Το τρισδιάστατο μοντέλο της Γυναικείας Χαρακτήρα Lucia έδειξε την πρώτη της ματιά

Οι λεπτομέρειες κυκλοφορίας και ανακοίνωσης του GTA 6 εξακολουθούν να είναι απρόβλεπτες, αλλά ορισμένες προηγούμενες διαρροές έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά εσωτερικά στοιχεία του παιχνιδιού, όπως πληροφορίες σχετικά με τους νέους χαρακτήρες και τον χάρτη του.

Αλλά τώρα, ορισμένες τελευταίες αναφορές διευκρινίζουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο γυναικείο χαρακτήρα καθώς μια καλλιτέχνης χαρακτήρων έφτιαξε μερικά τρισδιάστατα μοντέλα της εμφάνισής της, γεγονός που κάνει τους θαυμαστές πιο ενθουσιασμένους.

Όλες οι λεπτομέρειες του χαρακτήρα Lucia του GTA 6

Εάν είστε επίσης λάτρης του GTA, ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το GTA 6 θα έχει νέους κορυφαίους χαρακτήρες καθώς θα υπάρξει μια νέα ιστορία.

Και μια διαρροή θέρμανσης από Ο Jason Schreier του Bloomberg πέρυσι ισχυρίστηκε ότι το GTA 6 θα είχε α αξιόλογη γυναίκα πρωταγωνίστριαπου λέγεται ότι ήταν Λατίνα.

Όπως λένε οι διαρροές, αυτός ο χαρακτήρας πρόκειται να ονομαστεί Λουκία.

Και τώρα, ένας καλλιτέχνης χαρακτήρων που ονομάζεται Hossein Ναι δημιούργησε μια εκπληκτικά ακριβή περιγραφή αυτής της επερχόμενης γυναίκας πρωταγωνίστριας σε εικόνες και ακόμη και σε βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 διέρρευσε από την αναφορά έρευνας της Microsoft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός, Ο Χοσεΐν κυκλοφόρησε αυτά 3D μοντέλα της Lucia σε μια δημοφιλή ιστοσελίδα που ονομάζεται ArtStation, όπου χιλιάδες θαυμαστές το εκτιμούσαν.

Ίσως αναρωτιέστε πώς αυτός ο καλλιτέχνης χαρακτήρων μπόρεσε να εμπνευστεί για τη Lucia, οπότε αν θυμάστε το τεράστιο παραβίαση δεδομένων στο κανάλι Slack της Rockstar Gamesτου οποίου ο εγκέφαλος διέρρευσε 90 βίντεο κλιπ από τις δοκιμές του παιχνιδιού.

Και ο καλλιτέχνης ανέλυσε τον χαρακτήρα της Lucia από μερικά από αυτά τα κλιπ. γι’ αυτό θα σας προτείνουμε να το πάρετε με λίγο αλάτι.

Καθώς οι παραπάνω εικόνες και βίντεο βασίζονται απλώς σε εικασίες και οι υπεύθυνοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα για τη Lucia.

Ωστόσο, ο χαρακτήρας στα renders φαίνεται εντυπωσιακός και εξαιρετικά λεπτομερής. αν η Lucia του παιχνιδιού έχει την ίδια εμφάνιση, δεν θα είναι απογοητευτικό.

Πώς να σχεδιάσετε έναν ελκυστικό ψηφιακό χαρακτήρα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, πολλοί tipsters αποκάλυψαν ήδη ότι ο γυναικείος χαρακτήρας του GTA 6, Lucia, θα εμπνευστεί από Μπόνι Πάρκερο οποίος ήταν δημοφιλής ληστής τραπεζών από τον 19ο αιώνα.

Ξεχωριστά, μπορείτε επίσης να δείτε μερικά διαφορετικά επίπεδα αυτών των μοντέλων ArtStation.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *