Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android το 2023

Λοιπόν, οι συσκευές Android διαθέτουν επιλογές συνδεσιμότητας GPS για υπηρεσίες τοποθεσίας. Το smartphone σας παρακολουθεί την τοποθεσία σας για διάφορους λόγους. Με τις υπηρεσίες τοποθεσίας, μπορείτε να παρακολουθείτε διαδρομές ταξιδιού, να παρακολουθείτε χαμένες συσκευές κ.λπ.

Οι εφαρμογές χρησιμοποιούν επίσης όχι μόνο αυτό, αλλά και τη λειτουργία GPS για να σας προσφέρουν υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας. Ακόμη και μεγάλες εταιρείες όπως η Google, η Tinder, το Facebook, η Uber, η Swiggy κ.λπ., βασίζονται στο GPS για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να κάνετε check in κάπου χωρίς να πάτε εκεί. ή επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένης τοποθεσίας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα παραποιήστε μια τοποθεσία GPS στη συσκευή σας Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο Chrome

Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια μέθοδο εργασίας που θα σας βοηθήσει να παραποιήσετε τοποθεσίες GPS σε συσκευές Android. Για την Ψεύτικη τοποθεσία GPS στο Android, θα χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή που ονομάζεται “Fake GPS Location – GPS JoyStick”. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εγκαταστήστε το Ψεύτικη τοποθεσία GPS – GPS JoyStick εφαρμογή στο Android σας.

Εγκαταστήστε το Fake GPS Location

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου και απορρήτου.

Αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου και απορρήτου

3. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής.

Mian διεπαφή της εφαρμογής

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε το Ορισμός τοποθεσίας επιλογή. Τώρα πατήστε στο Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε τον χάρτη’ επιλογή.

5. Τώρα, επιλέξτε την τοποθεσία στο χάρτη και τοποθετήστε το δείκτη. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Αρχή κουμπί.

Πατήστε το κουμπί «Έναρξη».

6. Πρέπει να ενεργοποιήστε την τοποθεσία GPS τώρα.

Ενεργοποιήστε την τοποθεσία GPS

7. Μόλις γίνει, πρέπει παραχωρήστε άδεια για να αντλήσετε από άλλες εφαρμογές. Χορήγηση άδειας.

Παραχωρήστε άδεια για να τραβήξετε πάνω από άλλες εφαρμογές

8. Τώρα, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Mock Location.

Ενεργοποίηση της

9. Για να ενεργοποιήσετε την εικονική τοποθεσία, κατευθυνθείτε στην επιλογή Προγραμματιστήςκαι μετά πατήστε Επιλέξτε την εφαρμογή εικονικής τοποθεσίας. Στη συνέχεια, επιλέξτε GPS Joystick ως εικονική εφαρμογή τοποθεσίας.

Επιλέξτε

10. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ότι εκτελείται η υπηρεσία Mock location.

Μήνυμα επιτυχίας

11. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές, ανοίξτε τους Χάρτες Google και ελέγξτε την τρέχουσα τοποθεσία. Θα πρέπει να δείτε τη νέα τοποθεσία εκεί.

Επιβεβαιώστε τη νέα τοποθεσία στους Χάρτες Google

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS σε μια συσκευή Android.

Άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραποιήσετε την τοποθεσία GPS στο Android

Όπως αυτό που παραθέσαμε, πολλά άλλα Εφαρμογές spoofer τοποθεσίας GPS είναι διαθέσιμα για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες εφαρμογές για να παραποιήσετε το GPS εν κινήσει. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

1. Fake GPS Go Location Spoofer

Fake GPS Go Location Spoofer

Το Fake GPS Go Location Spoofer είναι ένα εφαρμογή αλλαγής τοποθεσίας που σας επιτρέπει να παραποιείτε τις συντεταγμένες GPS εν κινήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αντικαταστήσετε την τρέχουσα εγγύτητά σας για να κοροϊδέψετε τους φίλους σας.

Το Fake GPS Go Location Spoofer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, ειδικά αν θέλετε να προσθέσετε Geotag σε ψεύτικες τοποθεσίες στις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store.

2. Fake GPS Location Professional

Fake GPS Location Professional

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση Εφαρμογή spoofer τοποθεσίας για Android, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Fake GPS Location Professional. Η εφαρμογή έχει μια αρκετά καθαρή διεπαφή χρήστη και έχει ό,τι χρειάζεστε για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας.

Ενώ η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Android σας και να κάνετε μερικές αλλαγές εκεί για να λειτουργήσει. Η οθόνη εγκατάστασης του Fake GPS Location Professional θα σας καθοδηγήσει για το πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία GPS.

3. Ψεύτικο GPS

Ψεύτικο GPS

Το ψεύτικο GPS είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ελαφριά Εφαρμογές πλαστογράφησης τοποθεσίας GPS στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Η εφαρμογή σάς παρέχει δύο λειτουργίες για να παραποιήσετε το GPS σας: η πρώτη είναι με μη αυτόματο ορισμό συντεταγμένων και η δεύτερη εισάγοντας το όνομα της τοποθεσίας. Ωστόσο, για να λειτουργήσει η εφαρμογή, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Όλες οι εφαρμογές ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή

Λοιπόν, αυτό το άρθρο είναι για το πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να βασιστείτε στην κοινόχρηστη μέθοδο ή να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να κοροϊδέψετε την τοποθεσία σας GPS στο Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προσποίηση τοποθεσίας GPS στο Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παραποιήσετε μια τοποθεσία GPS στο Android το 2022

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5270

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *