Revolut Τι είναι;

Revolut Τι είναι;Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς λειτουργεί η Revolut είστε στο σωστό μέρος.

Περιεχόμενα

Tι είναι η Revolut;καλό ερώτημα, το οποίο θα το λύσουμε στο παρακάτω άρθρο, παμε λοιπον.. Η Revolut είναι μια μεγάλη ευκολία όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και μια εναλλακτική λύση στις κανονικές κάρτες πληρωμών που εκδίδονται από τράπεζες. Επιτρέπει την πληρωμή στο εξωτερικό υπό καλύτερες συνθήκες, παρέχει συμφέρουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και προσφέρει επενδυτικά μέσα. Φυσικά, η Revolut προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες που θα παρουσιάσουμε σε αυτήν την κριτική.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πώς ακριβώς λειτουργεί το Revolut , τι ενεργοποιεί και γιατί πρέπει να επιλέξετε το Revolut, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα μάθετε όλα τα σημαντικά στην προσεκτικά προετοιμασμένη κριτική μας.

Revolut Τι είναι;

Το Revolut.com είναι μια υπηρεσία που αντιπροσωπεύει μια εναλλακτική λύση σε μια κλασική κάρτα πληρωμών και έναν προσωπικό λογαριασμό . Μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή πορτοφολιού Διαδικτύου , αλλά με το οποίο μπορείτε να επενδύσετε και να ανταλλάξετε άνετα ένα ευρύ φάσμα νομισμάτων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Revolut για πληρωμές στο εξωτερικό, συχνές μεταφορές νομισμάτων ή εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων , εμπορίας μετοχών , επένδυσης σε εμπορεύματα , πληρωμής μέσω τηλεφώνου και πολλών άλλων πολύ χρήσιμων χαρακτηριστικών! Επιπλέον, σας επιτρέπει να διατηρείτε έως και 30 διαφορετικά νομίσματα, χάρη στα οποία μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα όταν πληρώνετε στο εξωτερικό.

Η επιτυχία του αποδεικνύεται επίσης από τον αριθμό των χρηστών , ο οποίος το 2022 ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 300.000 χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του στην Τσεχική Δημοκρατία.

person holding black samsung android smartphone

Πώς λειτουργεί το Revolut και τι μπορεί να κάνει;

Η Revolut διαφέρει από έναν κανονικό τραπεζικό λογαριασμό από πολλές απόψεις . Αν και ανοίγετε λογαριασμό με τη Revolut, όλη η διαχείρισή του γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής Revolut. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα λάβετε μια κάρτα Revolut και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Ας φανταστούμε πώς λειτουργεί το Revolut και τι δυνατότητες προσφέρει!

Είναι η Revolut τράπεζα;

Εμφάνιση της εφαρμογής Revolut

Αν και η εταιρεία διαθέτει τραπεζική άδεια, η Revolut ως τράπεζα λειτουργεί μόνο σε κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής για κινητά Revolut – Beyond Banking, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε τόσο για Android όσο και για iOS.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, άρχισε να παρουσιάζει το νέο της concept Revolut Bank, με το οποίο θέλει να έρθει λίγο πιο κοντά στις κλασικές τράπεζες . Αν και θα συνεχίσει να λειτουργεί μόνο ψηφιακά, σχεδιάζει να παρέχει, για παράδειγμα, λογαριασμούς ταμιευτηρίου ή βραχυπρόθεσμα δάνεια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Revolut Payments UAB συγχωνεύθηκε στην Revolut Bank UAB την 1η Ιουλίου 2022, γεγονός που έφερε όλους τους πελάτες υπό την πτέρυγα της Revolut Bank.

Αποκτήστε και εσείς μια κάρτα revolut !Κάνοντας εγγραφή μέσο αυτού του συνδέσμου εμείς θα κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια εσείς αντίθετα δεν θα χάσετε τίποτα άλλα θα κερδίσετε την ικανοποίηση του δίνοντας . ΚΛΙΚ ΕΔΩ

credit cards, denim, jeans

Τι σημαίνει αυτό για τους ίδιους τους χρήστες; Πρώτα απ ‘όλα, δεν έχουν πλέον μόνο έναν λογαριασμό με διαδικτυακό πορτοφόλι, αλλά αντίθετα, έναν τρεχούμενο λογαριασμό όπως σε μια παραδοσιακή τράπεζα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα οφέλη από τη συγχώνευση, ιδίως η ασφάλιση καταθέσεων ύψους 100.000 ευρώ.

Κάρτα πληρωμής Revolut

Η Revolut διαθέτει μια  προπληρωμένη χρεωστική κάρτα από τη Visa σε προσφορά . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα πληρωμής Revolut κυρίως για να ανταλλάξετε χρήματα σε πολύ πιο ευνοϊκές τιμές από αυτές που προσφέρουν οι εγχώριες τράπεζες. Είναι επομένως κατάλληλο, για παράδειγμα, για διακοπές, όπου μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ένα ΑΤΜ με σημαντικά καλύτερη ισοτιμία.

Επί του παρόντος, η ανταλλαγή είναι διαθέσιμη για περισσότερα από 30 παγκόσμια νομίσματα. Με την κάρτα Revolut μπορείτε φυσικά όχι μόνο να κάνετε ανάληψη από τα ΑΤΜ, αλλά και να πληρώσετε παγκοσμίως.

Πώς να προσθέσετε χρήματα σε μια κάρτα Revolut;

Δεδομένου ότι η κάρτα Revolut είναι μια κανονική χρεωστική κάρτα , για να πληρώσετε και να κάνετε συναλλαγές με αυτήν, πρέπει πρώτα να βάλετε χρήματα σε αυτήν.

Αυτό μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

 • Η απλούστερη και ταυτόχρονα η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι να φορτώσετε χρήματα μέσω της εφαρμογής από την τσέχικη κάρτα πληρωμής σας . Αποθηκεύετε την κάρτα στην εφαρμογή και στη συνέχεια απλώς μεταφέρετε το απαιτούμενο ποσό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης ανανέωσης, η οποία εκτελείται εάν το υπόλοιπο πέσει κάτω από το όριο που έχετε ορίσει.
 • Μπορείτε επίσης να στείλετε χρήματα στην κάρτα Revolut σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος . Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί να είναι πιο ακριβή για εσάς, επειδή η Revolut δεν έχει λογαριασμό σε τσεχική τράπεζα, επομένως στέλνετε στην πραγματικότητα μια διεθνή πληρωμή SWIFT, για την οποία πληρώνετε ένα τέλος στην τράπεζά σας.
 • Εάν χρησιμοποιείτε το Google Pay ή το Apple Pay , αυτή η μορφή μεταφοράς χρημάτων μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για εσάς.

Εφαρμογή Revolut – Εργαλεία και δυνατότητες

Όπως ήδη αναφέραμε, ο λογαριασμός με τη Revolut λειτουργεί μόνο μέσω της εφαρμογής για κινητά, που είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες, σαφής, διαισθητική και προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας.

Από την αρχή, η Revolut έχει βασίσει την εφαρμογή της σε μια θετική εμπειρία χρήστη , η οποία είναι στην πραγματικότητα μέρος της πολιτικής ολόκληρης της εταιρείας. Γι’ αυτό προσέχει τις λεπτομέρειες και φέρνει συνεχώς νέες υπηρεσίες και βελτιώσεις στους χρήστες του. Μπορείτε έτσι να χρησιμοποιήσετε προηγμένη ανάλυση των δαπανών, καθώς και μια ενημερωμένη επισκόπηση της διανομής του χαρτοφυλακίου σας.

app store, iphone, store

Εγγραφείτε

Η εφαρμογή Revolut σάς επιτρέπει να πληρώνετε ηλεκτρονικά, να πραγματοποιείτε συναλλαγές και να πληρώνετε σε καταστήματα. Σύμφωνα με τον τεράστιο αριθμό κριτικών χρηστών στο Google Play, φαίνεται ότι είναι πολύ δημοφιλές και καλοφτιαγμένο. Επιπλέον, είναι πλήρως μεταφρασμένο στα Τσεχικά.

Διαχείριση λογαριασμού σε πολλά νομίσματα του κόσμου

Ένας λογαριασμός Revolut μπορεί να διατηρηθεί σε πολλά νομίσματα του κόσμου. Αυτό το καθιστά τον φθηνότερο τρόπο πληρωμής στο εξωτερικό – απλώς πληρώνετε στο νόμισμα που ορίζεται στη συγκεκριμένη χώρα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που εκτιμούμε στην Τσεχική Δημοκρατία είναι η φόρτωση του πορτοφολιού σας με τσέχικο νόμισμα.

Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να στείλετε χρήματα στο εξωτερικό πιο φθηνά. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή ανούσιες συναλλαγματικές ισοτιμίες για διεθνείς ανταλλαγές, μεταφορές ή λήψη χρημάτων.

Πώς λειτουργεί η μετατροπή νομίσματος;

Η Revolut, σε αντίθεση με τις τράπεζες, δεν χρησιμοποιεί διαφορετική ισοτιμία για αγοραπωλησίες, αλλά μεταφέρει χρήματα με τη λεγόμενη μεσαία ισοτιμία, χωρίς χρέωση. Χάρη σε αυτό, πρόκειται για πιο συμφέρουσες μεταφορές, στις οποίες μπορείτε να εξοικονομήσετε χιλιάδες κορώνες σε διακοπές μιας εβδομάδας, σε σύγκριση με τις κλασικές συναλλαγματικές ισοτιμίες των τσεχικών τραπεζών.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέξετε το γεγονός ότι η μεταφορά τα Σαββατοκύριακα υπόκειται σε χρέωση . Πράγματι, η Revolut χρησιμοποιεί προκαθορισμένες προσαυξήσεις για μεμονωμένα νομίσματα.

Επομένως, εάν ανταλλάξετε χρήματα εκτός των τυπικών ωρών λειτουργίας (ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες), θα πληρώσετε ένα τέλος για να το κάνετε. Η χρέωση είναι 0,5% για τα περισσότερα τυπικά νομίσματα.

Εγγραφείτε

Πληρωμές στο εξωτερικό

Η ουσία της Revolut είναι οι φτηνές ξένες πληρωμές, για τις οποίες χρεώνει σημαντικά χαμηλότερες προμήθειες από τις παραδοσιακές τράπεζες. Οι μεταφορές εντός της ίδιας χώρας και οι πληρωμές SEPA είναι δωρεάν .

Ωστόσο, τα όρια διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτετε – Το Standard και το Plus περιορίζονται στο όριο των 1.000 $, οι περαιτέρω πληρωμές χρεώνονται στη συνέχεια με χρέωση 0,5%. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις τιμές Premium και Metal.

Προετοιμαστείτε να πληρώσετε τέλη για διεθνείς πληρωμές ή πληρωμές SWIFT, για τις οποίες το ύψος των τελών μπορεί να ποικίλλει – μπορείτε να δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο εδώ . Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκπτώσεις 20% και 40% για κάθε διεθνή πληρωμή με τις τιμές Premium και Metal .

Η επιλογή της πληρωμής θα επηρεάσει τη διάρκεια της ίδιας της μεταφοράς. Με τους λογαριασμούς Revolut, η μεταφορά είναι σχεδόν άμεση. Πιο προβληματικές είναι οι μεταφορές σε κάρτες, οι οποίες θα διαρκέσουν το πολύ λίγα λεπτά, αλλά μερικές φορές υπάρχει καθυστέρηση – ωστόσο, η Revolut συνήθως κατηγορεί για αυτό την τράπεζα στην οποία έχετε τρεχούμενο λογαριασμό. Οι διεθνείς πληρωμές χρειάζονται συνήθως 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Revolut Vault

Το Trezor Vault σάς επιτρέπει να αφήσετε τα οικονομικά σας στην άκρη και έτσι να εξοικονομήσετε χρήματα. Οι πληρωμές μπορούν να στρογγυλοποιηθούν και να εξοικονομηθεί η διαφορά ή τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν στο χρηματοκιβώτιο μία φορά ή τακτικά. Το χρηματοκιβώτιο είναι εικονικό και μπορείτε να κάνετε ανάληψη των αποθηκευμένων χρημάτων σας από αυτό ανά πάσα στιγμή, όπως απαιτείται.

Κατανομή πληρωμών μεταξύ των χρηστών

Η Revolut άκουσε τις απαιτήσεις των χρηστών της, οι οποίοι ζητούσαν εδώ και καιρό τη δυνατότητα διανομής ή «μοιρασμού» πληρωμών μεταξύ πολλών χρηστών (μια παρόμοια λειτουργία προσφέρεται από το Twisto , για παράδειγμα ).

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν κανονικά να κατανείμουν την πληρωμή μεταξύ πολλών ατόμων με λίγα κλικ. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν πρόκειται για χρήστη της Revolut – απλώς επιλέξτε την επαφή του χρήστη που θα πληρώσει μέρος της πληρωμής και η εφαρμογή θα φροντίσει τα πάντα για εσάς.

Εργαλείο προγραμματισμού προϋπολογισμού

Με τη λειτουργία προγραμματισμού προϋπολογισμού θα έχετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο . Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ορίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό και να αποκτήσετε τον έλεγχο των δαπανών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε έναν προϋπολογισμό για ταξίδια, ψώνια, εστιατόρια. Στην εφαρμογή, μπορείτε στη συνέχεια να παρακολουθείτε πώς τα πάτε και πόσο επιτυχείς είστε στην επίτευξη των στόχων σας.

stock, iphone, business

Revolut και πληρωμές με Google Pay και Apple Pay

Το Revolut σάς επιτρέπει επίσης να πληρώνετε με το κινητό τηλέφωνο ή το ρολόι σας χρησιμοποιώντας το Apple Pay και το Google Pay. Απλώς προσθέστε την κάρτα Revolut στην εφαρμογή Android ή iOS. Η εφαρμογή φορτώνει όλα τα δεδομένα από την εφαρμογή Revolut. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να πληρώνετε γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια.

Τιμές Revolut

Όπως οι περισσότερες υπηρεσίες, η Revolut προσφέρει πολλές τιμές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Προσφέρονται συγκεκριμένα τέσσερα τιμολόγια: Standard, Plus, Premium και Metal , τρία από τα οποία χρεώνονται. Και εδώ ισχύει ο κανόνας ότι όσο πιο ακριβό είναι το τιμολόγιο που έχετε, τόσο περισσότερες υπηρεσίες και διάφορα gadgets μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τυπική χρέωση – δωρεάν κάρτα Revolut

Η πλήρης βάση που μπορείτε να αποκτήσετε από τη Revolut είναι η Standard τιμολόγηση , η οποία είναι εντελώς δωρεάν. Εκ των προτέρων, ωστόσο, περιμένετε μια χρέωση για την παράδοση της κάρτας – το ποσό της κυμαίνεται από 99 έως 199 CZK . Εάν δεν είστε ανάμεσα σε παθιασμένους επενδυτές ή ταξιδιώτες, σίγουρα θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα ​​με το βασικό τιμολόγιο.

Εδώ θα βρείτε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε ως τακτικός χρήστης – ευνοϊκές συναλλαγματικές ισοτιμίες, αναλήψεις και μεταφορές σε περισσότερα από 30 παγκόσμια νομίσματα και μια κάρτα πληρωμής που μπορεί εύκολα να πληρώσει σε έως και 150 νομίσματα. Φυσικά, υπάρχει και μια εξελιγμένη εφαρμογή με την οποία θα έχετε πάντα υπό έλεγχο τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και άλλα επενδυτικά μέσα, όπως μετοχές ή εμπορεύματα – αλλά περιμένετε ορισμένους περιορισμούς με αυτά. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, μπορείτε να κάνετε μόνο μία αγορά μετοχών το μήνα δωρεάν , για άλλες θα πρέπει να πληρώσετε προμήθεια 1,5%.

Βασιστείτε επίσης σε περιορισμένο αριθμό αναλήψεων από ΑΤΜ, χρεωμένες πληρωμές στο εξωτερικό ή δωρεάν μεταφορά συναλλάγματος μόνο μέχρι 1.000 ευρώ. Ωστόσο, εάν κατατάσσεστε πραγματικά στους απλούς και μη απαιτητικούς χρήστες, σίγουρα μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​χωρίς αναβάθμιση.

Εγγραφείτε

Οι αναλήψεις από ATM είναι δωρεάν με την Τυπική χρέωση μόνο μέχρι το μηνιαίο όριο των 4.500 CZK (μέγ. 5 αναλήψεις). Στη συνέχεια, η Revolut χρεώνει ένα τέλος 2% του ποσού που αποσύρεται, με ελάχιστη χρέωση 1 €.

Η Revolut ετοιμάζει μια νέα λειτουργία παρόμοια με έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου , με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να αξιολογούν εύκολα τους οικονομικούς τους πόρους.

Το ύψος του επιτοκίου θα εξαρτηθεί από το τιμολόγιο που θα έχει ο συγκεκριμένος χρήστης. Η λειτουργία θα πρέπει να κυκλοφορήσει το 2022.

Revolut Plus

Ένα φανταστικό ενδιάμεσο βήμα μεταξύ μιας δωρεάν χρέωσης και ενός πραγματικά υψηλής ποιότητας λογαριασμού από τη Revolut είναι η χρέωση Plus

Συγκεκριμένα, οι αναλήψεις από ATM δεν περιορίζονται από τον αριθμό, αλλά από το ποσό. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή καρτών ή την υποστήριξη χρηστών 24/7 με προτεραιότητα. Το νέο είναι η προστασία των πληρωμών έως το ετήσιο όριο των 1.000 ευρώ – η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που ο έμπορος αρνηθεί να επιστρέψει τα χρήματά σας ή κάποιος έχει κλέψει τα χρήματά σας.

Σύγκριση παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας

Η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 90 ημερών για αγαθά αξίας από 50 έως 300 ευρώ λειτουργεί με παρόμοια αρχή. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για εισιτήρια για συναυλίες ή άλλες εκδηλώσεις, έως 1.000 ευρώ.

Δυστυχώς, οι προμήθειες για την επένδυση ή το όριο για δωρεάν μεταφορά συναλλάγματος παραμένουν οι ίδιες – η μόνη αλλαγή είναι ο αριθμός των δωρεάν συναλλαγών μετοχών που μπορούν να γίνονται τρεις φορές το μήνα. Ακόμα κι έτσι, η χρέωση Plus είναι μια μικρή αναβάθμιση που θα γίνει ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη από τους χρήστες που περιμένουν περισσότερα από μια κάρτα πληρωμής παρά μόνο βασικές λειτουργίες.

Διαβαστε επισης : Revolut,ειναι απάτη?

Revolut Premium

Για πιο απαιτητικούς χρήστες, η Revolut προσφέρει μια χρέωση Premium, για την οποία πληρώνετε 174,99 CZK το μήνα – η πληρωμή αφαιρείται αυτόματα από τον λογαριασμό σας, εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα, θα αφαιρεθεί ούτως ή άλλως και το ποσό πρέπει να καταβληθεί σε πλήρης εντός 30 ημερών. Εάν δεν το κάνετε, η Revolut θα ακυρώσει το πρόγραμμά σας και θα χρεώσει ταυτόχρονα χρεώσεις.

Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ακριβώς το μικρότερο ποσό, αξίζει να σκεφτείτε αν θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά όλες τις υπηρεσίες. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα ίδια πλεονεκτήματα με το τιμολόγιο Plus, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις με υψηλότερα όρια.

Για παράδειγμα, διατίθεται προστασία πληρωμών έως 2.500 EUR , περιορισμένες μεταφορές συναλλάγματος ή δωρεάν αναλήψεις από ATM έως 9.000 CZK. Μπορεί να εφαρμοστεί έκπτωση 20% σε πληρωμές μέσω SWIFT.

Το τιμολόγιο θα ευχαριστήσει επίσης τους επενδυτές, οι οποίοι μπορούν να προσβλέπουν σε μειωμένες χρεώσεις για κρυπτονομίσματα από 2,5% σε 1,5% και εμπορεύματα από 1,5% σε 0,50%. Επιπλέον, πέντε συναλλαγές με μετοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Premium απλά στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, μπορείτε να παραγγείλετε μια νέα κάρτα Premium. Με αυτό, έχετε δωρεάν ταχεία παράδοση, αλλά βασίζεστε και σε έναν πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Εκτός από την κάρτα Premium, έχετε μια δωρεάν κάρτα αντικατάστασης μία φορά το χρόνο.

Υπάρχουν επίσης μια σειρά από οφέλη για τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας Smart Delay. Με αυτό, μπορείτε να μετακινηθείτε στο σαλόνι του αεροδρομίου μαζί με έναν από τους φίλους σας εάν η πτήση σας καθυστερήσει περισσότερο από μία ώρα.

Συμφέρουσα είναι και η ταξιδιωτική ασφάλιση, η οποία λειτουργεί παγκοσμίως με το τιμολόγιο Premium και καλύπτει εσάς και πιθανώς και τα παιδιά κάτω των 17 ετών που ταξιδεύουν μαζί σας. Προϋπόθεση είναι το ταξίδι να μην διαρκεί περισσότερο από 90 ημέρες – αμέσως μετά δεν καλύπτεστε πλέον από την ασφάλιση.

Ισχύει, για παράδειγμα, για επείγουσα ιατρική περίθαλψη, οδοντιατρική περίθαλψη, καθυστερήσεις αποσκευών ή τραυματισμούς κατά τη διάρκεια αθλημάτων. Φυσικά, κάθε κάλυψη έχει τα όριά της – για παράδειγμα, 10 εκατομμύρια ευρώ για επείγουσα περίθαλψη. Η Allianz βρισκόταν πίσω από την ασφάλιση μέχρι τον Ιούλιο του 2022 και μετά το έργο της ανέλαβε η Revolut Insurance Europe UAB.

Το τιμολόγιο Premium προσφέρει επίσης την επιλογή δημιουργίας μιας πιο ασφαλούς εικονικής κάρτας πληρωμής Revolut, την οποία θα συζητήσουμε σε μερικές παραγράφους παρακάτω σε αυτήν την ανασκόπηση της Revolut

Revolut Metal

Το τελευταίο και ταυτόχρονα το πιο ακριβό τιμολόγιο είναι το Metal, για το οποίο η μηνιαία χρέωση είναι 299 CZK . Η τιμή είναι ίσως λίγο υπερβολική, από την άλλη, αυτή η κάρτα Metal περιλαμβάνει πολλά άλλα επιπλέον προνόμια που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους χρήστες για τους οποίους τα ταξίδια είναι το καθημερινό τους ψωμί . Με το τιμολόγιο, αποκτάτε τη δική σας αποκλειστική κάρτα Metal με πραγματικά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, η οποία θα σας παραδοθεί express και δωρεάν.

 

Το τιμολόγιο Metal προσφέρει, εκτός από τις ίδιες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο τιμολόγιο Premium, μια σειρά από άλλα πλεονεκτήματα. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, αύξηση των ορίων για αναλήψεις από ΑΤΜ σε 22.000 CZK το μήνα ή επιστροφή μετρητών για όλες τις πληρωμές. – Χρήματα επιστροφής χρημάτων έως και 1% κατατίθενται αυτόματα στο χρηματοκιβώτιο, ενώ μπορείτε να τα αποκτήσετε και στα 30 υποστηριζόμενα νομίσματα, αλλά και σε κρυπτονομίσματα, δηλαδή Bitcoin, Litecoin και Ethereum. Η Revolut θα σας προσφέρει έκπτωση 40% για πληρωμές SWIFT.

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης ποιοτική ταξιδιωτική ασφάλιση και την υπηρεσία Smart Delay, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσείς και οι άλλοι τρεις φίλοι σας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η συμπληρωμή κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου ή κάλυψη προσωπικής ευθύνης έως 1 εκατ. ευρώ.Revolut Τι είναι;

Παιδικό τιμολόγιο Junior

Το Junior tariff είναι ένας παιδικός λογαριασμός μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν να μάθουν χρηματοοικονομική παιδεία. Θα μάθουν να ξοδεύουν υπεύθυνα, θα δημιουργούν προϋπολογισμούς και θα χτίζουν μια υγιή σχέση με τα οικονομικά. Οι γονείς παρακολουθούν και επιβλέπουν οι ίδιοι τον λογαριασμό. Η κάρτα Junior και η εφαρμογή ανήκουν στον λογαριασμό.

Μπορείτε να ανοίξετε μόνο έναν λογαριασμό με την Τυπική χρέωση. Οι τιμές Plus και Premium προσφέρουν δύο λογαριασμούς και το τιμολόγιο Metal προσφέρει 5 λογαριασμούς – οπότε αν έχετε περισσότερα παιδιά, σίγουρα δεν αποκλείεται να επενδύσετε σε υψηλότερο τιμολόγιο.

Αλλαγή τιμολογίου – αναβάθμιση έναντι υποβάθμισης

Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε το σχέδιό σας, μπορείτε είτε να αναβαθμίσετε είτε να υποβαθμίσετε. Στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας σε υψηλότερο τιμολόγιο, το οποίο μπορείτε να κάνετε εύκολα, και ειδικά δωρεάν εντός της εφαρμογής – με λίγα κλικ μπορείτε να έχετε νέα χρέωση και να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες.

Ένα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υποβάθμιση ή η αλλαγή σε χαμηλότερο τιμολόγιο, κάτι που στην Revolut δεν αρέσει να βλέπει. Δεν είναι εύκολη η μεταφορά εντός 14 ημερών από τη διαπραγμάτευση της αρχικής χρέωσης, χάρη στην οποία θα αποφύγετε να πληρώσετε ένα τέλος και η εταιρεία θα επιστρέψει επίσης την πληρωμένη συνδρομή .

 

Να είστε προσεκτικοί όταν παραγγείλετε την κάρτα πριν ακυρώσετε τη συνδρομή – σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο της κάρτας και την αποστολή της. Για το τιμολόγιο Metal θα είναι 40 ευρώ ανά κάρτα και λίγα ευρώ παραπάνω για μεταφορικά.

Είναι λίγο πιο περίπλοκο με την αλλαγή μετά τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών και εάν αποφασίσετε να αλλάξετε το τιμολόγιο εντός 10 μηνών. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Revolut θα χρεώσει ένα τέλος ύψους δύο μηνιαίων συνδρομών, ενώ δεν θα επιστρέψει καν την ήδη πληρωμένη συνδρομή. Μετά από 10 μήνες, μπορείτε να αλλάξετε το τιμολόγιο χωρίς χρέωση, αλλά να είστε προετοιμασμένοι ότι η συνδρομή που έχει ήδη καταβληθεί εκ των προτέρων δεν θα σας επιστραφεί.

Εικονικές κάρτες πληρωμής Revolut

Όπως οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της, η Revolut προσφέρει εικονικές κάρτες , προσπαθώντας έτσι να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους εικονικών καρτών, εφάπαξ και μόνιμες.

Revolut Τι είναι;

Εικονικές κάρτες μιας χρήσης

Οι εικονικές κάρτες μίας χρήσης ισχύουν μόνο για μία μόνο πληρωμή και ο κωδικός CVC τους αλλάζει μετά την πραγματοποίησή της. Χάρη σε αυτό, δεν εκθέτετε τον λογαριασμό σας Revolut σε κίνδυνο κακής χρήσης της κάρτας και ανάληψης άλλου οικονομικού ποσού.

Η εικονική κάρτα Revolut είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για πληρωμές σε μέρη που θεωρείτε πιο αξιόπιστα, αλλά δεν έχετε την επιλογή να πληρώσετε με μετρητά. Πρέπει να πληρώσετε για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, αυτός ο τύπος κάρτας με μεταβαλλόμενο κωδικό CVC δεν είναι δωρεάν και πρέπει να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή Premium ή Metal για να το χρησιμοποιήσετε.

Μόνιμες εικονικές κάρτες

Για όλα τα τιμολόγια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κλασικές μόνιμες εικονικές κάρτες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση διαδικτυακών πληρωμών. Και πάλι, μπορείτε να αποφύγετε πιθανή κακή χρήση του λογαριασμού σας και ταυτόχρονα θα έχετε μια τέλεια επισκόπηση των μηνιαίων εξόδων σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πέντε εικονικές κάρτες ταυτόχρονα, με τις οποίες θα πληρώνετε μόνο για ορισμένα είδη, όπως συνδρομές, ψυχαγωγία και ηλεκτρονικές αγορές.

Εγγραφείτε κλικ εδω

Revolut και επενδύσεις

Η Revolut σάς επιτρέπει επίσης να μπείτε στον κόσμο των επενδύσεων . Προσφέρει συναλλαγές σε μετοχές, κρυπτονομίσματα και εμπορεύματα. Εκτός από την αγορά κρυπτονομισμάτων και μετοχών, οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν χρυσό ή ασήμι . Η διαπραγμάτευση μετοχών και κρυπτονομισμάτων, καθώς και άλλων εμπορευμάτων, είναι προσβάσιμη στους χρήστες του προγράμματος Revolut Metal, Premium, Plus και Standard.

Revolut και μετοχές

Η Revolut επιτρέπει στους χρήστες όλων των σχεδίων της να διαπραγματεύονται μετοχές . Ο στόχος είναι να γίνουν οι συναλλαγές εύκολες και γρήγορες για τους χρήστες.

Με τη Revolut, μπορείτε να επενδύσετε σε κλασματικές μετοχές από μόλις $1, καθιστώντας τις συναλλαγές μετοχών προσβάσιμες σε όλους.

Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε μετοχές παγκόσμιων εταιρειών στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ. Πάνω από 1.100 μετοχές εταιρειών όπως η Apple , η Meta , η Tesla ή η Zoom είναι διαθέσιμες. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ελάχιστα όρια στον λογαριασμό σας.

Με το τιμολόγιο Revolut Metal, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς περιορισμούς, με το Revolut Premium έχετε 5 συναλλαγές χωρίς προμήθεια το μήνα, με το Revolut Plus 3 δωρεάν και με το Revolut Standard 1. Η ετήσια αμοιβή φύλαξης περιουσιακών στοιχείων είναι περίπου 0,01% της αγοραίας αξίας των περιουσιακών στοιχείων και καταβάλλεται μηνιαία.

Η αγορά μετοχών σε αυτήν την περίπτωση είναι πιο περίπλοκη, αφού πρώτα πρέπει να μετατρέψετε το νόμισμα σε USD και έναν λογαριασμό μετοχών διαπραγμάτευσης. Μόνο τότε μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε ή να πουλάτε μετοχές, συμπεριλαμβανομένων αυτών με μερίσματα . Διατίθενται επίσης εντολές περιορισμένης παραγγελίας και διακοπής απώλειας .

Όπως και οι χρηματιστές, δεν διαθέτετε άμεσα μετοχές και έχετε μόνο σύμβαση με την εταιρεία για να τις διαπραγματεύσετε.

Επιπλέον, εάν η εταιρεία καταβάλλει μερίσματα , αυτά θα πιστώνονται τακτικά στον λογαριασμό σας στην αντίστοιχη αξία σύμφωνα με το ποσό της μετοχής σας.

Προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση των μετοχών σε άλλους χρηματιστές – επομένως έχετε μόνο τις μετοχές στη Revolut. Ωστόσο, η εταιρεία έρχεται συνεχώς με διάφορες αναβαθμίσεις, οπότε είναι πιθανό να διαθέσει αυτή τη δυνατότητα στο μέλλον.

Revolut Τι είναι;

Revolut και κρυπτονομίσματα

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε, να κρατήσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό σας Revolut για όλα τα τιμολόγια, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών Τυπικής χρέωσης. Προς το παρόν, η Revolut συνεχίζει να αναπτύσσει υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα σε επιλεγμένες χώρες. Στην Τσεχική Δημοκρατία, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η απόρριψη των αγορασθέντων κρυπτονομισμάτων , και πρέπει μόνο να εμπιστευτείτε την εταιρεία ότι κατέχει πραγματικά τα κρυπτονομίσματα που αγοράσατε και μπορεί να αντισταθμίσει την πιθανή ανάπτυξή τους.

Ωστόσο, οι μεταφορές κρυπτονομισμάτων σε ιδιωτικά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων δοκιμάζονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο . Για τους Τσέχους χρήστες, η λειτουργία μεταφοράς κρυπτονομισμάτων μεταξύ λογαριασμών εντός της Revolut είναι διαθέσιμη μόνο – οπότε αν θέλετε να στείλετε στους φίλους σας μια πληρωμή σε κρυπτονομίσματα, μπορείτε να το κάνετε σε λίγα λεπτά.

Η Revolut υποστηρίζει επί του παρόντος δεκάδες κρυπτονομίσματα και μάρκες, συμπεριλαμβανομένων – Bitcoin  , Bitcoin Cash , Ether  , Litecoin  και Rippl e .

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με το υπόλοιπο του λογαριασμού σας Revolut, χωρίς να στέλνετε συνεχώς χρήματα σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Το πλεονέκτημα είναι ότι εάν έχετε κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό σας και θέλετε να πληρώσετε με κάρτα, η εφαρμογή θα τα μετατρέψει αυτόματα στο επιθυμητό νόμισμα σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία .

Αυτό εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητου ελέγχου και πώλησης κρυπτονομισμάτων. Πουλώντας κρυπτονομίσματα απευθείας στη Revolut, τα χρήματά σας είναι άμεσα διαθέσιμα. Παρόμοια με τα κρυπτονομίσματα, μπορείτε να εισαγάγετε μια οριακή εντολή ή να σταματήσετε την απώλεια κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων.

Revolut και εμπορεύματα – επένδυση σε χρυσό

Η υπηρεσία Revolut επιτρέπει επίσης την επένδυση σε εμπορεύματα. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες , ενώ τα τιμολόγια Premium και Metal προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα πληρωμής με χρυσό.

Επιπλέον, η Revolut προσφέρει πολλές επιλογές για διαπραγμάτευση χρυσού. Το πιο εύκολο είναι να το αγοράσετε στην τιμή της αγοράς, αλλά είναι επίσης δυνατή η αυτόματη ανταλλαγή χρυσού και ο καθορισμός των επιθυμητών ορίων τιμής. Η τελευταία παραλλαγή είναι η χρέωση του cashback σε μορφή χρυσού, η οποία όμως είναι δυνατή μόνο με την κάρτα Revolut Metal.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε χρυσό με την ουγγιά με τη Revolut, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλάσματα του. Το ελάχιστο ποσό είναι 10 πένες. Ακόμα κι εδώ, ωστόσο, περιμένετε τέλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πληρώσετε 1,5% για τις τιμές Standard και Plus και 0,25% για τις τιμές Premium και Metal και 1% το Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε με τον χρυσό που αγοράσατε χρησιμοποιώντας την κάρτα Revolut ή να τον ανταλλάξετε με νομίσματα fiat ή κρυπτονομίσματα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης σε χρηματοκιβώτιο. Μάθετε περισσότερα για αυτήν τη νέα υπηρεσία επένδυσης χρυσού Revolut στο άρθρο μας εδώ.

Revolut Τι είναι;

Revolut Security – αξίζει να προσέξετε;

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια υπηρεσία μόνο ψηφιακή, είναι σαφές ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα την εμπιστευτούν πλήρως. Γι’ αυτό η Revolut προσπαθεί να εργάζεται συνεχώς και για την ασφάλειά της. Εκτός από την προσφορά ασφάλισης καταθέσεων έως 100.000 ευρώ, επενδύει και σε άλλους μηχανισμούς και δυνατότητες ασφάλειας.

Επομένως, μπορείτε να προστατεύσετε την πρόσβαση στην εφαρμογή είτε με κωδικό είτε με δακτυλικό αποτύπωμα. Μια άλλη πιθανή προστασία είναι τα οικονομικά όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν – αν κάποιος μπει στον λογαριασμό σας και αποφασίσει να μεταφέρει μεγαλύτερα ποσά, δεν έχει τύχη.

Επιπλέον, η κάρτα επικοινωνεί συνεχώς με το κινητό σας τηλέφωνο και παρακολουθεί την τοποθεσία σας – εάν κατά την πληρωμή εντοπίσει ότι η κάρτα βρίσκεται μακριά από το κινητό σας, μπλοκάρει αμέσως την πληρωμή. Ωστόσο, αυτή η ασφάλεια μπορεί να έχει αντίστροφα αποτελέσματα για εσάς – για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε VPN ή το τηλέφωνό σας δεν αναγνωρίζει σωστά την τοποθεσία σας, μπορείτε να προετοιμαστείτε για τη μικρή αμηχανία της απόρριψης της πληρωμής σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή σε ενημερώνει συνεχώς για κινήσεις στον λογαριασμό σου, ώστε να μπορείς απλά να μπλοκάρεις την κάρτα σε περίπτωση ύποπτης πληρωμής και οι πιθανοί κλέφτες δυσκολεύονται.

Σημαντική είναι όμως και η ίδια η φήμη της εταιρείας, η οποία αυτή τη στιγμή διαθέτει τραπεζική άδεια και έχει ήδη μεγάλη ιστορία στην αγορά. Βασικά, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια αποδεδειγμένη και εύρυθμη εταιρεία.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι ένα θέμα που συζητείται συχνά στη Revolut. Παρά το γεγονός ότι η Revolut βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών της, παραπαίει αρκετά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες αναφορές αντιμετωπίζονται αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν αντιμετωπίζετε επείγουσες ή πιο περίπλοκες καταστάσεις, θα δυσκολευτείτε πολύ να επικοινωνήσετε με κάποιον που θα σας ακούσει πραγματικά.

Εάν χάσετε επίσης την πρόσβαση στην εφαρμογή, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω διαδικτυακής συνομιλίας, θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών.

Η απάντηση στα e-mail συχνά καθυστερεί, ακόμη και της τάξης πολλών ημερών, κάτι που δεν πέφτει ακριβώς σε πρόσφορο έδαφος για πραγματικά πιεστικά προβλήματα. Ωστόσο, εάν πρόκειται για απλές ερωτήσεις, μπορείτε να βασιστείτε στο γεγονός ότι η υποστήριξη θα σας απαντήσει μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες.

Revolut Τι είναι;

Revolut και κυρώσεις σε ρωσικές εταιρείες – υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Στις αρχές του 2022, περισσότεροι από ένας χρήστες τρόμαξαν από τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία επέβαλε πολυάριθμες κυρώσεις μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτά επηρέασαν μεγάλο μέρος των ρωσικών εταιρειών αλλά και επιχειρηματιών. Στη χώρα μας, αυτό θα μπορούσαμε να το παρατηρήσουμε, για παράδειγμα, με τη Sberbank, ενώ μεγάλες ανησυχίες κυκλοφόρησαν και με την τράπεζα Expobank – ωστόσο, ο Ρώσος επιχειρηματίας το πούλησε σε νέους ιδιοκτήτες.

Οι ανησυχίες από την πλευρά των χρηστών της Revolut άρχισαν αμέσως να διαχέονται στο Διαδίκτυο, καθώς ιδρυτές της είναι ο Ρώσος επιχειρηματίας Νικολάι Στορόνσκι και ο Ουκρανός επιχειρηματίας Βλαντ Γιατσένκο. Είναι ο Ρώσος επιχειρηματίας που είναι γιος του διευθυντή της ρωσικής Gazprom, κάτι που έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι οι κυρώσεις θα επηρεάσουν και αυτή τη startup.

Η ίδια η εταιρεία αποστασιοποιήθηκε από την εισβολή και διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι δεν θα ήταν στόχος κυρώσεων – σε σχέση με αυτό, απενεργοποίησε τις υπηρεσίες της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Υπέρ της μιλά και το γεγονός ότι είναι επίσημα μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που δεν έχει δεσμούς με τη Ρωσία ως προς αυτό. Έτσι, οι χρήστες μπορούν πλέον να είναι ήσυχοι – προς το παρόν η εφαρμογή είναι ασφαλής και δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Επιπλέον, όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν πλέον στην Revolut Bank, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται επίσημα στη Λιθουανία, και όπου όλες οι καταθέσεις είναι νόμιμα ασφαλισμένες έως 100.000 ευρώ – οπότε αν υπήρχε πιθανή κατάρρευση ή τερματισμός της λειτουργίας της Revolut στην Ευρώπη (το οποίο δεν περιμένουμε ), στη συνέχεια θα καταβληθούν καταθέσεις μέχρι αυτό το ποσό – παρόμοια διαδικασία ακολουθήθηκε στην ήδη αναφερθείσα Sberbank.

Διαβαστε επισης :Πώς να κάνετε πληρωμές με την κάρτα Binance

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Revolut

Η Revolut μας φέρνει πολλά μεγάλα οφέλη. Η κύρια και πιο σημαντική σημασία είναι για πληρωμές στο εξωτερικό , όπου πραγματικά αποδίδει σε σύγκριση με την αλλαγή χρημάτων στα ανταλλακτήρια συναλλάγματος.

Αλλά είναι ακόμη πιο συμφέρουσα από την πληρωμή με μια κανονική κάρτα πληρωμής , η οποία λειτουργεί υπό τις συνθήκες της τρέχουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας. Δυστυχώς, οι τράπεζες κερδίζουν χρήματα κυρίως από αυτό, αλλά μια τέτοια πορεία μπορεί τελικά να γίνει αρκετά ακριβή για εμάς.

Φυσικά, χάρη στην επέκταση των λειτουργιών του, προσφέρει πολλές άλλες υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη για πολλούς ταξιδιώτες ή επενδυτές. Χάρη σε αυτό, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Revolutka τακτικά τόσο εδώ στην Τσεχική Δημοκρατία όσο και εκτός των ταξιδιών τους στο εξωτερικό. Ας συνοψίσουμε όλα όσα μπορεί να κάνει η κάρτα Revolut και ας συμπεράνουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μας φέρνει.

Διαβαστε επισης :Είναι τα χρήματά σας ασφαλή με τη Revolut;

Πλεονεκτήματα της Revolut

 • Ανταλλαγή με ευνοϊκές κεντρικές τιμές
 • Χωρίς τέλη συναλλαγής
 • Διαχείριση λογαριασμού σε πολλά νομίσματα του κόσμου
 • Γρήγορη μεταφορά χρημάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή
 • Ασφάλεια των οικονομικών σας
 • Δυνατότητα επένδυσης σε μετοχές, κρυπτονομίσματα και εμπορεύματα
 • Ασφάλιση υγείας, ασφάλιση κατά της κλοπής, καθυστέρηση πτήσης, χαμένες αποσκευές και άλλα
 • Εικονικές κάρτες πληρωμής Revolut
 • Πληρωμές μέσω τηλεφώνου χρησιμοποιώντας Google Pay και Apple Pay

Revolut Τι είναι;

Μειονεκτήματα της Revolut

 • Οι δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ έχουν τα όριά τους
 • Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες χρεώνονται το Σαββατοκύριακο
 • Για ορισμένα μαθήματα, να είστε προσεκτικοί κατά τη μετατροπή νομισμάτων, ώστε να μην εκπλαγείτε αργότερα
 • Αργή υποστήριξη πελατών

Χρεώνοντας τις συναλλαγματικές ισοτιμίες το Σαββατοκύριακο, η Revolut προστατεύεται από την υποτίμηση του νομίσματος, καθώς τα παραδοσιακά ανταλλακτήρια είναι κλειστά το Σαββατοκύριακο. Τα Σάββατα και τις Κυριακές θα πληρώσετε επίσης ένα τέλος 0,5% – 1% για τη μεταφορά συναλλάγματος. Πώς να προστατευτείτε από αυτή τη χρέωση; Σκεφτείτε την έγκαιρη μετατροπή νομίσματος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίσης, περιμένετε ότι η Revolut θα επαληθεύσει την ταυτότητά σας . Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, ώστε κανείς να μην κάνει κατάχρηση των προσωπικών σας στοιχείων και αποτελεί επίσης μέτρο κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η επαλήθευση της ταυτότητας πραγματοποιείται με τη μεταφόρτωση ενός στιγμιότυπου της ταυτότητάς σας και μιας selfie του προσώπου σας στην εφαρμογή. Για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό, πρέπει να επαναφορτίσετε την κάρτα πληρωμής σας στο ποσό των 300 CZK.

Συμπέρασμα – Συνιστούμε τη Revolut;

Θα προτείναμε το Revolut; Από την άποψή μας, σίγουρα ναι. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Τα έχουμε αναφέρει όλα στα πλεονεκτήματα μερικές παραγράφους σε αυτήν την ανασκόπηση της Revolut παραπάνω.

Η κάρτα Revolut θα σας βοηθήσει πολύ στα ταξίδια σας . Έχουμε ήδη διαβάσει σε πολλές κριτικές ή ακούσαμε από διαφορετικούς ανθρώπους ότι χρησιμοποιείται ευρέως και εδώ στην Τσεχία, όπου, ωστόσο, δεν θα σας φέρει τόσα πλεονεκτήματα όπως στο εξωτερικό. Επιτρέποντάς σας να διατηρείτε έναν λογαριασμό σε πολλά παγκόσμια νομίσματα , μπορείτε να εξοικονομήσετε χιλιάδες στο εξωτερικό. Εάν βρίσκεστε στο δρόμο τακτικά, πιθανότατα θα εκπλαγείτε από το ποσό που θα εξοικονομείτε ετησίως με τη Revolut

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι, φυσικά, η ασφάλεια . Χάρη στο γεγονός ότι η κάρτα Revolut δεν είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό σας λογαριασμό με κανέναν τρόπο, τα οικονομικά σας είναι ασφαλή. Διακυβεύονται μόνο τα χρήματα που έχεις ανεβάσει στο revolut. Για να μην αναφέρουμε την ασφάλιση. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε κατάλληλη ασφαλιστική εταιρεία και με το τιμολόγιο Premium ή Metal είστε αυτόματα ασφαλισμένοι.

Επιπλέον, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό Revolut από την άνεση του σπιτιού σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξαιρετικές πρόσθετες υπηρεσίες (όπως χρηματοκιβώτιο ή εικονική κάρτα). Αναμφίβολα, αξίζει να αναφερθεί και η δυνατότητα επένδυσης μέσω της Revolut, που είναι πραγματικά ποικίλες και εντελώς απλές. 

Η κάρτα Revolut είναι απλώς μια εξαιρετική ευκολία για όλους τους ταξιδιώτες . Εξοικονομείτε χρήματα με αυτό, λαμβάνετε ασφάλιση και με υψηλότερα τιμολόγια έχετε πρόσβαση στα σαλόνια του αεροδρομίου. Αλλά να γνωρίζετε το ποσό των ορίων, το οποίο μπορεί να αλλάξει. Φροντίστε να παρακολουθείτε το Revolut.com. Επίσης, αποφύγετε τις μετατροπές νομισμάτων το Σαββατοκύριακο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *