Ψεύτικη κλήση

Καλύτερες εφαρμογές ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων για Android

Ας το παραδεχτούμε! Συχνά βρισκόμαστε κολλημένοι σε μια κατάσταση που θέλουμε να αποφύγουμε. Οι καταστάσεις μπορεί να είναι κάτι σαν ένα βαρετό ραντεβού ή μια άχρηστη συζήτηση με φίλους. Μπορεί να έχετε συναντήσει πολλές καταστάσεις που πάντα θέλατε να αποφύγετε.

Εκείνη τη στιγμή, οι ψεύτικες εφαρμογές εισερχόμενων κλήσεων έρχονται στη διάσωση. Αυτές είναι εφαρμογές φάρσας που παραποιούν μια κλήση στο Android σας. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να προγραμματίσετε μια κλήση πριν ή να λάβετε μια κλήση αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε ψεύτικη διεύθυνση email μέσα σε δευτερόλεπτα

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων για Android

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να τροφοδοτούν μη αυτόματα τα στοιχεία του καλούντος. Αργότερα όλα εξαρτώνται από τη χρήση των δημιουργικών και υποκριτικών σας δεξιοτήτων για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα για smartphone Android.

1. Ψεύτικη κλήση – φάρσα

Ψεύτικη κλήση - φάρσα

Ψεύτικη κλήση – η φάρσα είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες ψεύτικες εισερχόμενες κλήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

Το καλύτερο πράγμα για την Ψεύτικη κλήση – φάρσα είναι ότι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το όνομα του καλούντος, τον αριθμό και τη φωτογραφία ώστε να εμφανίζονται στο αναγνωριστικό καλούντος. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν προσαρμοσμένο ήχο κλήσης για την ψεύτικη εισερχόμενη κλήση.

2. Fake Call – Ψεύτικη εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση Φάρσα

Fake Call - Ψεύτικες εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις Φάρσα

Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για την αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων όπως βαρετή συνομιλία με φίλους ή συγγενείς. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ψεύτικη εισερχόμενη κλήση με λίγα μόνο αγγίγματα.

Το Fake Call σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε την κλήση εκ των προτέρων, που ενεργοποιείται με ένα μόνο πάτημα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ηχογραφούν εκ των προτέρων τη φωνή που αναπαράγεται αυτόματα όταν λαμβάνεται η κλήση.

3. Ψεύτικη κλήση

Ψεύτικη κλήση

Το Fake Call από τη Nova είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ψεύτικων εισερχόμενων κλήσεων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android.

Αν και η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, έχει πολλές συναρπαστικές λειτουργίες, όπως προσαρμογή ονομάτων καλούντων, αριθμών, φωτογραφιών, ήχων κλήσης κ.λπ. Προσθέτει ένα γραφικό στοιχείο ψεύτικης εισερχόμενης κλήσης στην αρχική οθόνη, ενεργοποιώντας την κλήση.

4. Δεύτερος αριθμός τηλεφώνου

2η Γραμμή

Ο δεύτερος αριθμός τηλεφώνου διαφέρει ελαφρώς από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι βασικά μια εφαρμογή που σας παρέχει έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για κλήσεις και μηνύματα. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε τον αριθμό και τις πιστώσεις για να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις.

Το πλεονέκτημα της εφαρμογής Δεύτερος Αριθμός τηλεφώνου είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστους αριθμούς πληρώνοντας το τίμημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους αριθμούς για να κάνετε ψεύτικες ή φάρσες κλήσεις στους φίλους σας.

5. IFTTT

IFTTT

Το IFTTT (Αν αυτό, τότε αυτό) είναι μια δημοφιλής εφαρμογή παραγωγικότητας για Android και iPhone. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή αυτοματισμού εργασιών που μπορεί να συνδεθεί με διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Εάν θέλετε να πλαστογραφήσετε μια εισερχόμενη κλήση με IFTTT, πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε έναν προκαθορισμένο αριθμό. Αυτό γίνεται μέσω του ‘Βοήθησέ με να ξεφύγωμικροεφαρμογή που ενεργοποιεί μια τηλεφωνική κλήση κάθε φορά που αποστέλλεται ένα SMS με προκαθορισμένο κείμενο.

Έτσι, μόλις στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει.

6. Βοηθός κλήσης

Βοηθός κλήσης

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android για να προγραμματίσετε μια κλήση την ώρα/ημέρα που προτιμάτε, τότε ο Βοηθός κλήσεων μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια κλήση την ώρα/ημέρα που προτιμάτε.

7. Προσομοιωτής κλήσης

Προσομοιωτής κλήσης

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Call Simulator είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να προσομοιώσετε μια εισερχόμενη κλήση στη συσκευή σας.

Το καλό με το Call Simulator είναι ότι η οθόνη κλήσης φαίνεται ρεαλιστική. Η εφαρμογή σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε εκ των προτέρων μια φωνή που αναπαράγεται αυτόματα όταν λαμβάνεται η κλήση.

8. Fake Me A Call

Fake Me A Call

Αυτή η εφαρμογή κάνει ακριβώς αυτό που ακούγεται. Το Fake Me A Call είναι παρόμοια με όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου.

Με το Fake Me A Call, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη κλήση με το τηλέφωνό σας χωρίς πραγματικά να σας καλέσουν. Πριν προγραμματίσετε μια ψεύτικη κλήση, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να καθορίσετε έναν ψεύτικο καλούντα, έναν ψεύτικο αριθμό, έναν ήχο κλήσης, μια εικόνα κ.λπ.

9. Dingtone

Dingtone

Λοιπόν, το Dingtone είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Προσφέρει μια φθηνή υπηρεσία τηλεφωνικών κλήσεων για άτομα με WiFi.

Η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης δωρεάν κλήσεις μόνο με την παρακολούθηση διαφημίσεων. Δεν είναι εφαρμογή προσομοιωτή κλήσεων ή πλαστογράφος αναγνώρισης κλήσεων. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μια φάρσα με τον φίλο ή τα μέλη της οικογένειάς σας.

10. Fake Call iStyle

Fake Call iStyle

Με το Fake Call iStyle, μπορείτε να προσομοιώσετε ένα ψεύτικο αναγνωριστικό καλούντος για να σωθείτε από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Αυτό που κάνει το Fake Call iStyle διαφορετικό είναι μια οθόνη ψεύτικης κλήσης τύπου iPhone.

Η εφαρμογή είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμη. μπορείτε να επιλέξετε το όνομα, τον αριθμό και τη φωνή του καλούντος πριν ενεργοποιήσετε μια κλήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ψεύτικες εισερχόμενες κλήσεις για να αποφύγετε άβολες καταστάσεις. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android

Οι καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων

Best Prank Android Apps για τρολάρισμα των φίλων σας

Πώς να διορθώσετε την αδυναμία απάντησης κλήσεων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *