Είναι ο Rihoas Legit;  (Προσοχή πριν αγοράσετε)

Είναι ο Rihoas Legit; (Προσοχή πριν αγοράσετε)

Αφού δείτε τα κομψά και μοναδικά σχέδια φορεμάτων της Rihoas σε πολύ φθηνότερες τιμές από τις αναμενόμενες, ανυπομονείτε να αγοράσετε φορέματα από αυτό.

Ωστόσο, ως έξυπνος πελάτης, διστάζετε να αγοράσετε από τη Rihoas, επειδή οι ηλεκτρονικοί απατεώνες δελεάζουν τους ανθρώπους προσφέροντας φθηνότερες τιμές και έτσι κλέβουν τα χρήματά τους.

Επομένως, πριν αγοράσετε από τη Rihoas, η ανάγνωση αυτού του άρθρου είναι ζωτικής σημασίας για να γνωρίζετε εάν είναι πραγματικά νόμιμη ή απλώς περιμένετε να πάρετε τα χρήματά σας που κερδίσατε με κόπο.

Ας το βουτήξουμε!

Είναι το Commense Legit; (Αποκαλύπτοντας την αλήθεια)

Είναι ο Rihoas Legit;

Η Rihoas είναι σίγουρα ένας νόμιμος διαδικτυακός λιανοπωλητής γρήγορης μόδας που πουλά μοντέρνα ρούχα όπως φορέματα χορού, επίσημα φορέματα, τοπ, παντελόνια, μαγιό και άλλα κομψά ενδύματα.

Η Rihoas δεν είναι σαν τις διαδικτυακές εταιρείες απάτης που λειτουργούν ανώνυμα και κλέβουν τα χρήματα των ανθρώπων μη παραδίδοντας τα προϊόντα που παραπλανητικά διαφημίζουν στους ιστότοπούς τους.

Αντι αυτου, Το γραφείο λειτουργίας της εδρεύει στην Κίνα και που ανήκει στην Xibor Limited, μια εταιρεία του Χονγκ Κονγκ. Επιπλέον, η Rihoas παραδίδει προϊόντα στους πελάτες της με επιτυχία.

Αλλά περίμενε!

Αν και είναι ένας νόμιμος διαδικτυακός λιανοπωλητής, εδώ είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε οτιδήποτε από τη Rihoas:

1. Παίρνετε αυτό που πληρώνετε

Τα προϊόντα που πουλά η Rihoas είναι γενικά πολύ φθηνότερα και πιο προσιτά από άλλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

Η Rihoas εφαρμόζει ακόμη και πωλήσεις στα ήδη φθηνότερα προϊόντα της και δίνει κωδικούς κουπονιών και προσφέρει δωρεάν αποστολή σε προϊόντα άνω των 63 $.

Αυτό φυσικά εγείρει ένα ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο Ριχόας να διαχειρίζεται τότε τα οικονομικά του;

Για να μάθετε τη λογική πίσω από αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Rihoas είναι ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής γρήγορης μόδας που δίνει προτεραιότητα στα μοντέρνα, προσιτά και κομψά προϊόντα έναντι των προϊόντων μακράς διαρκείας και υψηλής ποιότητας.

Έτσι, η Rihoas χρησιμοποιεί ύφασμα και άλλα υλικά για την κατασκευή των προϊόντων της σχετικά χαμηλότερης ποιότητας από ό,τι τα πολυτελή ή υψηλές τιμές που χρησιμοποιούν οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές για την κατασκευή των προϊόντων τους.

Ως εκ τούτου, μην περιμένετε η ποιότητα των προϊόντων της Rihoas να είναι τόσο καλή και μακροχρόνια όσο τα προϊόντα των high-end διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής γιατί:

«Θα πάρεις αυτό που πλήρωσες».

2. Θέματα μεγέθους και τοποθέτησης

Όταν πρόκειται για αγορές μέσω Διαδικτύου, η απόκτηση του σωστού και ταιριαστού φορέματος είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Αλλά αυτό που περιπλέκει περαιτέρω ο Rihoas είναι ότι δίνει το ίδιο διάγραμμα μεγεθών για διαφορετικούς τύπους φορεμάτων ως αναφορά μόνο σημαίνει ότι δεν είναι ένα τελικό γράφημα στο οποίο πρέπει να βασιστείς.

Έτσι, αυτό αυξάνει την πιθανότητα να λάβετε ένα φόρεμα με ελαττώματα στο μέγεθος και την εφαρμογή, καθώς η μέτρηση ενός τύπου φορέματος είναι διαφορετική από έναν άλλο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φορέματα μερικές φορές δεν ταιριάζουν σωστά ακόμα κι αν ταιριάζουν με ακρίβεια στο συγκεκριμένο διάγραμμα μεγεθών επειδή οι άνθρωποι έχουν διαφορετικούς σωματότυπους και διαφορετικές συνήθειες ντυσίματος.

Επομένως, είναι πιθανό να χρειαστείτε κάποια αλλαγή μόνοι σας μέσω ενός τοπικού ράφτη εάν λάβετε ένα ελαφρώς φαρδύ ή μεγάλου μεγέθους φόρεμα.

Αλλά δεν έχετε χέρια βοήθειας όταν λαμβάνετε ένα μικρό ή στενό φόρεμα, επειδή μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε ένα μεγάλο ή φαρδύ φόρεμα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε ένα μικρό ή στενό για να πετύχετε την επιθυμητή εφαρμογή.

Έτσι, θα έχετε μόνο μία επιλογή: Ανταλλάξτε ή επιστρέψτε το φόρεμά σας για επιστροφή χρημάτων.

Το πρόβλημα όμως εδώ είναι ότι:

3. Καμία ανταλλαγή και η λήψη πλήρους επιστροφής χρημάτων από αυτούς είναι σχεδόν αδύνατη

Όσον αφορά την ανταλλαγή, ο Ριχόας δεν σας επιτρέπει να ανταλλάξετε το προϊόν αλλά σας λέει να επιστρέψετε το προϊόν σας και στη συνέχεια να κάνετε μια νέα παραγγελία.

Επομένως, πρέπει να επιστρέψετε το ανεπιθύμητο φόρεμά σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων, αλλά Η Rihoas συνήθως δεν επιστρέφει πλήρως τα χρήματα.

Για να αποφύγετε την επιστροφή με οποιοδήποτε κόστος, η Rihoas σας δίνει την προσφορά να διατηρήσετε το προϊόν και να λάβετε μερική επιστροφή χρημάτων.

Και ακόμη κι αν αποδεχτούν την επιστροφή σας για επιστροφή χρημάτων, τα έξοδα αποστολής, εάν ισχύουν, δεν θα σας επιστραφούν, καθώς δεν επιστρέφονται.

Επίσης, πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν σας με δικό σας κόστος (κόστος αποστολής επιστροφής) στη Rihoas για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων.

Έτσι, θα επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής καθώς και τα έξοδα αποστολής επιστροφής που συχνά υπερβαίνουν την πραγματική τιμή του προϊόντος καθώς τα προϊόντα της Rihoas είναι γενικά φθηνά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η επιστροφή χρημάτων από τη Rihoas δεν είναι λογική για εσάς.

Επομένως, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να αποδεχτείτε την παραγγελία σας ως έχει, καθώς η επιστροφή της παραγγελίας σας για να λάβετε μια λογική επιστροφή χρημάτων από τη Rihoas είναι αδύνατη.

Μεγάλη ιστορία, Ο Rihoas είναι νόμιμος, αλλά τα φορέματα από αυτά χτυπιούνται ή χάνονται.

Εάν το φόρεμα ή οποιοδήποτε προϊόν που λαμβάνετε ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σας ικανοποιεί, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τα φθηνότερα αλλά και κομψά προϊόντα της Rihoas.

Αλλά αν δυστυχώς όχι, θα χάσετε σχεδόν όλα όσα έχετε πληρώσει, καθώς η Rihoas δίνει μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων που συχνά υπερβαίνουν τα έξοδα αποστολής και αποστολής επιστροφής.

Έτσι, εάν το Rihoas είναι νόμιμο, αλλά ορισμένα ζητήματα σχετίζονται με την αγορά από αυτό, τότε:

Πρέπει να αγοράσετε φορέματα από τη Rihoas;

Εξαρτάται από την προσωπική σας άνεση εάν θα πρέπει να αγοράσετε από τη Rihoas ή όχι λόγω των προσωπικών σας προτιμήσεων, των οικονομικών περιορισμών και της προθυμίας σας να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά την αγορά από αυτήν.

Αλλά προσωπικά, θα έλεγα ότι το Rihoas είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς για να αγοράσετε γρήγορα και κομψά φορέματα εάν:

  • Είστε περιορισμένοι σε προϋπολογισμό.
  • Μην κρατάτε υψηλότερες προσδοκίες από την ποιότητα των προϊόντων της.
  • Είστε διανοητικά προετοιμασμένοι ότι μπορεί να λάβετε το φόρεμά σας με ελαττώματα σε μέγεθος και εφαρμογή.
  • Δεν περιμένετε μια λογική επιστροφή χρημάτων από τον Rihoas.

Αφού εξετάσετε αυτούς τους παράγοντες, εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε να δοκιμάσετε το Rihoas, ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω συμβουλές πριν αγοράσετε για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους και να εξασφαλίσετε μια καλή εμπειρία αγορών.

9 Συμβουλές πριν αγοράσετε από τη Rihoas

Πριν αγοράσετε οτιδήποτε από τη Rihoas, οι παρακάτω 9 συμβουλές είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ για εσάς.

1. Μάθετε πρώτα για τις προσαρμοσμένες χρεώσεις

Η πλειοψηφία των πελατών της Rihoa προτιμά να αγοράζει από αυτήν λόγω των φθηνότερων τιμών της.

Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, οι χώρες εφαρμόζουν μερικές φορές προσαρμοσμένες χρεώσεις ή άλλους φόρους στα προϊόντα, επομένως οι χαμηλότερες τιμές θα καταλήξουν να κοστίζουν περισσότερο μετά την εφαρμογή αυτών των χρεώσεων.

Η πλειονότητα των ανθρώπων δεν γνωρίζει αυτές τις χρεώσεις επειδή δεν περιλαμβάνονται στην τελική τιμή που εμφανίζεται στον ιστότοπο της Rihoas και ούτε η Rihoas αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτές τις χρεώσεις.

Επομένως, το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενημερωθείτε για αυτές τις χρεώσεις που εφαρμόζονται από το τελωνείο της χώρας σας.

2. Προσοχή στην πολιτική επιστροφών και επιστροφής χρημάτων της Rihoas

Ενώ δώσαμε μια πινελιά στις πολιτικές επιστροφής και επιστροφής χρημάτων της Rihoas παραπάνω, είναι καλύτερα να διαβάσετε προσεκτικά πολιτικές επιστροφής και επιστροφής χρημάτων πιο αναλυτικά για να έχετε πλήρη κατανόηση όλων των λεπτομερειών του.

Θα μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις συγκεκριμένες προθεσμίες επιστροφής, τη διαδικασία επιστροφής, το ποσό επιστροφής χρημάτων, την ισχύουσα χρέωση και άλλα σημαντικά στοιχεία.

3. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος

Αφού επιλέξετε ένα προϊόν, η προσεκτική ανάγνωση της περιγραφής του είναι ζωτικής σημασίας για εσάς, καθώς περιέχει σημαντικές λεπτομέρειες για το προϊόν, όπως το ύφασμα και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται, τις ιδιότητές του, τον τύπο του φορέματος και κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Αφού το κάνετε αυτό, προχωρήστε σε:

4. Διαβάστε τις Κριτικές πελατών

Για να αποκτήσετε μια σαφέστερη ιδέα για το τι να περιμένετε από το προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε, εξετάστε διεξοδικά τις κριτικές πελατών που θα σας παράσχουν σχόλια με βάση την προηγούμενη εμπειρία τους με το προϊόν.

5. Δείτε τον Οδηγό μεγέθους και επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στις ηλεκτρονικές αγορές είναι να βρείτε ένα φόρεμα στο κατάλληλο μέγεθος που σας ταιριάζει απόλυτα.

Επομένως, πρέπει να δείτε τον οδηγό μεγεθών και να επιλέξετε το ακριβές μέγεθος από το δεδομένο διάγραμμα μεγεθών που ευθυγραμμίζεται τέλεια με τις μετρήσεις του σώματός σας, καθώς η Rihoas δεν δέχεται ανταλλαγές και η πλήρης επιστροφή χρημάτων από αυτές είναι αδύνατη.

6. Ξεκαθαρίστε τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας εκ των προτέρων

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το προϊόν που σκέφτεστε να αγοράσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Rihoas.

Θα πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά μόνο εάν παρέχουν βοήθεια και ξεκαθαρίσουν τη σύγχυσή σας. διαφορετικά, αποφύγετε την αγορά.

7. Κάντε την παραγγελία σας εκ των προτέρων

Εάν χρειάζεστε ένα φόρεμα για μια ειδική περίσταση ή το χρειάζεστε μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, καλό είναι να κάνετε την παραγγελία σας με αρκετό χρόνο εκ των προτέρων.

Με αυτόν τον τρόπο, παρέχει άφθονο χρόνο για την επεξεργασία του προϊόντος, την αποστολή, πιθανές τροποποιήσεις και την αντιμετώπιση τυχόν πιθανών ζητημάτων (ειδικά ζητήματα προσαρμογής και παράδοσης).

Σας συνιστώ να παραγγείλετε το φόρεμά σας 2 μήνες πριν το χρειαστείτε καθώς παραδίδουν προϊόντα 3-4 εβδομάδες στις περισσότερες χώρες (περισσότερα για αυτό αργότερα).

8. Ελέγξτε την παραγγελία σας πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας

Πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις πληροφορίες της παραγγελίας σας, όπως το προϊόν, το μέγεθος, το χρώμα και τη διεύθυνση αποστολής.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό:

9. Πληρώστε με PayPal

Ενώ μπορείτε να πληρώσετε το Rihoas μέσω πιστωτικής κάρτας καθώς και μέσω Paypal, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πληρώσετε με PayPal λόγω του προγράμματος προστασίας αγοραστών.

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Διαβάστε επίσης :Είναι το Fruugo Legit; (Αποκαλύπτοντας την αλήθεια)

Είναι το Commense Legit; (Αποκαλύπτοντας την αλήθεια)

Είναι το Modlily Legit; (Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε)

Είναι το JustFly Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *