10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς ήχου το 2022

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς ήχου το 2022

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό μετατροπής ήχου για Windows 11 , τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα MP3 κ.λπ., αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό για μετατροπή ήχου;

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος σας εξαντλείται και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό μετατροπέα ήχου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακοί ιστότοποι μετατροπέων μουσικής που είναι διαθέσιμοι στον Ιστό, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς μετατροπείς ήχου για να μετατρέψετε τη μορφή αρχείου των αρχείων ήχου σας. Και σε σύγκριση με το λογισμικό, οι διαδικτυακοί μετατροπείς μουσικής είναι ευκολότεροι στη χρήση και υποστηρίζουν περισσότερες μορφές αρχείων.

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς ήχου

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους μετατροπέων MP3, διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος, καθώς εδώ έχουμε παραθέσει τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς μετατροπείς μουσικής . Ας αρχίσουμε.

1. Διαδικτυακή μετατροπή αρχείων Zamzar

Λοιπόν, το Zamzar είναι ένας ιστότοπος που σας παρέχει διάφορες επιλογές μετατροπής αρχείων. Είναι ο ιστότοπος που κάνει τη μετατροπή αρχείων πολύ εύκολη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα έγγραφα, τις εικόνες, τα βίντεο και τον ήχο σας.

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος υποστηρίζει περισσότερες από 1100+ μορφές και είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Όσον αφορά τη μετατροπή ήχου, έχετε έναν μετατροπέα MP3, MIDI, WAV, OGG, FLAC και M4A σε αυτόν τον ιστότοπο.

Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι επίσης αρκετά γρήγορη, αλλά πολλά εξαρτώνται από την ταχύτητα του διαδικτύου σας, επειδή πρέπει πρώτα να ανεβάσετε το αρχείο για να το μετατρέψετε.

2. FileZigZag

Αν ψάχνετε για έναν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου που λειτουργεί σε όλες τις κοινές μορφές αρχείων ήχου, τότε το FileZigZag μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ένας ιστότοπος όπου πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο ήχου σας και να το μετατρέψετε.

Έχετε ακόμη την επιλογή να ανεβάσετε το αρχείο σας και να λάβετε ένα email όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου ο ιστότοπος μετατρέψει το αρχείο ήχου σας. Όσον αφορά τη συμβατότητα μορφών αρχείων, το FileZigZag είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ο ιστότοπος εκτελεί επίσης ελέγχους ασφαλείας στα αρχεία ήχου σας και τα διαγράφει αυτόματα μετά από 24 ώρες. Έτσι, όλα τα αρχεία ήχου σας ήταν ασφαλή με το FileZigZag.

3. OnlineAudioConverter

Το OnlineAudioConverter είναι ένας λιγότερο δημοφιλής ιστότοπος στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλό με τον διαδικτυακό μετατροπέα ήχου είναι ότι λειτουργεί με περισσότερες από 300 μορφές αρχείων ήχου.

Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε μορφές βίντεο και να τις μετατρέψετε σε αρχεία ήχου. Αυτό απλά σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να εξαγάγετε ήχο από ένα αρχείο βίντεο.

Εκτός από αυτό, το OnlineAudioConverter σας προσφέρει αρκετές προηγμένες ρυθμίσεις διαμόρφωσης ήχου. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε την ποιότητα, τον ρυθμό μετάδοσης bit, τη συχνότητα και τον αριθμό των καναλιών πριν μετατρέψετε τα αρχεία ήχου.

4. Μετατροπή ήχου μετατροπέα

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο διαδικτυακό μετατροπέα ήχου για να μετατρέψετε τις μορφές των αρχείων ήχου σας , τότε μην ψάχνετε άλλο από το Convertio Audio Converter.

Το Convertio Audio Converter είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αρχεία ήχου σας με απλά βήματα. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το εργαλείο που βασίζεται στο web υποστηρίζει περισσότερες από 3400 μορφές αρχείων ήχου.

Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Mac, Windows, Linux, Android ή ακόμα και iPhone. Συνολικά, το Convertio Audio Converter είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός μετατροπέας ήχου σήμερα.

5. Freeconvert Audio Converter

Το Freeconvert Audio Converter είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή web που μπορεί να μετατρέψει αρχεία ήχου online δωρεάν. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης στη λίστα, το Freeconvert Audio Converter είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Ο ιστότοπος έχει μια καθαρή διεπαφή που φαίνεται καλή. Αν και ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου ήχου, υποστηρίζει τις δημοφιλείς. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος υποστηρίζει περισσότερες από 450 μορφές αρχείων ήχου για μετατροπή.

Για να μετατρέψετε αρχεία ήχου με το Freeconvert Audio Converter, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείων και να ανεβάσετε το αρχείο. Μετά τη μεταφόρτωση, επιλέξτε τη μορφή ήχου προορισμού στο αναπτυσσόμενο μενού Μετατροπή σε και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Το FreeConvert θα μετατρέψει το αρχείο σε ελάχιστο χρόνο.

6. Διαδικτυακή μετατροπή ήχου

Το Audio Online Convert είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος που ειδικεύεται στη μετατροπή ήχου. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και διαθέτει και άλλα εργαλεία μετατροπής αρχείων.

Όσον αφορά τις επιλογές μετατροπής ήχου, το Audio Online Convert υποστηρίζει περισσότερες από 150 μορφές πηγής. Αυτό περιλαμβάνει τις πιο κοινές μορφές ήχου όπως OGG σε MP3, MP4 σε MP3, WMA σε MP3 κ.λπ.

Πριν από τη μετατροπή, μπορείτε να αλλάξετε τον ρυθμό μετάδοσης bit, τη σταθερή τιμή ρυθμού bit, τη συχνότητα ήχου, το κανάλι ήχου και άλλα.

7. Aconvert

Το Aconvert είναι παρόμοιο με το Zamzar, το οποίο αναφέραμε στην κορυφή. Όπως η διαδικτυακή μετατροπή αρχείων Zamzar, το Aconvert παρέχει επίσης εργαλεία μετατροπής ήχου, εικόνας, βίντεο, εγγράφων και PDF.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του Aconvert είναι αρκετά καθαρό και διατηρείται απλό. Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο σας, να επιλέξετε τη μορφή προορισμού, τον ρυθμό μετάδοσης bit ήχου και τον ρυθμό δειγματοληψίας και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα.

Ο ιστότοπος θα μετατρέψει το αρχείο ήχου σας σε χρόνο μηδέν. Μετά τη μετατροπή, το Aconvert σάς παρέχει επίσης μια επιλογή αποθήκευσης του αρχείου σε διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης όπως το Dropbox και το Google Drive.

8. Night Ai

Το Notta Ai θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν έναν δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου για να αλλάξουν τη μορφή του αρχείου ήχου. Το αρχείο υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές ήχου όπως MP3, WAV, AAC, AIFF, M4A, MP4, AVI, FLV, MOV, WMV κ.λπ.

Το Notta Ai υποστηρίζει μαζική μετατροπή αρχείων ήχου, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε 5 αρχεία ταυτόχρονα. Ωστόσο, το μέγιστο μέγεθος αρχείου για μεταφόρτωση περιορίζεται στα 200 MB και αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για ένα αρχείο ήχου.

Ο ιστότοπος φροντίζει επίσης για το απόρρητο και την ασφάλειά σας καθώς επεξεργάζεται δεδομένα μέσω του τοπικού προγράμματος περιήγησης και δεν ανεβάζει τα αρχεία του σε κανένα cloud ή διακομιστή.

9. Ήχος-Μετατροπή

Το Audio-Convert είναι ένας άλλος καλύτερος διαδικτυακός μετατροπέας μουσικής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί να μετατρέψει γρήγορα οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε άλλη μορφή.

Το καλό με το Audio-Convert είναι ότι επιχειρεί να μετατρέψει τον ήχο σας διατηρώντας μηδενική απώλεια ποιότητας. Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων, αλλά υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς, όπως MP3, WAV, M4A, MIDI, OGG, AAC, OPUS, AIFF κ.λπ.

Το Audio-Convert είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν έχει περιορισμούς. Δεν σας ζητά ούτε να εγκαταστήσετε κάποια επέκταση προγράμματος περιήγησης ούτε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Εκτός από αυτό, η επιλογή μαζικής μετατροπής ήχου είναι επίσης διαθέσιμη στο Audio-Convert.

10. Virtualspeech Audio Converter

Το Virtualspeech Audio Converter είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος μετατροπέων ήχου που μετατρέπει τα αρχεία ήχου σας σε δημοφιλείς μορφές όπως MP3, OGG, FLAC, M4A και άλλα.

Η ηλεκτρονική μετατροπή ήχου είναι δωρεάν για χρήση και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε όσο συχνά. Τα αρχεία ήχου που ανεβάζετε στον ιστότοπο είναι προσβάσιμα μόνο σε εσάς καθώς δεν αποθηκεύει τίποτα στον διακομιστή του.

Εκτός από τη μετατροπή ήχου, η Virtualspeech είναι μια πλευρά γνωστή για τα premium μαθήματά της. Ο ιστότοπος διαθέτει μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέες δεξιότητες.

Όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στα άρθρα ήταν δωρεάν για χρήση. Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους μετατροπέων ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:μετατροπείς βίντεο σε MP3

 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter

μετατροπείς YouTube σε MP3

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *