10 καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων Cloud (2023)

10 καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων Cloud (2023)

Με τα χρόνια, οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud έχουν χρησιμεύσει ως ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτούμε από την απώλεια δεδομένων. Για παράδειγμα, όταν ο σκληρός σας δίσκος καταρρεύσει ή όταν διαγράψετε κατά λάθος τα σημαντικά αρχεία σας, δεν έχετε επιλογές για να λάβετε τα χαμένα δεδομένα.

Ωστόσο, εάν έχετε όλα τα σημαντικά δεδομένα σας αποθηκευμένα σε υπηρεσίες cloud, μπορείτε να τα ανακτήσετε γρήγορα. Επομένως, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες διαδικτυακής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αποθήκευσης cloud για την αποθήκευση των πιο σημαντικών αρχείων.

Το πρόβλημα με τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές. Κατά καιρούς, οι χρήστες μπορεί να μπερδευτούν όταν επιλέγουν την καλύτερη επιλογή αποθήκευσης cloud για τις ανάγκες τους. Έτσι, για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία αναζήτησης, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

10 καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων Cloud (2023)

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τη λίστα των καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που έχουν δωρεάν και premium προγράμματα. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

1. Google Drive

Google Drive

Το προϊόν της Google είναι εγκατεστημένο σε όλα σχεδόν τα Android και Chromebook. Έτσι, είναι μια εύκολη επιλογή για όσους χρησιμοποιούν ήδη τις υπόλοιπες υπηρεσίες της εταιρείας.

Επιπλέον, το Google Drive διαθέτει σημαντικό αποθηκευτικό χώρο, συγχρονίζει αυτόματα φωτογραφίες, διαθέτει γρήγορες επιλογές για κοινή χρήση αρχείων και εργαλεία για την επεξεργασία εγγράφων (κείμενα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις).

2. DropBox

DropBox

Το DropBox είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και προσφέρει 2 GB για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας δωρεάν. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας γίνεται αυτόματα και συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές.

Το πρόγραμμα είναι πολύ εύχρηστο και λειτουργεί σε Windows, Mac, Linux, iPad, iPhone, Android και BlackBerry. Έρχεται με την ασφάλεια των επιλογών κρυπτογράφησης και ανάκτησης αρχείων AES 256-bit.

3. iCloud

iCloud

Η υπηρεσία Apple είναι αποκλειστική για χρήστες προϊόντων Apple. Το iCloud αποθηκεύει σχεδόν όλα τα δεδομένα σας, όπως επαφές, ημερολόγια, φωτογραφίες ή άλλα έγγραφα στους διακομιστές της Apple.

Από προεπιλογή, το iCloud διαθέτει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης ανά πάσα στιγμή αγοράζοντας ένα πρόγραμμα premium.

4. Mega

Mega

Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που συνοδεύεται από ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήστη. Η διεπαφή ιστού του Mega διαθέτει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης όπου μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε αρχεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο cloud της προστατεύονται καλά και κρυπτογραφούνται στη συσκευή σας πριν φτάσουν στον διακομιστή. Επιπλέον, προσφέρει 20 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν.

5. OneDrive

OneDrive

Το Onedrive είναι πλέον μέρος του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος Windows 10 της Microsoft. Εάν έχετε ένα νέο εγκατεστημένο Windows 10, τότε θα βρείτε ενσωματωμένο το OneDrive. Διάφορες εφαρμογές της Microsoft μπορούν να ενσωματωθούν στο OneDrive για συγχρονισμό δεδομένων μεταξύ συσκευών.

Το OneDrive διαθέτει επίσης εφαρμογές για iOS και Android και είναι μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Παρέχει 5 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud δωρεάν και μετά από αυτό, πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία.

6. Κουτί

Κουτί

Το καλύτερο πράγμα για το Box είναι ότι παρέχει στους χρήστες 10 GB δωρεάν αποθήκευσης δεδομένων. Έχει επίσης αρκετά πακέτα premium, αλλά το δωρεάν φαίνεται να επαρκεί για βασική χρήση.

Το Box υποστηρίζει τα Έγγραφα Google, το Microsoft Office 365 κ.λπ. Είναι μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

7. Backblaze

Backblaze

Το Backblaze είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων cloud στη λίστα, η οποία παρέχει στους χρήστες πολλές δυνατότητες. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Backblaze είναι η τιμή και τα χαρακτηριστικά του.

Τα πακέτα ξεκινούν από μόλις $5 μήνες και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν απεριόριστα αρχεία. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Backblaze υποστηρίζει επίσης την προεπισκόπηση εικόνων πριν από την επαναφορά και την επαναφορά εκτός σύνδεσης.

8. Καρβονίτης

Καρβονίτης

Το Carbonite είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία αποθήκευσης cloud στη λίστα που προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες. Αν αναζητάτε εύχρηστες, αξιόπιστες και πλήρως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, τότε το Carbonite μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Η τιμολόγηση του Carbonite είναι επίσης αρκετά ελκυστική. Τα πακέτα ξεκινούν από 6 $ το μήνα. Στο πλαίσιο του προγράμματος 6 $ ανά μήνα, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστου όγκου δεδομένων.

9. Tresorit

Tresorit

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud συνήθως επικεντρώνονται σε διαφορετικές κατηγορίες όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια και η εμπειρία χρήστη. Μάντεψε? Το Tresorit ξεχωρίζει σε όλα τα τμήματα.

Το Tresorit είναι ένας ασφαλής χώρος αποθήκευσης αρχείων cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα επειδή χρησιμοποιεί ασφάλεια, επιτήρηση και βιομετρική σάρωση 24/7. Ωστόσο, το Tresorit δεν είναι δωρεάν υπηρεσία και η φθηνότερη ξεκινά από 10,42 $.

10. Livedrive

Livedrive

Το Livedrive είναι μια άλλη καλύτερη υπηρεσία αποθήκευσης cloud στη λίστα, η οποία έχει αρκετά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστο χώρο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μια εύχρηστη διεπαφή κ.λπ. Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Livedrive περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων .

Όπως το Tresorit, το Livedrive είναι επίσης μια premium υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων cloud, της οποίας το μηνιαίο πρόγραμμα ξεκινά από 8 $.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών Android & Βίντεο στο OneDrive το 2022

Πώς να κάνετε το OneDrive να σταματήσει την αποστολή αναμνήσεων μέσω email

Πώς να ρυθμίσετε το OneDrive Personal Vault στα Windows 11

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *