Το Google TV είναι πλέον προσβάσιμο από πολλούς χρήστες

Το Google TV είναι πλέον προσβάσιμο από πολλούς χρήστες

Google TV Can Now Be Accessed By Multiple Users

Το Google TV υποστηρίζει μόνο ένα προφίλ χρήστη και τώρα, με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, η μηχανή αναζήτησης κυκλοφόρησε πολλαπλή υποστήριξη. Στα τέλη του 2020, το Chromecast με το Google TV απέκτησε τις πιο σημαντικές δυνατότητες, όπως το λογισμικό και τον πίνακα ελέγχου Google TV.

Αργότερα, πρόσθεσε μια επιλογή προφίλ για παιδιά και τώρα, μετά από μεγάλες καθυστερήσεις και αργή κυκλοφορία, η λειτουργία είναι επιτέλους εδώ για όλους. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, πλέον πολλοί χρήστες του Google TV μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προφίλ στις συσκευές τους . Η ενημέρωση από την πλευρά του διακομιστή είναι πλέον διαθέσιμη από την Google .

9 τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετά από μήνες αναμονής, η υποστήριξη πολλών χρηστών θα κυκλοφορήσει επιτέλους

 

Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσουν πολλά προφίλ, οι χρήστες πρέπει να επανεκκινήσουν ή να εγκαταστήσουν ξανά την εφαρμογή . Εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας χρήστες, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή με τις δικές σας λίστες παρακολούθησης. Με βάση την προβολή σας, θα δείτε προτάσεις για το περιεχόμενο. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε.

Μόλις επανεκκινήσετε ή επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Google TV, θα δείτε μια οθόνη εκκίνησης που θα λέει, ” Παρουσίαση των προφίλ στο Google TV “. Επίσης, μια επιλογή για την προσθήκη άλλου λογαριασμού google.

Πέρυσι τον Οκτώβριο, η Google TV ανακοίνωσε την ενημέρωση. Αυτή η νέα ενημέρωση επιτρέπει την προσθήκη έως και 12 προφίλ σε μία μόνο συνδεδεμένη συσκευή τηλεόρασης. Επίσης, οι λήψεις της εφαρμογής και τα στοιχεία σύνδεσης θα εμφανίζονται σε όλα τα προφίλ εκτός από τα προφίλ των παιδιών.

Στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, οι χρήστες έλαβαν μια προφύλαξη οθόνης περιβάλλοντος λειτουργίας με εξατομικευμένες πληροφορίες και κάρτες συστάσεων. Μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό, τις ειδήσεις, τα αθλητικά αποτελέσματα και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Google TV έχει να κάνει με προτάσεις και την προσθήκη αγαπημένου περιεχομένου σε ένα μέρος.

Οι χρήστες του Chromecast έχουν πλέον πρόσβαση στην υποστήριξη για τα Προφίλ. Έτσι, για συσκευές που δεν ανήκουν στο Chromecast, η υποστήριξη προφίλ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

Για την υποστήριξη πολλαπλών Προφίλ, οι χρήστες περιμένουν πάνω από οκτώ μήνες. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 2020, οι χρήστες έχουν ζητήσει υποστήριξη πολλαπλών προφίλ. Τώρα, επιτέλους, τα προφίλ κυκλοφορούν στο Chromecast με κατόχους Google TV.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *