10 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές WiFi Analyzer για Android το 2022

Τώρα που όλο και περισσότερες υπηρεσίες ψυχαγωγίας όπως το NetFlix, το Spotify, το Hulu κ.λπ. εμφανίζονται στον Ιστό, είναι πιο σημαντικό να έχετε καλή συνδεσιμότητα WiFi, επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από την αργή σύνδεση WiFi.

Παρά την ταχύτητα Διαδικτύου 10 Mbps, η ταχύτητα που αποκτάτε κατά τη χρήση του WiFi δεν θα είναι ποτέ η ίδια, καθώς πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ταχύτητα του δικτύου. Για παράδειγμα, εάν έχετε μοιραστεί τον κωδικό πρόσβασής σας με άλλους, η ταχύτητά σας στο διαδίκτυο θα είναι πιο αργή.

Ομοίως, ορισμένοι άλλοι παράγοντες επηρεάζουν επίσης την ταχύτητα του δικτύου.

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανάλυσης WiFi που θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε το δίκτυό σας και να το τροποποιήσετε σε κάποιο βαθμό.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αναλυτή WiFi για Android

Με αυτές τις εφαρμογές αναλυτή WiFi, μπορείτε να λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα από το δίκτυό σας. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε μερικές από τις καλύτερες και δημοφιλείς εφαρμογές WiFi Analyzer για Android.

1. Εργαλεία δικτύου NetX

 

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναλυτών WiFi που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να αναλύσετε σωστά το δίκτυό σας.

Η διεπαφή χρήστη του NetX Network Tools είναι εντυπωσιακή και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση WiFi, όπως εξωτερική IP, Ισχύς Σήματος, ταχύτητα λήψης & μεταφόρτωσης κ.λπ. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi.

Τηλεόραση Sony 49″ Smart Android TV ELED 4K UHD KD49XH8096

2. NetSpot – WiFi Analyzer

 

Το NetSpot – WiFi Analyzer έχει δημιουργηθεί έχοντας κατά νου την απλότητα. Είναι μια εφαρμογή σαρωτής ασύρματου δικτύου all-in-one που μετρά την ισχύ του σήματος και τα κανάλια WiFi.

Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει ακόμη και να φιλτράρετε τα σαρωμένα δίκτυα με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας, την ισχύ του σήματος, τη ζώνη κ.λπ. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί επίσης να δοκιμάσει την ταχύτητα του Διαδικτύου.

3. OpenSignal

 

Το Opensignal είναι μια εφαρμογή δοκιμής ταχύτητας Διαδικτύου, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να σαρώνει το δίκτυο WiFi.

Διαθέτει μερικά εργαλεία που σας βοηθούν να διαγνώσετε προβλήματα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ή WiFi. Συνολικά, το Opensignal είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο της ταχύτητας και του σήματος WiFi.

Εκτός από αυτό, το Opensignal εκτελεί επίσης μια δοκιμή λήψης/φόρτωσης 5 δευτερολέπτων και μια δοκιμή ping για να σας παρέχει ακριβή αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας.

4. ScanFi

 

Είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή ανάλυσης ασύρματου δικτύου διαθέσιμη στο Google Play Store, η οποία μπορεί να σαρώσει το δίκτυο WiFi χωρίς σύνδεση σε σημείο πρόσβασης.

Η εφαρμογή εμφανίζει επίσης τις παραμέτρους ενός δικτύου WiFi, όπως ισχύ σήματος, ταχύτητα σύνδεσης, πρωτόκολλο ασφαλείας, σημεία πρόσβασης κ.λπ.

Ειναι καλος παροχος το HostGator?

5. Fing – Εργαλεία Δικτύου

 

Λοιπόν, το Fing – Network Tools είναι ένα από τα κορυφαία σετ εργαλείων δικτύου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Το υπέροχο πράγμα με το Fing – Network Tools είναι ότι μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για την ακριβή αναγνώριση συσκευής της διεύθυνσης IP, της διεύθυνσης MAC, του ονόματος συσκευής, του μοντέλου, του προμηθευτή κ.λπ.

6. Αναλυτής Wifi

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Wifi Analyzer είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε το δίκτυο WiFi. Μάντεψε? Το Wifi Analyzer μετατρέπει το smartphone Android σας σε αναλυτή WiFi και δείχνει τα κανάλια WiFi γύρω σας.

Η εφαρμογή εμφανίζει ορισμένες κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο, όπως Διεύθυνση IP, Πύλη, Μάσκα δικτύου, DNS1, DNS 2, IP διακομιστή κ.λπ.

7. Mr.WiFi Analyzer

 

Μια σχετικά νέα εφαρμογή αναλυτής WiFi για Android είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Αν και δεν είναι μια δημοφιλής εφαρμογή, προσφέρει στους χρήστες κάθε εργαλείο για την ανάλυση του δικτύου.

Με το Mr.WiFi Analyzer, μπορείτε εύκολα να βρείτε τη διεύθυνση IP των smartphone που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο WiFi.

Εκτός από αυτό, το Mr.WiFi Analyzer εμφανίζει επίσης εκτεταμένες πληροφορίες για συνδεδεμένες συσκευές όπως η ένταση του πεδίου ραδιοφώνου, ο ρυθμός σύνδεσης κ.λπ.

8. Netgear WiFi Analytics

 

Το Netgear WiFi Analytics σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε το υπάρχον ή πρόσφατα επεκταμένο δίκτυο WiFi. Αυτή είναι μια από αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να καταλάβετε πόσο ισχυρό είναι το σήμα WiFi σας.

Μαζί με αυτό, το Netgear WiFi Analytics μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει την κατάσταση του δικτύου, την ισχύ του σήματος WiFi, τον εντοπισμό πολυσύχναστων καναλιών WiFi κ.λπ.

9. Εργαλεία IP: Αναλυτής WiFi

 

Εργαλεία IP: Το WiFi Analyzer φέρνει ένα σύνολο εργαλείων για να επιταχύνει το δίκτυό σας. Η εφαρμογή μπορεί γρήγορα να σαρώσει και να εντοπίσει υπάρχοντα προβλήματα δικτύου, σφάλματα IP κ.λπ.

Παρέχει επίσης πρόσβαση στα πιο δημοφιλή βοηθητικά προγράμματα δικτύου όπως Ping, LAN Scanner, Port Scanner, DNS Lookup, WiFi Analyzer, IP Calculator κ.λπ.

7 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για Video Editing

10. Pixel NetCut WiFi Analyzer

 

Είναι ένας από τους καλύτερους αναλυτές WiFi, σαρωτές WiFi και εφαρμογή παρακολούθησης wifi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Με το Pixel NetCut WiFi Analyzer, μπορείτε εύκολα να βρείτε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

Το Pixel NetCut WiFi Analyzer μπορεί επίσης να ελέγξει την ποιότητα του δικτύου, να κόψει το διαδίκτυο για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, να ελέγξει την ταχύτητα του διαδικτύου κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ανάλυσης WiFi για Android, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian