Τι σημαίνει «NVM» στο Snapchat (Όλες οι σημασίες)

Το Snapchat είναι ένας οίκος ακρωνύμιων και συντμήσεων. Θα βρείτε νεαρούς ενήλικες που χρησιμοποιούν μοναδικές σύντομες φόρμες στην εφαρμογή. Όχι μόνο το Snapchat αλλά και οι συντομογραφίες ή τα ακρωνύμια αυξάνονται επίσης σε δημοτικότητα, ακόμη και στο Instagram, το Twitter, το Snapchat και το Facebook.

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τη χρήση ακρωνύμιων στο Snapchat ή σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες τα χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν τα συναισθήματά τους. Σύμφωνα με αυτούς, τα ακρωνύμια και οι συντομογραφίες τους βοηθούν να εκφραστούν περισσότερο χωρίς να πληκτρολογούν.

Τα ακρωνύμια μειώνουν τον χρόνο που χρειάζεται για να μεταδοθεί ένα συγκεκριμένο συναίσθημα. Μιλάμε για ακρωνύμια και συντομογραφίες γιατί πρόσφατα, ένας χρήστης του Snapchat μας έστειλε μήνυμα ρωτώντας τι σημαίνει «NVM» στο Snapchat?

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει «NVM» στο Snapchat;

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, αναζητάτε επίσης το έννοια του NVM στο Snapchat. Θα ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τη χρήση του NVM στο Snapchat και σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

Το NVM στο Snapchat έχει δύο διαφορετικές έννοιες. Το πρώτο είναι “Δεν πειράζει‘, και το δεύτερο είναι’Οχι πολύ‘. Φυσικά, η έννοια του NVM θα αλλάξει ανάλογα με το πλαίσιο της συνομιλίας.

Σημασία NVM στο Snapchat

Δεν πειράζει.
Οχι πολύ.

Εκτός από αυτά τα δύο, το NVM έχει άλλες έννοιες, αλλά είναι λιγότερο δημοφιλείς και σπάνια χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται σε κείμενο.

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έννοιες NVM που εξηγούνται με παραδείγματα

Τώρα που γνωρίζετε τις έννοιες του NVM, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω, έχουμε εξηγήσει όλες τις έννοιες του NVM, μαζί με παραδείγματα. Ας αρχίσουμε.

NVM που σημαίνει «δεν πειράζει»

Δεν πειράζει είναι ένας όρος που μπορεί να έχετε ήδη συναντήσει σε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες που βασίζονται σε κείμενο. Εάν κάποιος σας έστειλε “NVM”, μπορεί να σημαίνει ότι ο αποστολέας θέλει να ξεχάσετε αυτά που είπε νωρίτερα.

Το ακρωνύμιο είναι επίσης διάσημο στο Instagram και χρησιμοποιείται συχνά ως α hashtag #NVM. Ενώ το ‘Δεν πειράζει’ ταιριάζει καλά σε ένα πλαίσιο όπου ένας αποστολέας θέλει ο παραλήπτης να ξεχάσει αυτό που ειπώθηκε προηγουμένως, ταιριάζει επίσης σε μερικές άλλες δηλώσεις.

Ένας χρήστης το χρησιμοποιεί συχνά για να τελειώσει μια πρόταση. Για παράδειγμα, ‘Ήθελα να ακούσεις την ιστορία του αγώνα μου, αλλά NVM‘. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά ακόμη παραδείγματα που δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το NVM σε μια συνομιλία.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

NVMτο βρήκα ήδη στον ιστό.

Γεια, λυπάμαι πραγματικά. NVM. Δεν το εννοούσα, στην πραγματικότητα.

NVMξέχασα ότι η επιταγή μου εκκαθαρίστηκε πριν λίγες μέρες.

Έτσι, το NVM στη συνομιλία αντιπροσωπεύει ένα λάθος και ο αποστολέας θέλει να ξεχάσετε αυτά που ειπώθηκαν νωρίτερα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

NVM σημαίνει “Όχι πολύ”

Το “Not Very Much” είναι λιγότερο δημοφιλές και χρησιμοποιείται σπάνια στη συνομιλία. Αυτό το νόημα εξαρτάται αυστηρά από το πλαίσιο του μηνύματος.

Οι χρήστες μπορούν να σας στείλουν “NVM” όταν θέλουν να πουν ‘Οχι πολύ’. Εάν ρωτήσετε κάποιον μια τιμή προϊόντος και λάβετε “NVM” ως απάντηση, θα μπορούσε να σημαίνει “Όχι πολύ”. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά παραδείγματα που δείχνουν τη χρήση του «Όχι πολύ» στις συνομιλίες.

Τιμ: Γεια σου Ντέιβιντ, ποιος είναι ο μισθός σου;

Δαβίδ: NVM (Όχι πολύ).

Ορίστε άλλο ένα:

Δαβίδ: Γεια σου Τιμ, πόσα κιλά έχασες;

Τιμ: NVM (Όχι πολύ).

Έτσι, στα δύο παραπάνω παραδείγματα, η απάντηση της NVM δεν σημαίνει ότι δεν πειράζει, αλλά όχι και πολύ.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει τι σημαίνει το NVM στο Snapchat. Τώρα που γνωρίζετε την έννοια του NVM, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Εάν βρίσκετε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *