συντομεύσεων Android

10 καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε: Το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών για υπολογιστές, το Android σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Το Android είναι επίσης γνωστό για τις λειτουργίες πολλαπλών εργασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη στο Android για να εκτελέσετε και τις δύο εφαρμογές δίπλα δίπλα. Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ενσωματωμένες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών, πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές τρίτων.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια Android επί πληρωμή

10 καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών για smartphone Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Βοηθητικό πρόγραμμα Swipeup

καλύτερη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών

Αποφασίστε τις χειρονομίες για διάφορες εργασίες. αυτή η εφαρμογή θα κάνει το ίδιο για εσάς. Χρησιμοποιώντας το σάρωση προς τα επάνω, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τη λειτουργία του κουμπιού σπιτιού σας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαφορετικές κινήσεις ολίσθησης για σχεδόν κάθε εργασία, επομένως θα πρέπει να τη δοκιμάσετε.

2. Εναλλαγή ειδοποίησης

Εναλλαγή ειδοποίησης

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή συντόμευσης Android που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε WiFi, Bluetooth, Αθόρυβη λειτουργία, Περιστροφή οθόνης, Λειτουργία αεροπλάνου και άλλα, μην κοιτάξετε παρά την εναλλαγή ειδοποιήσεων.

Δημιουργεί μια εναλλαγή για κάθε δυνατότητα στη γραμμή κατάστασης Android. Επιπλέον, διαθέτει διαθέσιμες εναλλαγές για περισσότερες από 20 διαφορετικές λειτουργίες Android.

3. Έλεγχος πίτας

καλύτερη εφαρμογή ελέγχου πίτας για android

Λοιπόν, αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συντόμευσης στο smartphone Android σας. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή προσθέτει τη λειτουργία «PIE» στο Smartphone σας.

Οι χρήστες πρέπει να το σύρουν από την άκρη της οθόνης για να εκκινήσουν ένα πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών τύπου Pie. Η λειτουργία είναι η καταλληλότερη για πολλαπλές εργασίες.

Κύκλος SideBar

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Circle Side προσθέτει μια κυκλική πλαϊνή γραμμή και στις δύο πλευρές της οθόνης του τηλεφώνου σας. Πρέπει να σύρετε την άκρη της οθόνης σας για να εκκινήσετε την πλευρική γραμμή του κύκλου.

Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα τις εφαρμογές σας στην πλαϊνή γραμμή. Και ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε το Circle Sidebar σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

5. IFTTT

Εφαρμογή διαχείρισης Android

Το IFTTT σημαίνει «αν αυτό, τότε εκείνο». Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει σε εκδόσεις όπως οι New York Times και το ProPublica.

Λοιπόν, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα εντολών. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντολή όπως «Αν αλλάξω τη φωτογραφία μου στο Facebook, αλλάξτε και τη φωτογραφία μου στο Twitter». Η εφαρμογή θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία για εσάς.

6. Κυμαινόμενες εφαρμογές δωρεάν

Κυμαινόμενες εφαρμογές δωρεάν

Με το Floating Apps Free, μπορείτε να ανοίξετε περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα σε αιωρούμενα παράθυρα και να απολαύσετε την πραγματική εμπειρία πολλαπλών εργασιών.

Με αυτήν την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την τρέχουσα εφαρμογή για να εκτελέσετε μια μικρή εργασία.

7. Επικαλύψεις

Η καλύτερη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών android

Σύμφωνα με το Google Play Store, το Overlays είναι μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών. Είναι ένα έξυπνο εργαλείο που εντοπίζει διαφορετικά συμβάντα συστήματος για την εκκίνηση επικαλύψεων.

Για παράδειγμα, εμφανίζει ένα γραφικό στοιχείο αναπαραγωγής μουσικής όταν συνδέετε τα ακουστικά σας εμφανίζει επικαλύψεις όταν εκτελείται μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

8. Χωρισμένη οθόνη

Χωρισμένη οθόνη

Εάν το τηλέφωνό σας δεν υποστηρίζει εγγενώς τη λειτουργία Διαίρεσης οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αναπαράγετε την ίδια λειτουργία.

Αυτή είναι μια εφαρμογή πολλαπλών εργασιών για Android που σας επιτρέπει να εργάζεστε με δύο διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα. Η εφαρμογή προσθέτει ένα κουμπί διαίρεσης οθόνης στην αρχική οθόνη.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη θέση του κυμαινόμενου κουμπιού διαχωρισμού της οθόνης, να αλλάξετε την αδιαφάνεια κ.λπ.

9. Γραμμή εργασιών

Γραμμή εργασιών

Η γραμμή εργασιών διαφέρει από όλες τις άλλες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών που έχουμε μοιραστεί. Αυτό τοποθετεί ένα μενού έναρξης και έναν δίσκο πρόσφατων εφαρμογών ακριβώς στην κορυφή της οθόνης.

Δεδομένου ότι και τα δύο πράγματα βρίσκονται στην οθόνη σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το μόνο πράγμα που δεν μας άρεσε είναι ότι φέρνει τη λειτουργία επιφάνειας εργασίας του Android 10, η οποία μπορεί να μην πάει καλά με πολλούς χρήστες.

Η εφαρμογή επιχειρεί να διευκολύνει τις πολλαπλές εργασίες παρέχοντάς σας μια εμπειρία τύπου υπολογιστή.

10. Παράλληλη εφαρμογή

Παράλληλη εφαρμογή

Το Parallel App δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή πολλαπλών εργασιών για Android, αλλά μπορεί να εκτελέσει πολλές παρουσίες οποιασδήποτε εφαρμογής στο τηλέφωνό σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Έχουμε καταχωρίσει αυτήν την εφαρμογή επειδή εξαλείφει την ταλαιπωρία της μη αυτόματης εναλλαγής μεταξύ λογαριασμών χρηστών.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να σαρώσετε τον κώδικα QR στο Android

εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

Το YouTube δεν λειτουργεί σε Android;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *