Το WhatsApp επιτρέπει τη χρήση ενός μόνο λογαριασμού σε πολλά smartphone

Το Whatsapp διαθέτει υποστήριξη πολλών συσκευών που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους σε πολλές συσκευές. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λογαριασμούς Whatsapp σε έως και τέσσερις συσκευές και μόνο ένα smartphone.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν λογαριασμό σε πολλά smartphone. Ωστόσο, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε το ίδιο Whatsapp σε διαφορετικά smartphone.

Αυτή η δυνατότητα εντοπίζεται στην έκδοση beta της ενημέρωσης Android 2.22.10.13. Επί του παρόντος, η λειτουργία είναι υπό ανάπτυξη και δεν είναι σαφές πότε θα φτάσει αυτή η δυνατότητα.

Η δυνατότητα συγχρονισμού συνομιλίας WhatsApp μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν από άλλο τηλέφωνο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό Whatsapp σε πολλά smartphone

 

Σύμφωνα με το WABetaInfo, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων επεκτείνει την υποστήριξη πολλών συσκευών σε δευτερεύοντα smartphone και tablet.

Έχει επίσης κοινοποιηθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τη διεπαφή κατά το άνοιγμα της εφαρμογής σε μια δεύτερη κινητή συσκευή. Υπάρχει μια ενότητα “Εγγραφή συσκευής ως συνοδευτική” που δίνει μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει η λειτουργία.

Η νέα δυνατότητα ονομάζεται «συνοδευτική» συσκευή. Για να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό σε διαφορετική συσκευή, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να καταχωρήσουν τη συσκευή τους ως συνοδευτική. Μετά από αυτό, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν λογαριασμό σαρώνοντας έναν κωδικό QR χρησιμοποιώντας το κύριο smartphone τους.

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν ότι το WhatsApp θα αποκαλεί τη νέα λειτουργία “συνοδευτική” συσκευή. Δείτε πώς θα λειτουργήσει αυτό. Υπάρχει ήδη μια λειτουργία πολλών συσκευών, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μόνο σε πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ας δούμε λοιπόν πώς λειτουργεί η τρέχουσα λειτουργία πολλών συσκευών. Πρώτον, θα χρειαστείτε το τηλέφωνό σας για να συνδέσει τον λογαριασμό Whatsapp με πολλές συσκευές. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή χωρίς smartphone.

Για αυτό, ανοίξτε το Whatsapp και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα εμφανίσει την επιλογή Συνδεδεμένες συσκευές. Πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτό και να πατήσετε ξανά την επιλογή “Συνδέθηκε με μια συσκευή”.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τώρα, ανοίξτε την ιστοσελίδα Whatsapp στον υπολογιστή σας και σαρώστε τον κωδικό QR με τη βοήθεια του τηλεφώνου σας. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή σε άλλες συσκευές. Επίσης, αν θέλετε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από τις συσκευές, υπάρχει μια επιλογή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *