10 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης το 2022

Παρόλο που έχουμε πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού σήμερα για Windows, αγαπάμε να χρησιμοποιούμε το Google Chrome. Το Google Chrome μπορεί να είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που απαιτεί πόρους, αλλά καταφέρνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του προγράμματος περιήγησής μας.

Κατά τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Chrome, ενδέχεται να συναντήσετε μια σελίδα ή πληροφορίες που θέλετε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο PrtScn για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας, αλλά αν θέλετε περισσότερα στοιχεία ελέγχου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης για το Chrome .

Οι καλύτερες εφαρμογές μεταφραστή κάμερας για μετάφραση γλωσσών με το smartphone σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης διαθέσιμες για το Chrome. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επέκταση στιγμιότυπου οθόνης για να τραβήξετε την οθόνη . Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες επεκτάσεις στιγμιότυπου οθόνης για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Ας τσεκάρουμε.

1. Εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης

 

Το Screenshot Tool είναι μια ελαφριά επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης και να τα επεξεργάζεστε. Η επέκταση στιγμιότυπου οθόνης για το Chrome είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν χρειάζεται σύνδεση/εγγραφή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Screenshot Tool για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας ή μια επιλεγμένη περιοχή. Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε και να προσθέσετε γραφικά στοιχεία όπως δείκτη, βέλος, τετράγωνο και άλλα σχήματα.

2. Chrome Capture

 

Το Chrome Capture είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση στιγμιότυπου οθόνης στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η επέκταση μπορεί να καταγράφει GIF ή να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης για οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη σας.

Οι 20 καλύτερες συντομεύσεις πληκτρολογίου Chromebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης μιας επιλεγμένης περιοχής, μιας ολόκληρης ιστοσελίδας ή ολόκληρης της επιφάνειας εργασίας σας. Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε στη συνέχεια εύκολα. Για την επεξεργασία στιγμιότυπου οθόνης, παρέχει διάφορα εργαλεία σχολιασμού.

3. Scrnli

 

Το Scrnli είναι ένα πλήρες στιγμιότυπο οθόνης και μια επέκταση εγγραφής βίντεο οθόνης που διατίθεται στο Chrome web store. Με το Scrnli, μπορείτε να τραβήξετε ολόκληρη την οθόνη, να επεξεργαστείτε περαιτέρω, να κατεβάσετε ή να προσθέσετε κείμενο κ.λπ.

Αφού τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το γραφικό εργαλείο του Scrnli για να προσθέσετε δείκτες, βέλη, κύκλους και άλλα σύμβολα στα στιγμιότυπα οθόνης σας.

4. Στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας

 

Το Full Page Screenshot είναι μία από τις καλύτερες επεκτάσεις του Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης. Μόλις προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, προσθέτει ένα εικονίδιο κάμερας στη γραμμή επεκτάσεων. Όποτε χρειάζεται να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και επιλέξτε την περιοχή.

Μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, το Full Page Screenshot επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη του στιγμιότυπου οθόνης που τραβήχτηκαν ως εικόνα ή PDF.

5. Στιγμιότυπο οθόνης ιστοσελίδας

 

Το Webpage Screenshot είναι μια επέκταση ανοιχτού κώδικα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Το υπέροχο με το Στιγμιότυπο οθόνης Ιστοσελίδας είναι ότι μπορεί να καταγράψει το 100% του κατακόρυφου και οριζόντιου περιεχομένου στην οθόνη σας.

TP-LINK TL-WA850RE v7 Single Band (2,4 GHz)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, καθώς πρόκειται για επέκταση προγράμματος περιήγησης, μπορεί να καταγράψει μόνο στιγμιότυπα οθόνης ιστοσελίδων.

6. Lightshot

 

Το Lightshot είναι μια άλλη εξαιρετική επέκταση του Google Chrome που παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Αυτό είναι επίσης ένα από τα απλά και χρήσιμα εργαλεία λήψης οθόνης που είναι διαθέσιμα για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Αυτό που κάνει το Lightshot πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν το στιγμιότυπο οθόνης πριν το αποθηκεύσουν. Μάντεψε? Με το Lightshot, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν περιγράμματα, κείμενο και να θολώσουν το κείμενο.

7. Πυροβολισμός

 

Το Fireshot είναι σχεδόν παρόμοιο με την επέκταση Lightshot, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Ωστόσο, το Fireshot παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες. Μάντεψε? Το Fireshot επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας επιλεγμένης περιοχής.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κέρσορα του ποντικιού τους για να επιλέξουν την περιοχή. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Fireshot επιτρέπει επίσης στους χρήστες να σχολιάζουν, να περικόπτουν και να επεξεργάζονται το στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε.

8. Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder

 

Εάν αναζητάτε μια προηγμένη επέκταση του Google Chrome για λήψη οθόνης, τότε το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Όχι μόνο στιγμιότυπα οθόνης, αλλά το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder μπορούν επίσης να εγγράψουν βίντεο από την οθόνη σας.

Αν μιλάμε για τις λειτουργίες στιγμιότυπων οθόνης, το Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να σχολιάζουν στιγμιότυπα οθόνης πριν τα αποθηκεύσουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά προβάλλει επίσης λειτουργίες οθόνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή βίντεο από την οθόνη και την κάμερα web.

9. GoFullPage

 

Το GoFullPage σάς προσφέρει τον απλούστερο τρόπο για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας του τρέχοντος παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας. Μάντεψε? Το GoFullPage είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει κανένα bloat, καμία διαφήμιση και καμία περιττή άδεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο επέκτασης ή τον συνδυασμό πλήκτρων (Alt+Shift+P) για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

10. Φοβερό στιγμιότυπο οθόνης

 

Το Awesome Screenshot είναι μια επέκταση λήψης οθόνης και σχολιασμού εικόνας με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται στο Chrome web store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα εκπληκτικά στιγμιότυπα οθόνης.

Το Chrome για iPhone λαμβάνει νέες δυνατότητες με την τελευταία ενημέρωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με το Awesome Screenshot, μπορείτε όχι μόνο να τραβήξετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε ιστοσελίδας, αλλά μπορείτε επίσης να σχολιάσετε, να σχολιάσετε και να θολώσετε τα στιγμιότυπα οθόνης.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες επεκτάσεις Chrome για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Μπορείτε εύκολα να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με αυτές τις δωρεάν επεκτάσεις Chrome. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες επεκτάσεις Chrome, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: