10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Το VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) είναι ένα από τα ευεργετικά εργαλεία για την ασφάλειά σας στο Android. Είναι μια τεχνολογία που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ενώ περιηγείστε στον Ιστό. Τα VPN κρυπτογραφούν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη κίνηση για να προστατεύσουν το απόρρητό σας και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν VPN για την απεμπλοκή αποκλεισμένου περιεχομένου βάσει περιοχής. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα VPN είναι ένα από τα χρήσιμα εργαλεία στο Android. Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές Android VPN για την προστασία του απορρήτου σας, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Λίστα με τα 10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα VPN για Android. Με αυτά τα VPN, μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Secure  VPN

 

Το Secure VPN είναι μια απλή και ελαφριά εφαρμογή VPN για Android που μπορεί να σας κάνει πλήρως ανώνυμους. Είναι ένα δωρεάν VPN για Android που μπορεί να ξεμπλοκάρει ιστοσελίδες για εσάς.

Το Secure VPN χρησιμοποιείται κυρίως για την απεμπλοκή ιστοτόπων ροής στο Android, διατηρώντας παράλληλα πλήρη ανωνυμία. Ως εφαρμογή VPN, το Secure VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για να αποτρέψει τρίτα μέρη από την παρακολούθηση της διαδικτυακής σας δραστηριότητας.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για συμβατότητα, η εφαρμογή VPN λειτουργεί με WiFi, 4G, LTE, 3G και όλες τις καριέρες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Συνολικά, το Secure VPN είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν VPN για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. SuperVPN

 

Το SuperVPN είναι για όσους αναζητούν δωρεάν VPN για κρυπτογράφηση του διαδικτύου . Η εφαρμογή VPN είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν απαιτεί εγγραφή.

Παρόλο που το SuperVPN είναι δωρεάν, σας προσφέρει πολλές επιλογές διακομιστή. Κάθε διακομιστής VPN του SuperVPN είναι καλά βελτιστοποιημένος και ποτέ δεν αποτυγχάνει να προσφέρει καλύτερη απόδοση.

Norton VPN στο Firestick Πώς να το εγκαταστήσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για ξεμπλοκάρισμα ιστότοπων, προστασία του απορρήτου σας και πολλά άλλα. Συνολικά, το SuperVPN είναι μια εξαιρετική δωρεάν και ασφαλής εφαρμογή VPN για Android.

3. Psiphon Pro

 

Το Psiphon Pro είναι μια υπηρεσία VPN που σας δίνει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή VPN για Android είναι 100% δωρεάν και δεν χρειάζεται εγγραφή. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN, το Psiphon Pro σας προσφέρει μια ευρύτερη επιλογή πρωτοκόλλων από μια κανονική υπηρεσία VPN.

SAMSUNG Galaxy S21 5G 128 GB Γκρι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εκτελέσετε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android. Συνολικά, το Psiphon Pro είναι μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Απεριόριστο δωρεάν VPN – betternet

 

Λοιπόν, το Betternet είναι ένα από τα πιο γρήγορα δωρεάν VPN για android . Η εφαρμογή VPN είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN. Η εφαρμογή VPN αφαιρεί προγράμματα παρακολούθησης ιστού και διαφημίσεις από τις ιστοσελίδες σας.

Το μόνο μειονέκτημα του Betternet είναι ότι δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους διακομιστές μη αυτόματα. Ωστόσο, συνδέεται αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή.

5. SurfEasy VPN

 

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για Android, το Surfeasy VPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή παρέχει δωρεάν 500 MB προστασίας δεδομένων ανά μήνα.

Η εφαρμογή VPN παρέχει ασφάλεια WiFi Hotspot και κρυπτογραφεί όλη την κίνηση. Το δωρεάν VPN δεν καταγράφει καν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

6. Turbo VPN

 

Λοιπόν, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή VPN στη λίστα που συμβάλλει στην προστασία του απορρήτου στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να ασφαλίσει σημεία πρόσβασης WiFi, να ξεμπλοκάρει ιστοτόπους κ.λπ.

Το υπέροχο με το Turbo VPN είναι ότι είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit στρατιωτικού επιπέδου για να εξασφαλίσει ένα hotspot WiFi.

7. Touch VPN

 

Το Touch VPN μετατρέπει αυτόματα το δημόσιο WiFi σε ασφαλές και ασφαλές ιδιωτικό WiFi . Η ασφάλεια, το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία του κινητού σας θα προστατεύονται από χάκερ, κλοπή ταυτότητας και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες ενώ είστε συνδεδεμένοι με το TouchVPN.

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με το TouchVPN είναι ότι είναι 100% δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

8. IPVanish

 

Αν ψάχνετε για την καλύτερη υπηρεσία VPN για να σας βοηθήσει να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση IP, τότε το IPVanish VPN θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας επιλογή.

Η εφαρμογή VPN βοηθά τους χρήστες να κρυπτογραφούν τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο για να αποτρέψουν τους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και τους ανιχνευτές ιστού.

Η εφαρμογή VPN για Android έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Δεν καταγράφει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή τη δραστηριότητα περιήγησής σας.

9. TunnelBear VPN

 

Είναι μια δωρεάν, απλή εφαρμογή για ιδιωτική και ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά παρέχει 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα.

Αν μιλάμε για τη διαθεσιμότητα των διακομιστών, οι διακομιστές της Tunnelbear είναι διαθέσιμοι σε 22+ χώρες και σας παρέχουν αστραπιαία ταχύτητα.

10. Thunder VPN

 

Αν ψάχνετε για μια απίστευτη γρήγορη εφαρμογή VPN για Android , το Thunder VPN μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή VPN δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση παραμέτρων.

Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τον διακομιστή και να πατήσουν το κουμπί «Σύνδεση» για εναλλαγή διακομιστών. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση και κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε τρίτα μέρη να μην μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, αν γνωρίζετε άλλα VPN Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *