Η κύρια λειτουργία του eToro είναι το social trading, το οποίο διευκολύνει τις άμεσες συναλλαγές και κάνει τις συναλλαγές πιο γρήγορες και ευκολότερες. Η επιλογή συναλλαγών αντιγράφων στο eToro είναι ένα από τα επιπλέον χαρακτηριστικά του . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μάθετε και να παρατηρήσετε τις κινήσεις των κυρίαρχων εμπόρων αντιγράφοντας τις συμμετοχές και τα χαρτοφυλάκια τους. Ακόμη και για όσους έχουν μικρή εμπειρία στη χρήση κρυπτονομισμάτων, το eToro είναι ένα γρήγορο και απλό εργαλείο επειδή δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών ή καταθέσεων.

# 7 Voyager

Δεδομένου ότι ήταν μεταξύ των πρώτων ανταλλακτηρίων που έγιναν ποτέ δημόσια διαπραγμάτευση, το Voyager είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για επενδυτές. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα ανταλλαγής bitcoin τρέχει μέσω εφαρμογών και προσφέρει στους χρήστες της συναλλαγές χωρίς προμήθεια . Εάν επιλέξετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό με το Voyager, μπορεί επίσης να δικαιούστε να λάβετε BTC αξίας 25 δολαρίων όταν διαπραγματεύεστε με επιτυχία Bitcoin αξίας 100 δολαρίων.

#8 Blockfi

Το Blockfi εξακολουθεί να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ. Κέρδισε δημοτικότητα επειδή επέτρεπε στους χρήστες να δανείζουν κρυπτονομίσματα και να λαμβάνουν τόκους. Εδώ, οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν άμεσα ενδιαφέρον για τις επενδύσεις τους ενώ διασκεδάζουν με την εξόρυξη νομισμάτων . Έχουν επίσης μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει φανταστική επιστροφή μετρητών 1,5%. Μερικοί έμποροι επωφελήθηκαν από τους τόκους για τα νομίσματα που διατηρούσαν σε αποθεματικό ή σταθερά νομίσματα ενώ περίμεναν τις συναλλαγές.

#9 Immediate Edge

Απλές και απλές οδηγίες συνοδεύονται από το Immediate Edge. Σε οποιονδήποτε επιτραπέζιο υπολογιστή ή smartphone, η ρύθμιση είναι απλή . Υποστηρίζει διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως MAC, IOS, Android και άλλα. Με την αυτόματη επαλήθευση όλων των σημαντικών συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, το Immediate Edge εξασφαλίζει ανώτερα αποτελέσματα. Η πλατφόρμα Immediate Edge έχει λάβει αρκετές διακρίσεις. 

#10 Robinhood

Το να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές από οπουδήποτε είναι μια έξυπνη ιδέα, ειδικά για άτομα που παρακολουθούν συνεχώς την αγορά κρυπτονομισμάτων και πραγματοποιούν συναλλαγές οποιαδήποτε στιγμή υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα. Η πλατφόρμα Robinhood είναι φορητή. Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οπουδήποτε. Ένα χαρακτηριστικό του Robinhood που τραβάει πολύ την προσοχή είναι ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του . Οι αρχάριοι επενδυτές και οι έμποροι μπορούν να ξεκινήσουν και να μάθουν τα βασικά. Επίσης, η Robinhood παρέχει ψυκτικούς αποθηκευτικούς χώρους για τους πελάτες της, επιτρέποντάς τους να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.

#11 Gemini

Τόσο για θεσμικές όσο και για λιανικές συναλλαγές bitcoin, το Gemini είναι ένα ενιαίο κατάστημα. Οι έμποροι και οι επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες και θεσμικά μέσα συναλλαγών εντός του οικοσυστήματος Gemini. Προσφέρουν μια φιλική για αρχάριους πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και μια προηγμένη για έμπειρους εμπόρους. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα και να αγοράσετε bitcoin αξίας ενός δολαρίου λίγα λεπτά μετά την εγγραφή ενός λογαριασμού αρχαρίου .

Η Google συνεργάζεται με το Coinbase, οπότε οι πελάτες Cloud πληρώνουν σε κρυπτογράφηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

#12 Bitmex

Όσον αφορά την ασφάλεια του λογαριασμού, το Bitmex είναι δύσκολο να νικηθεί. Αυτή η πλατφόρμα συναλλαγών προσφέρει μια τεχνική πορτοφολιού πολλαπλών σταδίων πέρα ​​από την επαλήθευση δύο παραγόντων για τη διαφύλαξη των αποθεματικών. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, το Bitmex έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών. Ωστόσο, το Bitmex δεν είναι διαθέσιμο σε ορισμένα μέρη, όπως η Νέα Υόρκη, το Βερμόντ, το Κονέκτικατ και η Χαβάη.

#13 Bittrex

Το Bittrex έχει πολλά ενδιαφέροντα νομίσματα που δεν υπάρχουν σε άλλες πλατφόρμες. Έχουν περισσότερες από 250 από τις πιο δημοφιλείς αγορές κρυπτονομισμάτων στον κόσμο . Στην κεντρική σελίδα, μπορείτε να δείτε τις τάσεις των διαφόρων νομισμάτων. Το βασικό περιβάλλον χρήστη τους είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Σας επιτρέπει να βλέπετε αριθμούς σε πραγματικό χρόνο, όπως την παροχή διαφορετικών νομισμάτων. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ λειτουργίας ημέρας ή νυχτερινής λειτουργίας.

Τελικές σκέψεις

Είναι δύσκολο να επιλέξεις αν υπάρχουν πολλές επιλογές μπροστά σου. Αλλά η επιλογή του καλύτερου τελικά συνοψίζεται σε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Επιλέξτε το ανταλλακτήριο που καλύπτει τις προτεραιότητές σας, όπως η ευκολία πρόσβασης, η χαμηλή χρέωση συναλλαγών, η ευκολία και άλλα. Και προτού καταλήξετε στην τελική σας επιλογή, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη δέουσα επιμέλεια γιατί μπορεί να καταλήξετε να χάσετε χρήματα πηγαίνοντας σε μια ψεύτικη πλατφόρμα.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *