εφαρμογές φάρσας

10 Best Prank Android Apps για τρολάρισμα των φίλων σας

Τα smartphone ήταν μια εξαιρετική συσκευή για την επικοινωνία, τη μελέτη και την εκτέλεση καθημερινών εργασιών. Αλλά όλοι πρέπει να διασκεδάσουμε επίσης. Αν μιλάμε κυρίως για συσκευές Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές βίντεο για απεριόριστη ψυχαγωγία. Ομοίως, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές φάρσας για να τα βάζετε με τους φίλους σας.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές φάρσας είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε φάρσες με φίλους. Εκτός από τα διασκεδαστικά τους εφέ, ορισμένες εφαρμογές φάρσας μπορούν επίσης να αποδειχθούν χρήσιμες.

Διαβάστε επίσης: εφαρμογές γραφής για Android

10 Best Prank Android Apps για τρολάρισμα των φίλων σας

Αν θέλετε οι εφαρμογές φάρσας Android να διασκεδάζουν με τους φίλους σας, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές φάρσας Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Μαξιλάρι Whoopee

Μαξιλάρι Whoopee

Λοιπόν, το μαξιλάρι Whoopee είναι μια από τις μοναδικές και πιο αστείες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή περιέχει πολλούς ήχους κλανιών διαφορετικών ειδών που μπορείτε να ακούσετε ή να κάνετε φάρσα οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το χρονόμετρο. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι καθαρή και διαθέτει χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

2. Σπασμένη φάρσα οθόνης

Σπασμένη φάρσα οθόνης

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Broken Screen Prank είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διασκέδαση. Η εφαρμογή προσομοιώνει το εφέ της σπασμένης οθόνης στην οθόνη σας Android.

Το εφέ σπασμένης οθόνης έχει επίσης ήχο. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε τις ρωγμές αγγίζοντας ή κουνώντας το τηλέφωνό σας.

3. Φάρσα δοκιμής ανιχνευτή ψεύδους

Φάρσα δοκιμής ανιχνευτή ψεύδους

Λοιπόν, το Lie Detector Test Prank είναι ένας προσομοιωτής ανιχνευτή ψεύδους που φαίνεται ρεαλιστικός. Ωστόσο, έρχεται με μια ανατροπή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε το αποτέλεσμα πατώντας το πλήκτρο έντασης.

Πατώντας το πλήκτρο αύξησης της έντασης θα εμφανιστεί η ένδειξη “You Truth” και πατώντας το πλήκτρο μείωσης της έντασης θα εμφανιστεί η ένδειξη “You lie” στην οθόνη.

4. Chat Master

Chat Master

Το Chat Master είναι βασικά μια εφαρμογή φάρσας για Android, η οποία είναι πολύ διασκεδαστική στη χρήση. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι σας προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση ενώ παίζετε ρόλους και στέλνετε μηνύματα με οποιονδήποτε.

Διαθέτει παιχνίδια συνομιλίας play-by-play που προσομοιώνουν πραγματικές συνομιλίες. υπάρχουν διάφορα θέματα για να δοκιμάσετε την αντίδρασή σας κ.λπ. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να κάνετε φάρσες, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή εάν βαριέστε και θέλετε λίγη διασκέδαση.

5. Προσομοιωτής όπλων αναισθητοποίησης

Προσομοιωτής όπλων αναισθητοποίησης

Το Stun gun simulator είναι μια άλλη διασκεδαστική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή προσομοιώνει ένα όπλο ηλεκτροσόκ στο τηλέφωνό σας.

Η εφαρμογή είναι μοναδική επειδή χρησιμοποιεί τον φακό του τηλεφώνου σας για την προσομοίωση του φωτός από την ηλεκτρική ενέργεια. Η προσομοίωση φακού έχει επίσης εφέ δόνησης, που δίνουν μια ρεαλιστική αίσθηση του όπλου αναισθητοποίησης.

6. Ψεύτικη κλήση – φάρσα

Ψεύτικη κλήση - φάρσα

Αν και είναι μια εφαρμογή φτιαγμένη για φάρσες και διασκεδαστικούς σκοπούς, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με χρήσιμους τρόπους. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσομοιώσετε μια ψεύτικη εισερχόμενη κλήση για να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Προσφέρει πολλές επιλογές ψεύτικων κλήσεων, όπως ορισμό ονόματος καλούντος, αριθμού, εικόνας κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης για τις προσομοιωμένες κλήσεις.

7. Ψεύτικο GPS GO

Ψεύτικο GPS GO

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παραποιήσετε το GPS εν κινήσει. Θα αντικαταστήσει την τρέχουσα εγγύτητά σας κομψά, ώστε να μπορείτε να κάνετε φάρσες με τους φίλους σας σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο για να νομίζετε ότι βρίσκεστε αλλού. Βρείτε άτομα σε διαφορετικές πόλεις και πετάξτε το GPS από πόλη σε πόλη χωρίς να μετακινηθείτε.

8. Αλλαγή φωνής

Αλλαγή φωνής

Το Voice Changer είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής φωνής στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εγγράψετε ήχο και να εφαρμόσετε ένα εφέ σε αυτόν ή μπορείτε να ανοίξετε ήχο από τη συλλογή σας και να εφαρμόσετε ένα εφέ.

Ωστόσο, η εφαρμογή δεν διαθέτει δυνατότητα ζωντανής αλλαγής φωνής. Αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

9. Boomrang

Boomrang

Το Boomrang είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κλήσεων φάρσας για Android, η οποία είναι πολύ χρήσιμη. Βασικά, έχει πολλές ενσωματωμένες φάρσες? πρέπει να επιλέξετε ένα για να ξεκινήσετε.

Αφού επιλέξετε τη φάρσα, πρέπει να επιλέξετε τον αριθμό τηλεφώνου για να τους στείλετε μια κλήση φάρσας. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει μια λειτουργία κλήσης φάρσας AI που ανταποκρίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετική, τα περισσότερα στοιχεία εντός εφαρμογής είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Πρέπει να αγοράσετε τα λεπτά για να στείλετε στους φίλους ή την οικογένειά σας μια κλήση φάρσας.

10. Φάρσα κουρευτικής μαλλιών

Φάρσα κουρευτικής μαλλιών

Ας παραδεχτούμε: κανείς δεν θέλει να κουρευτεί από έναν αρχάριο κουρέα. Η εφαρμογή Hair Clipper Prank προορίζεται για διασκεδαστικούς σκοπούς.

Από προεπιλογή, η εφαρμογή εμφανίζει μια κουρευτική μηχανή. Εάν πατήσετε το κουμπί Αναπαραγωγή, θα αναπαράγει εφέ ήχου και δόνησης για ρεαλιστική αίσθηση.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές φάρσας για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους άλλους σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης:εφαρμογές ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων

εφαρμογές εγγραφής φωνής

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *