Apple Music

Πως να αποκτήσετε δωρεάν τη μουσική της Apple

Σημαντικά σημεία του άρθρου

 • Ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή Apple Music για ένα μήνα χωρίς καμία δέσμευση να συνεχίσετε τη ροή στη συνέχεια.
 • Χρησιμοποιήστε το Apple One για να συνδυάσετε και να δοκιμάσετε το Apple Music με άλλες υπηρεσίες με μία μόνο, χαμηλή μηνιαία χρέωση.
 • Δοκιμάστε μια δωρεάν δοκιμή Apple Music διάρκειας ενός μήνα μέσω του Shazam σαρώνοντας έναν κωδικό QR για ενεργοποίηση.

Η Apple Music καθιστά τόσο βολικό να ακούτε σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι κατά παραγγελία. Αλλά αυτή η μηνιαία συνδρομή μπορεί πραγματικά να προστεθεί μετά από λίγο. Δεν θα ήταν ωραίο αν υπήρχε τρόπος να αποκτήσετε όλα τα οφέλη της Apple Music χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα;

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκτήσετε το Apple Music στο Android

Apple Music εναντίον YouTube Music: Τι είναι καλύτερο;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικές έξυπνες μέθοδοι για να αποκτήσετε μια δωρεάν συνδρομή Apple Music.

1. Δωρεάν δοκιμή της Apple Music

στιγμιότυπο οθόνης της δωρεάν δοκιμαστικής σελίδας εγγραφής της Apple Music

Το Apple Music κοστίζει συνήθως 5,99 $/μήνα για φοιτητές, 9,99 $/μήνα για άτομα και 14,99 $/μήνα για οικογένειες. Ωστόσο, οι νέοι συνδρομητές μπορούν να το δοκιμάσουν δωρεάν για ένα μήνα.

Για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή Apple Music:

 1. μεταβείτε στο Apple Music ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
 2. Κάντε κλικ Δοκιμάστε 1 μήνα δωρεάν.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τη ροή μουσικής Apple δωρεάν.

2. Απολαύστε το Apple Music δωρεάν μέσω του Apple One

Σελίδα προσφοράς δωρεάν δοκιμής Apple One

Το Apple One είναι ένα πακέτο συνδρομής που συνδυάζει πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες της Apple σε μια προσιτή τιμή. Αντί να πληρώνετε για καθένα ξεχωριστά, το Apple One σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε υπηρεσίες όπως το Apple Music, το iCloud, το Arcade και άλλα με χαμηλή μηνιαία χρέωση.

Εάν είστε νέοι στο Apple Music, το Apple One είναι ένας εύκολος τρόπος να το δοκιμάσετε δωρεάν.

 1. Επισκέψου το Ιστοσελίδα Apple One στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
 2. Κάντε κλικ Δοκιμάστε το Apple One δωρεάν.
 3. Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

Το Apple One ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου ενός μήνα, οπότε ακυρώστε το πριν από αυτό εάν θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν το Apple Music.

3. Αποκτήστε δωρεάν το Apple Music με το Shazam

apple music shazam δωρεάν δοκιμαστική προσφορά ενός μήνα

Η δωρεάν δοκιμή ενός μήνα μέσω της συμφωνίας Shazam δεν απαιτεί αγορά — το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Shazam. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να εξαργυρώσετε τη δοκιμή Shazam ενός μήνα:

 1. Επίσκεψη Shazam στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.
 2. Χρησιμοποιήστε την κάμερα του τηλεφώνου σας για να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη.
 3. Πατήστε την ειδοποίηση Shazam που σας καθοδηγεί Άνοιγμα στο Apple Music και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα.

4. Αποκτήστε δωρεάν το Apple Music αγοράζοντας συσκευές Apple

στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας προσφοράς apple music 6 μηνών

Η Apple προσφέρει μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών για νέους συνδρομητές, αν και απαιτεί από εσάς να αγοράσετε ορισμένα προϊόντα της Apple στο Apple Store ή στο διαδίκτυο. Εδώ είναι τα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε για να λάβετε αυτήν τη δωρεάν δοκιμή:

 • AirPods (2ης και 3ης γενιάς).
 • AirPods Pro.
 • AirPods Max.
 • Beats (Beats Studio Buds, Powerbeats, Powerbeats Pro, Beats Solo Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds + και Beats Studio Pro).
 • HomePod και HomePod mini.

Αφού έχετε κάποιο από αυτά στα χέρια σας, ακολουθούν τα απλά βήματα για να εξαργυρώσετε την εξάμηνη δοκιμή Apple Music. Πρέπει να το κάνετε αυτό στο iPhone ή το iPad σας:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το iPhone ή το iPad σας.
 2. Στη συνέχεια, αντιστοιχίστε οποιαδήποτε κατάλληλη συσκευή ήχου με το iPhone ή το iPad σας.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή Apple Music και συνδεθείτε με το Apple ID σας. Εναλλακτικά, μεταβείτε στην ιστοσελίδα εξαργύρωσης της Apple Music, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Ξεκίνα.
 4. Εάν η προσφορά δεν εμφανιστεί αμέσως, ελέγξτε την καρτέλα Αρχική σελίδα.
 5. Παρακέντηση Αποκτήστε 6 μήνες δωρεάν.

Έχετε περίπου τρεις μήνες μετά την πρώτη σύνδεση της συσκευής σας για να εξαργυρώσετε τη δοκιμή 6 μηνών της Apple Music. Για τους υπάρχοντες κατόχους πιστοποιημένων συσκευών, έχετε περίπου τρεις μήνες από την αναβάθμιση της έκδοσης iOS/iPadOS για να διεκδικήσετε έξι δωρεάν μήνες πρόσβασης ροής.

5. Αποκτήστε δωρεάν Apple Music στο PS5

Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Free Apple Music είναι ένα φοβερό προνόμιο της κατοχής ενός PS5. Ωστόσο, μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε μία κονσόλα PS5 ανά λογαριασμό συνδρομητή Apple Music.

Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Ακολουθούν τα απλά βήματα για να επωφεληθείτε από αυτή τη γλυκιά προσφορά:

Εφαρμογή Apple Music στο PS5
 1. Στην κονσόλα PS5, μεταβείτε στο Καρτέλα πολυμέσων πατώντας το R1 στο χειριστήριό σας.
 2. Επιλέξτε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού για αναζήτηση. Πληκτρολογήστε Apple Musicκαι η εφαρμογή θα πρέπει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να επιλέξετε.
 3. Στη σελίδα της εφαρμογής Apple Music, επιλέξτε Κατεβάστε για να το εγκαταστήσετε στο σύστημά σας.
 4. Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση της εφαρμογής, Αρχή το.
 5. Θα σας ζητηθεί ένα αρχικό μήνυμα σχετικά με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών. Επίλεξε το Συνδεθείτε τώρα ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή κουμπί για να συνδέσετε το Apple ID σας στον λογαριασμό σας στο PS.
Επιλογή Apple Music Start στο PS5

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή και να απολαύσετε δωρεάν έξι μήνες Apple Music στο PS5 σας.

Αφού ολοκληρωθεί η εξάμηνη δοκιμαστική περίοδος, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στην κανονική τιμή των 10,99 $/μήνα, εκτός εάν ακυρωθεί.

6. Σκορ δωρεάν Apple Music στο Best Buy

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει μια συμφωνία για το Best Buy που προσφέρει στους νέους και επιστρέφοντες συνδρομητές της Apple Music μια δοκιμή τρίμηνης δωρεάν της υπηρεσίας. Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτήν τη γλυκιά προσφορά:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο BestBuy ή εκκινήστε την εφαρμογή BestBuy για κινητά. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν έχετε ήδη ρυθμίσει έναν ή εγγραφείτε εάν δεν το έχετε.
 2. Αναζητήστε τη σελίδα προσφοράς δωρεάν Apple Music.
 3. Προσθέστε την 3μηνη συνδρομή Apple Music στο καλάθι σας και προχωρήστε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.
 4. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μην ανησυχείτε – δεν θα χρεωθείτε τίποτα, καθώς είναι μια δωρεάν δοκιμή.
 5. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ελέγξτε το email σας για να επιβεβαιώσετε την παράδοση της δωρεάν δοκιμής Apple Music.
Στιγμιότυπο οθόνης της δωρεάν δοκιμής 3 μηνών της Apple Music στο Best Buy

Εάν δεν ακυρώσετε, η δοκιμή θα ανανεωθεί αυτόματα μετά από τρεις μήνες στην κανονική τιμή των 10,99 $/μήνα. Σημειώστε λοιπόν το ημερολόγιό σας εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε τη συνδρομή!

7. Εγγραφείτε δωρεάν σε μια ροή οικογενειακού προγράμματος Apple Music

Η συμμετοχή σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα Apple Music είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε δωρεάν το Apple Music. Με αυτό το πρόγραμμα, έως και έξι άτομα μπορούν να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο Apple Music στις συσκευές τους. Παίρνετε τη δική σας προσωπική μουσική βιβλιοθήκη και εξατομικευμένες προτάσεις.

Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα Apple Music:

 1. Ζητήστε από τον διοργανωτή της οικογένειας να σας προσθέσει (το Apple ID σας) ως μέλος του οικογενειακού του προγράμματος.
 2. Θα λάβετε μια ειδοποίηση για να συμμετάσχετε στην ομάδα οικογένειάς τους. Πρέπει να αποδεχτείτε την πρόσκληση.

Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να απολαμβάνετε το Apple Music δωρεάν.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή της Apple Music

Εάν θέλετε να είστε ασφαλείς και να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας εκ των προτέρων, μπορείτε να το κάνετε στο iPhone ή το iPad σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple Music για οποιονδήποτε λόγο, όπως μετάβαση σε διαφορετική υπηρεσία ροής μουσικής.

Δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή ή τη συνδρομή σας στο Apple Music:

 1. Παω σε Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας.
 2. Πατήστε το δικό σας Apple ID > Συνδρομές > Apple Music.
 3. Ακύρωση δωρεάν δοκιμής ή Ακύρωση συνδρομής στο κάτω μέρος της οθόνης.
σελίδα συνδρομών στις ρυθμίσεις iPhone
συνδρομή Apple

Αυτές είναι σίγουρα μερικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ κάνετε κλικ στο Apple Music. Φυσικά, η δωρεάν διαδρομή δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αλλά αν μια από αυτές τις μεθόδους λειτουργεί για εσάς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο Apple Music μια σωστή δοκιμαστική εκτέλεση χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *