Το WhatsApp σάς επιτρέπει να σιωπάτε τις κλήσεις από άγνωστες επαφές

Το WhatsApp, που ανήκει στο μετα-μετα, παρουσίασε την Τρίτη μια νέα λειτουργία απορρήτου που θα επιτρέπει στους χρήστες να σιωπούν τις εισερχόμενες κλήσεις από άγνωστες επαφές. Το χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg.

«Η προστασία του απορρήτου των μηνυμάτων σας παραμένει η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό που χτίζουμε στο WhatsApp. Ενώ η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι το θεμέλιο για να διασφαλιστεί ότι οι κλήσεις και τα μηνύματά σας είναι ασφαλή, συνεχίζουμε να προσθέτουμε περισσότερα επίπεδα απορρήτου», η εταιρεία είπε σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να σιωπάτε τις κλήσεις από άγνωστες επαφές

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να σιωπάτε τις κλήσεις από άγνωστες επαφές

Η νέα δυνατότητα απορρήτου, “Σιωπή άγνωστων καλούντων», έχει σχεδιαστεί για να αυτόματα Σίγαση εισερχόμενων κλήσεων από άγνωστες επαφές στο WhatsAppπαρέχοντας στους χρήστες μεγαλύτερο απόρρητο και έλεγχο στις εισερχόμενες κλήσεις τους.

Επιπλέον, η δυνατότητα βοηθά να εξαλείφει αυτόματα ανεπιθύμητα μηνύματα, απάτες και κλήσεις από άγνωστα άτομα για αυξημένη προστασία στην πλατφόρμα. Επιπλέον, οι κλήσεις WhatsApp από άγνωστους αριθμούς δεν θα κουδουνίζουν στη συσκευή του χρήστη. Ωστόσο, θα είναι ορατά στη λίστα κλήσεων και στις ειδοποιήσεις του χρήστη, εάν ο χρήστης θέλει να καλέσει ξανά.

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η λειτουργία θα θέτει αυτόματα σε σίγαση τις εισερχόμενες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων των ηχητικών και οπτικών ειδοποιήσεων της εφαρμογής. Ωστόσο, το τηλέφωνο θα εμφανίζει τις σιγασμένες κλήσεις στη λίστα πρόσφατων κλήσεων του χρήστη μαζί με το μήνυμα “Σίγασε άγνωστος αριθμός”.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Σίγαση άγνωστου καλούντος» στο WhatsApp:

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Σίγαση άγνωστου καλούντος” στο τηλέφωνό σας:

  • Ανοιξε WhatsApp στη συσκευή σας και πατήστε στο “Ρυθμίσεις
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Μυστικότητα” και ανοίξτε το “κλήσεις” Ενότητα
  • Στην ενότητα “Κλήσεις”, ενεργοποιήστε το “Σίγαση άγνωστων καλούντων” επιλογή

Εκτός από τη λειτουργία “Σίγαση άγνωστων καλούντων”, το WhatsApp εισήγαγε επίσης “Ελεγχος ιδιωτικότητας” προς την ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με τις επιλογές απορρήτου και ασφάλειας που προσφέρει το WhatsAppβήμα προς βήμα και βοηθήστε τους να επιλέξουν το σωστό επίπεδο προστασίας.

“Επιλέγοντας “Έναρξη ελέγχου” στις ρυθμίσεις απορρήτου σας θα σας πλοηγηθεί σε πολλαπλά επίπεδα απορρήτου που ενισχύουν την ασφάλεια των μηνυμάτων, των κλήσεων και των προσωπικών σας πληροφοριών”, ανέφερε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Ο Έλεγχος απορρήτου προσφέρει διαφορετικούς ελέγχους απορρήτου, “Επιλέξτε ποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας”, “Έλεγχος των προσωπικών σας στοιχείων”, “Προσθέστε περισσότερο απόρρητο στις συνομιλίες σας” και “Προσθέστε περισσότερη προστασία στον λογαριασμό σας”, όπως επαλήθευση σε δύο βήματα ή βιομετρικά στοιχεία αυθεντικοποίηση.

Πρόσφατα, η πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων εισήγαγε διάφορες πρόσθετες λειτουργίες για τη βελτίωση του απορρήτου και την παροχή ασφαλούς εμπειρίας ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως η λειτουργία “Κλείδωμα συνομιλίας” για την προστασία ευαίσθητων συνομιλιών πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης, “Εξαφανισμένα μηνύματα” που εξαφανίζει αυτόματα τα μηνύματα μετά από μια καθορισμένη περίοδο, ” Αποκλεισμός στιγμιότυπου οθόνης για προβολή μία φορά» που επιτρέπει στους παραλήπτες να προβάλλουν περιεχόμενο πολυμέσων μόνο μία φορά και το «Απόρρητο παρουσίας στο Διαδίκτυο» για έλεγχο και διατήρηση ιδιωτικής παρουσίας στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές στο Kodi

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook 

Truecaller και πώς να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος σε πλήρη οθόνη

Πώς να κάνετε σίγαση μιας καρτέλας στο Chrome

Πώς να κατεβάσετε το Popcorn Time για το Android Box

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *