Τρόπος λήψης βίντεο Threads το 2023 (2 Μέθοδοι)

Η νέα εφαρμογή Threads του Mark Zuckerberg είναι έτοιμη να καταλάβει το Twitter και έχει ληφθεί πάνω από δύο εκατομμύρια φορές μέσα στις δύο πρώτες ώρες από την κυκλοφορία. Αυτός ο αριθμός ξεπερνά επίσης το προηγούμενο ρεκόρ του ChatGPT, το οποίο είχε ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες τις πρώτες πέντε ημέρες από την κυκλοφορία.

Η νέα εφαρμογή Threads από το Meta πηγαίνει καλά και σας επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις που μπορούν να έχουν μήκος έως 500 χαρακτήρες και να περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως και 5 λεπτών.

Ενώ η εφαρμογή είναι νέα, πολλοί χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να τη χρησιμοποιούν και να μοιράζονται βίντεο. Κατά τη χρήση της εφαρμογής, μπορεί να έχετε δει μερικά βίντεο Threads που θέλετε να κατεβάσετε. Άρα, είναι δυνατόν να κατεβάστε βίντεο από την εφαρμογή Threads?

Τρόπος λήψης βίντεο Threads

Η εφαρμογή Threads δεν σας επιτρέπει τη λήψη βίντεο. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων ή εργαλεία ιστού για τη λήψη βίντεο που μοιράζεστε στην εφαρμογή Threads. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους λήψης βίντεο από το Threads. Ας τσεκάρουμε.

Διαβάστε επίσης: Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή (τελευταία έκδοση)

1. Λήψη βίντεο Threads με χρήση Threadster

Το Threadster είναι μια εφαρμογή λήψης βίντεο Threads για Android που είναι πολύ χρήσιμη. Μπορεί λήψη βίντεο Threads και GIF απευθείας στη συλλογή του τηλεφώνου σας χωρίς κόστος. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

1. Ανοίξτε το Εφαρμογή Threads στη συσκευή σας Android και εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Ανοίξτε τη δημοσίευση που περιέχει το βίντεο και πατήστε στο Μερίδιο εικόνισμα.

Μερίδιο

3. Στο Μενού Κοινή χρήση, πατήστε στο Αντιγραφή συνδέσμου.

Αντιγραφή συνδέσμου

4. Τώρα κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Threadster στο smartphone σας. Μόλις γίνει λήψη, ανοίξτε το.

Εφαρμογή Threadster

5. Επικολλήστε το σύνδεσμος βίντεο έχετε αντιγράψει στο πεδίο URL και πατήστε το κουμπί Λήψη.

σύνδεσμος βίντεο

6. Τώρα περιμένετε μέχρι το Threadster να πάρει το βίντεο και Κατεβάστε το.

Κατεβάστε

7. Μετά τη λήψη του βίντεο, η εφαρμογή θα κατεβάσει αυτόματα τα βίντεο Threads στη Συλλογή.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο Threads στο Android.

2. Λήψη βίντεο Threads χρησιμοποιώντας ιστότοπο τρίτων

Το Threadsdownloader.io είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να αποθηκεύετε εύκολα βίντεο από την εφαρμογή Threads. Είναι ένα εργαλείο Ιστού. Επομένως, πρέπει να έχετε πρόσβαση από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά για να κατεβάσετε βίντεο από την εφαρμογή Threads. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

1. Πρώτα, λάβετε τον σύνδεσμο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από την εφαρμογή Threads (Πατήστε στο Κοινή χρήση > Αντιγραφή συνδέσμου)

Αντιγραφή συνδέσμου

2. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο: https://threadsdownloader.io/

3. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο Threads μόλις αντιγράψατε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο υποβάλλουν κουμπί.

επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο Threads

4. Ο ιστότοπος θα λάβει το βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις ληφθεί, μπορείτε να αναπαράγετε το βίντεο ή να πατήσετε το Κατεβάστε κουμπί.

πατήστε το κουμπί Λήψη

Αυτό είναι! Πατώντας το κουμπί λήψης θα γίνει αμέσως λήψη των βίντεο Threads στο smartphone σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο από την εφαρμογή συλλογής του τηλεφώνου σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κατεβάσω βίντεο με νήματα σε MP4;

Προς το παρόν, οι ιστότοποι λήψης βίντεο διαδικτυακών νημάτων επιτρέπουν τη λήψη βίντεο μόνο σε μορφή MP4. Η εφαρμογή είναι ακόμα πολύ νέα και λίγες επιλογές είναι διαθέσιμες.

Η λήψη βίντεο από το Threads είναι ασφαλής;

Αν και είναι παράνομη η λήψη βίντεο από προσωπικά προφίλ, υπάρχουν ορισμένοι τύποι βίντεο που μπορείτε να κατεβάσετε. Πρώτον, εάν το βίντεο είναι δημόσια διαθέσιμο και οι όροι άδειας επιτρέπουν τη λήψη, μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να ανησυχείτε για νομικά ζητήματα.

Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο Threads στο iPhone;

Για να κατεβάσετε βίντεο από την εφαρμογή Threads στο iPhone, πρέπει να ακολουθήσετε τη δεύτερη μέθοδο που έχουμε μοιραστεί. Η δεύτερη μέθοδος απαιτεί τη χρήση ενός προγράμματος περιήγησης ιστού για τη λήψη βίντεο από την εφαρμογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Είναι το Threads καλύτερο από το Twitter;

Το Threads είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Twitter, αλλά πρέπει να διορθώσει πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες. Από την άλλη, το Twitter άρχισε πρόσφατα να επιβάλλει πολλούς περιορισμούς στα προφίλ χρηστών, καθιστώντας το Threads μια καλύτερη εναλλακτική λύση στο Twitter.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Threads σε υπολογιστή;

Η εφαρμογή επιφάνειας εργασίας Threads δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξομοιωτές Android για να εκτελέσετε την εφαρμογή για κινητά στον υπολογιστή σας. Δείτε τον οδηγό μας – Κατεβάστε την εφαρμογή Threads για υπολογιστή για να γνωρίζετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Λοιπόν, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι εργασίας για τη λήψη βίντεο της εφαρμογής Threads. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι λήψης βίντεο από τον ανταγωνιστή του Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Threads ιδιωτικό

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα νήματα στον υπολογιστή [Windows or Mac]

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *