10 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε την ταχύτητα της μονάδας flash USB

Κάθε φορά που αγοράζουμε ένα νέο κομμάτι υλικού υπολογιστή, είτε πρόκειται για μνήμη RAM, σκληρό δίσκο, CPU κ.λπ., ένας παράγοντας που μας βοηθά να προσδιορίσουμε την απόφασή μας για την αγορά είναι η απόδοση. Και πάλι, μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα των δίσκων SSD. Οι μονάδες SSD αντικαθιστούν τους σκληρούς δίσκους επειδή προσφέρουν καλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει όταν αγοράζουμε μια μονάδα flash USB. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι μονάδες flash USB δεν είναι όλες ίσες. Για παράδειγμα, η αγορά μιας αργής μονάδας flash USB με σημαντική χωρητικότητα θα χρειαζόταν ώρες για να γεμίσει πλήρως.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε βίντεο Flash σε ιστότοπους 

10 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε την ταχύτητα του USB σας

Εάν έχετε ήδη μια μονάδα flash USB, θα μπορούσατε να προσδιορίσετε πόσο γρήγορη είναι. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία για να το ελέγξετε συγκριτική απόδοση των μονάδων flash USB ή κάρτες SD. Επομένως, ελέγξτε το καλύτερο εργαλείο δοκιμής ταχύτητας USB.

1. USBDeview

USBDeview

Το USBDeview είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις συσκευές USB που είναι συνδεδεμένες αυτήν τη στιγμή στον υπολογιστή σας και όλες αυτές που χρησιμοποιούσατε στο παρελθόν. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο μπορεί να αξιολογήσει μια μονάδα flash και προαιρετικά να δημοσιεύσει το αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα Speed ​​Tests για σύγκριση.

Εκτός από όλα αυτά, το εργαλείο ταχύτητας φλας USB σάς επιτρέπει επίσης να απεγκαταστήσετε την τρέχουσα και τυχόν προηγούμενες συσκευές USB που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή.

2. ParkDale

Ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας flash USB

Το Parkdale είναι ένα μίνι βοηθητικό πρόγραμμα που ελέγχει την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των σκληρών δίσκων σας. Με αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα, μπορείτε να λάβετε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής του σκληρού σας δίσκου, τις συσκευές CD-ROM και τους διακομιστές δικτύου σε Kilobyte, Megabyte ή ακόμα και Gigabyte ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, το Parkdale είναι πράγματι ένα εξαιρετικό εργαλείο για περιοδικούς ελέγχους.

3. Ελέγξτε το Flash

Ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας flash USB

Το Check Flash είναι ένα προηγμένο εργαλείο δοκιμών που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ταχύτητα ανάγνωσης και γραφής. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του διαμερίσματος και να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε ολόκληρη τη μονάδα δίσκου και τις εικόνες διαμερίσματος.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια πιο απλή λύση για να ελέγξετε την ταχύτητα της μονάδας flash USB, το USBDeview θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

4. CrystalDiskMark

Ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας flash USB

Το CrystalDiskMark είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την απόδοση των μονάδων USB flash. Λοιπόν, μπορεί επίσης να ελέγξει την ταχύτητα των μονάδων SSD σας.

Το καλύτερο μέρος για το CrystalDiskMark είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το προεπιλεγμένο μέγεθος δοκιμής πριν εκτελέσουν τη δοκιμή.

5. HD Tune

Ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας flash USB

Το HD Tune είναι ένα εργαλείο που μπορεί ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας flash USB. Το καλύτερο πράγμα για το βοηθητικό πρόγραμμα συγκριτικής αξιολόγησης δίσκου είναι ότι δοκιμάζει και τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Όχι μόνο αυτό, το HD Tune έχει επίσης μια έκδοση pro που ρίχνει φως σε ορισμένα προηγμένα πράγματα. Έτσι, είναι ένα άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την ταχύτητα της μονάδας flash USB.

6. Disk Thruput Tester

Disk Thruput Tester

Το Disk Thruput Tester είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο των Windows 10 για να σας βοηθήσει να ελέγξετε την ταχύτητα της μονάδας flash USB. Το υπέροχο με το εργαλείο είναι ότι μπορεί επίσης να ελέγξει την ταχύτητα SSD και HDD σας. Το εργαλείο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν το προεπιλεγμένο μέγεθος δοκιμής για να εκτελέσουν τη δοκιμή.

7. Συγκριτική αξιολόγηση χρήστη

Συγκριτική αξιολόγηση χρήστη

Το UserBenchmark είναι ένας ιστότοπος που αναδεικνύει τις καλύτερες μονάδες USB Flash όσον αφορά την ισορροπημένη απόδοση και την αξία τιμής. Ωστόσο, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης στους χρήστες ένα λογισμικό User Benchmark που μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα οποιασδήποτε μονάδας USB σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Στο UserBenchmark, οι τιμές συνδυάζονται για να σχηματίσουν έναν ενιαίο αποτελεσματικό ρυθμό που μετρά την απόδοση για εργασίες όπως η αντιγραφή φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής.

8. RMPrepUSB

RMPrepUSB

Το RMPrepUSB είναι ένα άλλο δωρεάν εργαλείο των Windows 10 για τον έλεγχο της ταχύτητας της μονάδας USB Flash. Με το RMPrepUSB, μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες διαμερίσματος της επιλεγμένης μονάδας στυλό.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το RMPrepUSB διαβάζει και γράφει περίπου 65 MB δεδομένων για να δοκιμάσει την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής.

9. Σημείο αναφοράς δίσκου ATTO

Σημείο αναφοράς δίσκου ATTO

Το ATTO Disk Benchmark είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την ταχύτητα της μονάδας USB Flash στα Windows. Το καλό με το ATTO Disk Benchmark είναι ότι μπορεί να δοκιμάσει την ταχύτητα SSD, τις μονάδες σκληρού δίσκου και τις μονάδες USB.

Η διεπαφή χρήστη του ATTO Disk Benchmark είναι αρκετά καθαρή και καλά οργανωμένη και δείχνει τα αποτελέσματα των δοκιμών της ταχύτητας ανάγνωσης και εγγραφής.

10. USB Flash Benchmark

USB Flash Benchmark

Το USB Flash Benchmark είναι για όσους αναζητούν ένα απλό εργαλείο για να μετρήσουν την ταχύτητα της μονάδας flash USB. Είναι ένα ελαφρύ εργαλείο, αλλά είναι πολύ ακριβές και αξιόπιστο.

Εκτός από την ταχύτητα της μονάδας flash, το USB Flash Benchmark μπορεί επίσης να σας ενημερώσει για τη χωρητικότητα και τη συνολική απόδοση της μονάδας USB. Συνολικά, το USB Flash Benchmark είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον έλεγχο της ταχύτητας της μονάδας flash USB.

Αυτά είναι το καλύτερο εργαλείο που σας επιτρέπει να ελέγξτε την ταχύτητα της μονάδας USB Flash σε υπολογιστή με Windows. Ελπίζω να σας αρέσει το άρθρο! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:καλύτερα δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε την υγεία του SSD

Πώς να κάνετε Flash Android TV Box

Πώς να κανετε format ενα USB

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: