10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με σκοτεινή λειτουργία το 2022

Οι εταιρείες τεχνολογίας όπως η Google, το Facebook, κ.λπ., προσπαθούν σκληρά να εφαρμόσουν τη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τους. Το Google Chrome, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού, διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειαζόμαστε γενικά για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. και πάλι, δεν έχει πολλές επιλογές για τη βελτίωση της αναγνωσιμότητας.

Δεδομένου ότι τα προγράμματα περιήγησης ιστού είναι η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή σε smartphone Android, η νυχτερινή λειτουργία σε αυτήν μπορεί να βελτιώσει δραστικά την εμπειρία ανάγνωσης, ειδικά τη νύχτα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού με υποστήριξη Dark Mode .

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με σκοτεινή λειτουργία

Τα περισσότερα από τα προγράμματα περιήγησης ιστού που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι δωρεάν για λήψη και διαθέτουν τη δυνατότητα «Σκούρο θέμα» ή «Σκοτεινή λειτουργία». Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Samsung Internet Browser

 

Ενώ το Samsung Internet Browser έχει σχεδιαστεί για smartphone της Samsung, λειτουργεί σε όλες τις συσκευές Android. Έχουμε καταχωρίσει το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου Samsung επειδή είναι πολύ δημοφιλές και προσφέρει καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου από το Chrome.

Έχετε έναν βοηθό βίντεο, σκοτεινή λειτουργία, προσαρμόσιμο μενού, υποστήριξη επέκτασης προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου, όπως έξυπνη αντι-παρακολούθηση, προστατευμένη περιήγηση, αποκλειστές περιεχομένου κ.λπ.

2. Vivaldi Browser

 

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που είναι γρήγορο και εξαιρετικά προσαρμόσιμο, τότε το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Vivaldi Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προσαρμόζεται σε εσάς και είναι γεμάτο με πολλές μοναδικές και έξυπνες δυνατότητες.

Με το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi, λαμβάνετε καρτέλες τύπου επιφάνειας εργασίας, πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, προστασία παρακολούθησης, προστασία απορρήτου και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία που αποτρέπει την καταπόνηση των ματιών και μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας.

3. DuckDuckGo Privacy Browser

 

Το DuckDuckGo Privacy Browser είναι για κάποιον που δίνει την απόλυτη προτεραιότητα στο απόρρητο. Είναι μια εφαρμογή απορρήτου με κορυφαία βαθμολογία για Android που προστατεύει το απόρρητό σας από τις εφαρμογές.

Είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που υποστηρίζεται από τη μηχανή αναζήτησης του DuckDuckGo. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εξαλείφει αυτόματα ένα ευρύ φάσμα ιχνηλατών τρίτου μέρους των οποίων η μόνη πρόθεση είναι να παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας.

Το DuckDuckGo Privacy Browser διαθέτει επίσης μια λειτουργία προστασίας παρακολούθησης εφαρμογών που παρακολουθεί τις εφαρμογές σας και αποκλείει κάθε προσπάθεια παρακολούθησης. Έχει μια σκοτεινή λειτουργία την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

4. Πρόγραμμα περιήγησης Firefox

 

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού δεν διαθέτει μια πραγματική λειτουργία “Σκοτεινή λειτουργία”. Ωστόσο, η Dark Mode μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί μέσω των πρόσθετων.

Το Google Chrome μπορεί να είναι ο βασιλιάς των προγραμμάτων περιήγησης για υπολογιστές, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης Firefox κυριαρχεί στην ενότητα Android παρέχοντας μοναδικά πρόσθετα. Ένα πρόσθετο με το όνομα «Dark Fox» αλλάζει τη διεπαφή σε πιο σκούρα απόχρωση.

5. Πρόγραμμα περιήγησης Opera

 

Η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Opera για Android διαθέτει μια λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας που μετατρέπει το περιβάλλον χρήστη σε σκοτεινό χρώμα και εκπέμπει ένα φίλτρο οθόνης για να μειώσει τη φωτεινότητα.

Η νυχτερινή λειτουργία του προγράμματος περιήγησης Opera μπορεί επίσης να περιορίσει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να παραχωρήσουν μερικές επιπλέον άδειες για να χρησιμοποιήσουν τη νυχτερινή λειτουργία του προγράμματος περιήγησης Opera.

6. Puffin

 

Το Puffin είναι για όσους αναζητούν ένα εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης ιστού με υποστήριξη dark mode . Σε σύγκριση με κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Android, το Puffin εστιάζει στο απόρρητο και την ασφάλεια.

Κρυπτογραφεί όλη την κίνηση μεταξύ της εφαρμογής και του διακομιστή για προστασία από κοντινούς χάκερ. Η εφαρμογή δεν έχει Dark Mode, αλλά ένα θέμα “Dark” είναι διαθέσιμο στις Ρυθμίσεις, αλλάζοντας τη διεπαφή του προγράμματος περιήγησης σε πιο σκούρα απόχρωση.

7. Microsoft Edge

 

Το Microsoft Edge είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού με επίκεντρο το απόρρητο για Android που προσφέρει πολλές επιλογές παραγωγικότητας. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σάς παρέχει πολλά εργαλεία για την προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο.

Έχει επίσης συναρπαστικές δυνατότητες, όπως πρόληψη παρακολούθησης, αποκλεισμός διαφημίσεων κ.λπ. Ναι, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έλαβε επίσης υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας.

8. Πρόγραμμα περιήγησης Kiwi – Γρήγορο & Αθόρυβο

 

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού Android με προσαρμόσιμη νυχτερινή λειτουργία, το Kiwi Browser – Fast & Quiet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη λειτουργία αντίθεσης και κλίμακας του γκρι. Εκτός από αυτό, έλαβε επίσης έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, έναν αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων και δυνατότητες προστασίας από κρυπτογράφηση.

9. Μέσω προγράμματος περιήγησης

 

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε το Via Browser. Χρειάζεται λιγότερο από 2MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση στη συσκευή σας. Αν και είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ιστού, δεν του λείπουν καμία βασική λειτουργία.

Ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες του Via Browser περιλαμβάνουν τη νυχτερινή λειτουργία, την υποστήριξη πρόσθετων, την προστασία απορρήτου, τον αποκλεισμό διαφημίσεων, τη λειτουργία υπολογιστή κ.λπ.

10. Google Chrome

 

Το Google Chrome δεν χρειάζεται εισαγωγή γιατί το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι χρήστες. Το Chrome για Android απέκτησε πρόσφατα μια επιλογή σκοτεινής λειτουργίας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε από το μενού Ρυθμίσεις.

Εκτός από τη σκοτεινή λειτουργία, το Google Chrome διαθέτει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως Εξοικονόμηση δεδομένων, περιήγηση σε ανώνυμη περιήγηση, υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών κ.λπ.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει σκοτεινή λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού με δυνατότητα σκοτεινής λειτουργίας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *