Τα DM Instagram δεν λειτουργούν

Τα DM Instagram δεν λειτουργούν: 8 τρόποι για να διορθώσετε

Δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα στο Instagram; Σταμάτησαν να λειτουργούν τα DM σας στο Instagram; Πολλά στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα. Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ελαττωματική ή η εφαρμογή Instagram για iPhone ή Android μπορεί να έχει προβλήματα. Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων σε αυτήν την πλατφόρμα. Ας βουτήξουμε.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα στο Instagram είναι ότι το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής σας είναι ελαττωματική, το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας έχει ένα μικρό πρόβλημα, η περίοδος σύνδεσης στην εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά και πολλά άλλα.

1. Ελέγξτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του Apple iPhone ή του τηλεφώνου Android

Το Instagram βασίζεται στη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων. Είναι πιθανό το διαδίκτυο του τηλεφώνου σας να έχει σταματήσει να λειτουργεί, με αποτέλεσμα τα DM σας να μην λειτουργούν.

Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι ενεργή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εκκινώντας μια εφαρμογή με δυνατότητα Διαδικτύου στο τηλέφωνό σας και αποκτώντας πρόσβαση σε περιεχόμενο ιστού. Εάν το περιεχόμενό σας δεν φορτώνεται, η σύνδεσή σας είναι ελαττωματική.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως η επανένταξη στο δίκτυο Wi-Fi και η επανεκκίνηση του δρομολογητή σας, για να διορθώσετε πιθανά τα προβλήματά σας στο διαδίκτυο. Εάν αυτές οι μέθοδοι δεν λειτουργούν, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) για περαιτέρω βοήθεια.

2. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Εάν η σύνδεση του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο είναι ενεργή, ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Instagram αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας. Οι διακομιστές της πλατφόρμας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα, προκαλώντας το πρόβλημα DM.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας μεταβαίνοντας στο Downdetector ιστοσελίδα. Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει αναφορές χρόνου διακοπής λειτουργίας από χρήστες και σας ενημερώνει εάν μια ηλεκτρονική υπηρεσία είναι εκτός λειτουργίας.

Εάν αυτός ο ιστότοπος λέει ότι το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να περιμένετε έως ότου η εταιρεία επαναφέρει την υπηρεσία. Στο μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας.

3. Αναγκαστικό κλείσιμο και ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram

Ένας λόγος που τα DM σας δεν λειτουργούν είναι ότι η εφαρμογή σας Instagram έχει σφάλματα. Αυτά τα μικρά προβλήματα εφαρμογής μπορεί να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτά τα δευτερεύοντα ζητήματα κλείνοντας και ανοίγοντας ξανά την εφαρμογή Instagram. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να κλείσετε αναγκαστικά μια εφαρμογή μόνο σε συσκευές Android.

 1. Εκκινήστε το συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας, πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμκαι επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.
 2. Επιλέγω Αναγκαστική διακοπή στην ανοιχτή οθόνη.
 1. Επιλέγω Αναγκαστική διακοπή στην προτροπή.
 2. Εκκινήστε το δικό σας Ίνσταγκραμ εφαρμογή.

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Instagram στο τηλέφωνό σας Android

Εάν τα DM του Instagram εξακολουθούν να μην λειτουργούν, η αποθηκευμένη κρυφή μνήμη της εφαρμογής σας μπορεί να είναι κατεστραμμένη. Μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών εμποδίζει την κανονική λειτουργία της εφαρμογής, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Ευτυχώς, η διόρθωση μιας κακής προσωρινής μνήμης είναι εύκολη, καθώς μπορείτε να καθαρίσετε την ελαττωματική προσωρινή μνήμη και να επανεκκινήσετε την εφαρμογή σας.

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής σας δεν διαγράφει τα δεδομένα του λογαριασμού σας στην εφαρμογή. Η εφαρμογή σας θα δημιουργήσει εκ νέου αυτήν την προσωρινή μνήμη καθώς χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες της εφαρμογής. Σημειώστε ότι μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη μιας εφαρμογής μόνο στο Android. Θα πρέπει να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή σε ένα iPhone για να αφαιρέσετε τα αποθηκευμένα δεδομένα της εφαρμογής.

 1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας, πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμκαι επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.
 2. Επιλέγω Χρήση αποθήκευσης στην παρακάτω οθόνη.
 3. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να αφαιρέσετε τα αποθηκευμένα αρχεία της εφαρμογής.
 1. Εκκινήστε το δικό σας Ίνσταγκραμ εφαρμογή.

5. Ενημερώστε το Instagram για iOS ή Android

Εάν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του Instagram στο τηλέφωνό σας, ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα. Οι παλιές εκδόσεις εφαρμογών είναι συχνά προβληματικές και ένας τρόπος για να επιλύσετε αυτά τα σφάλματα είναι ενημερώστε την εφαρμογή σας.

Η ενημέρωση του Instagram επιλύει τα σφάλματα της εφαρμογής σας και πιθανώς φέρνει νέες δυνατότητες.

Σε Android

 1. Ανοιξε Play Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Εύρημα Ίνσταγκραμ.
 3. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στην εφαρμογή για να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Στο iPhone

 1. Εκτόξευση App Store στη συσκευή σας iOS.
 2. Επιλέγω Ενημερώσεις στην κάτω μπάρα.
 3. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Ίνσταγκραμ στη λίστα.

Εκκινήστε την ενημερωμένη εφαρμογή Instagram και το πρόβλημα DM θα πρέπει να επιλυθεί.

6. Διορθώστε τα DM του Instagram που δεν λειτουργούν επανεκκινώντας το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Εάν το πρόβλημα με το Instagram DM εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android ενδέχεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τα προβλήματα συστήματος του τηλεφώνου σας μπορεί να επηρεάσουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας, κάτι που μπορεί να συμβαίνει και με εσάς.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε μικρά προβλήματα του τηλεφώνου σας με επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας. Με αυτόν τον τρόπο απενεργοποιούνται και ενεργοποιούνται ξανά όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου σας, επιδιορθώνοντας πιθανώς πολλές μικρές δυσλειτουργίες.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τη μη αποθηκευμένη εργασία σας προτού απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Σε Android

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Εξουσία κουμπί στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέγω Επανεκκίνηση στο μενού.
 1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ όταν το τηλέφωνό σας εκκινεί.

Στο iPhone

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο Ενταση πάνω + Πλευρά ή Χαμήλωσε το + Πλευρά στο τηλέφωνό σας.
 2. Σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.
 1. Ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το Πλευρά κουμπί.
 2. Εκκινήστε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή.

7. Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποστολή ή τη λήψη μηνυμάτων με τη λειτουργία DM του Instagram, η περίοδος σύνδεσης στην εφαρμογή ενδέχεται να είναι προβληματική. Τέτοια ζητήματα μπορούν να εμποδίσουν την εφαρμογή σας από τη λήψη νέων μηνυμάτων από τους διακομιστές του Instagram.

Ένας τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να αποσυνδεθείτε και να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο ανανεώνεται η συνεδρία σύνδεσής σας, επιλύοντας τα τρέχοντα προβλήματα σύνδεσης.

 1. Εκτόξευση Ίνσταγκραμ στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέξτε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω γραμμή.
 3. Πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και επιλέξτε Αποσύνδεση [Your Username].
 1. Κλείσιμο και επανεκκίνηση Ίνσταγκραμμετά συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

8. Διορθώστε ζητήματα σχετικά με τα Direct Messages με την επανεγκατάσταση της εφαρμογής

Εάν τα DM σας στο Instagram δεν έχουν αρχίσει να λειτουργούν ακόμη και αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους, η ίδια η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική. Τέτοια ζητήματα εφαρμογών είναι κοινά και μπορείτε να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα με αφαιρώντας και επανεγκατάσταση της εφαρμογής σας.

Η απεγκατάσταση της εφαρμογής αφαιρεί όλα τα κατεστραμμένα αρχεία της εφαρμογής και η εκ νέου λήψη της εφαρμογής φέρνει νέα αρχεία εφαρμογής που λειτουργούν. Δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας όταν το κάνετε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Σε Android

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στο συρτάρι της εφαρμογής σας και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Εκτόξευση Google Play Storeεύρημα Ίνσταγκραμκαι πατήστε Εγκαθιστώ.

Στο iPhone

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στην αρχική οθόνη σας και επιλέξτε Κατάργηση εφαρμογής > Διαγραφή εφαρμογής.
 2. Ανοιξε App Storeεύρημα Ίνσταγκραμκαι πατήστε το εικονίδιο λήψης.

Επαναφέρετε τη λειτουργικότητα DM του Instagram στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Η λειτουργία Direct Messages του Instagram σταματά να λειτουργεί για διάφορους λόγους. Η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το τηλέφωνό σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημά σας και να συνεχίσετε τις συνεδρίες συνομιλίας σας.

Ελπίζουμε ο οδηγός να σας βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram

Τα μηνύματα στο Instagram δεν αποστέλλονται;

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *