Τι σημαίνει Καρφιτσωμένο στο TikTok

Τι σημαίνει “Καρφιτσωμένο” στο TikTok (και πώς να καρφιτσώσετε βίντεο

Έχετε ακούσει ότι μπορείτε να “καρφιτσώσετε” βίντεο ή σχόλια στο TikTok, αλλά δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Εδώ, θα εξηγήσουμε τη λειτουργία Pin και πώς να τη χρησιμοποιήσετε στο TikTok.

Τι σημαίνει το Pinned στο TikTok;

Το καρφίτσωμα στα περισσότερα σημαίνει αποθήκευση ενός στοιχείου στην κορυφή της λίστας σας. Θα δείτε τη λειτουργία σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram. Οι χρήστες του Instagram μπορούν να καρφιτσώσουν ένα σχόλιο ή μια ανάρτηση για να το κάνουν το πρώτο που θα δείτε.

Ακολουθώντας αυτήν την ίδια θεωρία, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα από τα βίντεό σας στο TikTok για να τοποθετήσετε αυτό το κλιπ στην κορυφή του προφίλ σας. Όταν ένας ακόλουθος βλέπει το προφίλ σας, βλέπει αυτό το βίντεο που έχετε καρφιτσώσει ακριβώς στην κορυφή μαζί με μια ένδειξη “Καρφιτσωμένο” με κόκκινο χρώμα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον στο TikTok

Πώς να ξεπεράσετε τον περιορισμό “Αυτή η ανάρτηση προστατεύεται από την ηλικία” του Tiktok

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η δυνατότητα καρφιτσώματος σχολίων TikTok δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Εάν πατήσετε παρατεταμένα ένα σχόλιο για να επιλέξετε Καρφίτσωμα από το αναδυόμενο μενού, θα παρατηρήσετε ότι η επιλογή λείπει.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς πότε το TikTok αφαίρεσε τη δυνατότητα. Ωστόσο, έχει συζητηθεί σε ιστότοπους όπως το Reddit , το Quora , ακόμη και το ίδιο το TikTok .

Ο λόγος που καταργήθηκε η λειτουργία Pin δεν είναι επίσης σαφής. Ορισμένοι πιστεύουν ότι έγινε για να μειωθούν τα ενοχλητικά, αρνητικά ή κακόβουλα σχόλια. Ωστόσο, το TikTok δεν το έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει παράσχει συγκεκριμένο λόγο (προς το παρόν).

Ευτυχώς, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να καρφιτσώσετε ένα βίντεο TikTok, οπότε ας πάρουμε πολύ χρόνο για να το κάνουμε.

Πώς να καρφιτσώσετε ένα βίντεο στο TikTok

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι άλλοι χρήστες του TikTok βλέπουν τα αγαπημένα σας βίντεο ή αυτά για τα οποία είστε πιο περήφανοι, μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρία. Εάν θέλετε να καρφιτσώσετε ένα άλλο, θα πρέπει πρώτα να ξεκαρφιτσώσετε ένα βίντεο (εξηγείται παρακάτω) και μετά να καρφιτσώσετε το επόμενο.

Επιπλέον, η λειτουργία Pin είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή TikTok για κινητά. Δεν είναι ακόμη μια δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπο TikTok στον υπολογιστή σας.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS και επιλέξτε την καρτέλα Προφίλ .
  2. Παίξτε το βίντεο που θέλετε να καρφιτσώσετε.
  3. Χρησιμοποιήστε τις τρεις τελείες στα δεξιά για να ανοίξετε το μενού και επιλέξτε Καρφίτσωμα στην κάτω σειρά.

Θα δείτε ένα σύντομο μήνυμα στο επάνω μέρος ότι έχετε καρφιτσώσει το βίντεο. Όταν επιστρέψετε στη σελίδα του προφίλ σας, θα δείτε το βίντεο στην κορυφή της λίστας σας και την ένδειξη Καρφιτσωμένο σε αυτό με κόκκινο χρώμα.

Πώς να ξεκαρφιτσώσετε ένα βίντεο στο TikTok

Εάν αποφασίσετε αργότερα ότι θέλετε να αφαιρέσετε ένα βίντεο από την κορυφή της λίστας σας ή προτιμάτε να καρφιτσώσετε ένα διαφορετικό και έχετε συμπληρώσει το όριο των τριών βίντεο, μπορείτε να ξεκαρφιτσώσετε ένα καρφιτσωμένο βίντεο.

Ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να εκκινήσετε την εφαρμογή TikTok, να παίξετε το βίντεο και να ανοίξετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ξεκαρφίτσωμα .

Θα δείτε ένα μήνυμα ότι το βίντεο ξεκαρφιτσώθηκε. Όταν προβάλλετε το προφίλ σας στο TikTok, η ένδειξη Καρφιτσωμένο δεν εμφανίζεται πλέον και το βίντεο επιστρέφει στην αρχική του θέση στη λίστα σας.

Θα προσθέσετε ένα TikTok Pin;

Το καρφίτσωμα ενός βίντεο στο TikTok είναι απλό και μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι ακόλουθοί σας εντοπίζουν εύκολα τα βίντεο που θέλετε να βλέπουν περισσότερο. Όσον αφορά το καρφίτσωμα σχολίων, ίσως η δυνατότητα επανεμφανιστεί στο TikTok στο μέλλον. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη λειτουργία pin TikTok;

Τώρα που ξέρετε πώς να καρφιτσώνετε ένα βίντεο στο TikTok, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τη χρήση κειμένου σε ομιλία στο TikTok.

Πώς να καρφιτσώσετε μια καρτέλα στο Chrome

Πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *