12 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter το 2023

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό Audio Converter για Windows 11, τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα MP3 κ.λπ., αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό για μετατροπή ήχου;

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος σας εξαντλείται και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό μετατροπέα ήχου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακοί ιστότοποι μετατροπέων μουσικής που είναι διαθέσιμοι στον Ιστό, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς μετατροπείς ήχου για να μετατρέψετε τη μορφή αρχείου των αρχείων ήχου σας. Και σε σύγκριση με το λογισμικό, online μετατροπείς μουσικής είναι πιο εύκολο στη χρήση και υποστηρίζουν περισσότερες μορφές αρχείων.

Λίστα με τους καλύτερους δωρεάν Audio Converter

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους μετατροπέων MP3, διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος, καθώς εδώ έχουμε παραθέσει τις καλύτερες δωρεάν online μετατροπείς μουσικής. Ας αρχίσουμε.

1. Διαδικτυακή μετατροπή αρχείων Zamzar

Λοιπόν, το Zamzar είναι ένας ιστότοπος που σας παρέχει διάφορες επιλογές μετατροπής αρχείων. Είναι ο ιστότοπος που κάνει τη μετατροπή αρχείων πολύ εύκολη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τα έγγραφα, τις εικόνες, τα βίντεο και τον ήχο σας.

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος υποστηρίζει περισσότερες από 1100+ μορφές και είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Όσον αφορά τη μετατροπή ήχου, έχετε έναν μετατροπέα MP3, MIDI, WAV, OGG, FLAC και M4A σε αυτόν τον ιστότοπο.

Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι επίσης αρκετά γρήγορη, αλλά πολλά εξαρτώνται από την ταχύτητα του διαδικτύου σας, επειδή πρέπει πρώτα να ανεβάσετε το αρχείο για να το μετατρέψετε.

2. FileZigZag

Εάν ψάχνετε για ένα διαδικτυακός μετατροπέας ήχου που λειτουργεί σε όλες τις κοινές μορφές αρχείων ήχου, τότε το FileZigZag μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ένας ιστότοπος όπου πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο ήχου σας και να το μετατρέψετε.

Έχετε ακόμη την επιλογή να ανεβάσετε το αρχείο σας και να λάβετε ένα email όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου ο ιστότοπος μετατρέψει το αρχείο ήχου σας. Όσον αφορά τη συμβατότητα μορφών αρχείων, το FileZigZag είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ο ιστότοπος εκτελεί επίσης ελέγχους ασφαλείας στα αρχεία ήχου σας και τα διαγράφει αυτόματα μετά από 24 ώρες. Έτσι, όλα τα αρχεία ήχου σας ήταν ασφαλή με το FileZigZag.

3. OnlineAudioConverter

Το OnlineAudioConverter είναι ένας λιγότερο δημοφιλής ιστότοπος στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλό με τον διαδικτυακό μετατροπέα ήχου είναι ότι λειτουργεί με περισσότερες από 300 μορφές αρχείων ήχου.

Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε μορφές βίντεο και να τις μετατρέψετε σε αρχεία ήχου. Αυτό απλά σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να εξαγάγετε ήχο από ένα αρχείο βίντεο.

Εκτός από αυτό, το OnlineAudioConverter σας προσφέρει αρκετές προηγμένες ρυθμίσεις διαμόρφωσης ήχου. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαμορφώσετε την ποιότητα, τον ρυθμό μετάδοσης bit, τη συχνότητα και τον αριθμό των καναλιών πριν μετατρέψετε τα αρχεία ήχου.

4. Μετατροπέας ήχου

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο διαδικτυακό μετατροπέα ήχου σε μετατρέψτε τις μορφές των αρχείων ήχου σαςτότε μην ψάχνετε άλλο από το Convertio Audio Converter.

Το Convertio Audio Converter είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αρχεία ήχου σας με απλά βήματα. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το εργαλείο που βασίζεται στο web υποστηρίζει περισσότερες από 3400 μορφές αρχείων ήχου.

Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Mac, Windows, Linux, Android ή ακόμα και iPhone. Συνολικά, το Convertio Audio Converter είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός μετατροπέας ήχου σήμερα.

5. Μετατροπέας ήχου Freeconvert

Το Freeconvert Audio Converter είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Ιστού που μπορεί μετατροπή αρχείων ήχου online δωρεάν. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης στη λίστα, το Freeconvert Audio Converter είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Ο ιστότοπος έχει μια καθαρή διεπαφή που φαίνεται καλή. Αν και ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου ήχου, υποστηρίζει τις δημοφιλείς. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος υποστηρίζει περισσότερες από 450 μορφές αρχείων ήχου για μετατροπή.

Για να μετατρέψετε αρχεία ήχου με το Freeconvert Audio Converter, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείων και να ανεβάσετε το αρχείο. Μετά τη μεταφόρτωση, επιλέξτε τη μορφή ήχου προορισμού στο αναπτυσσόμενο μενού Μετατροπή σε και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Το FreeConvert θα μετατρέψει το αρχείο σε ελάχιστο χρόνο.

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Μετατροπή ήχου σε απευθείας σύνδεση

Το Audio Online Convert είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος που ειδικεύεται στη μετατροπή ήχου. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και διαθέτει και άλλα εργαλεία μετατροπής αρχείων.

Όσον αφορά τις επιλογές μετατροπής ήχου, το Audio Online Convert υποστηρίζει περισσότερες από 150 μορφές πηγής. Αυτό περιλαμβάνει τις πιο κοινές μορφές ήχου όπως OGG σε MP3, MP4 σε MP3, WMA σε MP3 κ.λπ.

Πριν από τη μετατροπή, μπορείτε να αλλάξετε τον ρυθμό μετάδοσης bit, τη σταθερή τιμή ρυθμού bit, τη συχνότητα ήχου, το κανάλι ήχου και άλλα.

7. Aconvert

Το Aconvert είναι παρόμοιο με το Zamzar, το οποίο αναφέραμε στην κορυφή. Όπως η διαδικτυακή μετατροπή αρχείων Zamzar, το Aconvert παρέχει επίσης εργαλεία μετατροπής ήχου, εικόνας, βίντεο, εγγράφων και PDF.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του Aconvert είναι αρκετά καθαρό και διατηρείται απλό. Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο σας, να επιλέξετε τη μορφή προορισμού, τον ρυθμό μετάδοσης bit ήχου και τον ρυθμό δειγματοληψίας και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα.

Ο ιστότοπος θα μετατρέψει το αρχείο ήχου σας σε χρόνο μηδέν. Μετά τη μετατροπή, το Aconvert σάς παρέχει επίσης μια επιλογή αποθήκευσης του αρχείου σε διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης όπως το Dropbox και το Google Drive.

8. Notta Ai

Το Notta Ai θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν ένα δωρεάν online μετατροπέας ήχου για να αλλάξετε τη μορφή αρχείου ήχου. Το αρχείο υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές ήχου όπως MP3, WAV, AAC, AIFF, M4A, MP4, AVI, FLV, MOV, WMV κ.λπ.

Το Notta Ai υποστηρίζει μαζική μετατροπή αρχείων ήχου, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε 5 αρχεία ταυτόχρονα. Ωστόσο, το μέγιστο μέγεθος αρχείου για μεταφόρτωση περιορίζεται στα 200 MB και αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για ένα αρχείο ήχου.

Ο ιστότοπος φροντίζει επίσης για το απόρρητο και την ασφάλειά σας καθώς επεξεργάζεται δεδομένα μέσω του τοπικού προγράμματος περιήγησης και δεν ανεβάζει τα αρχεία του σε κανένα cloud ή διακομιστή.

9. Ήχος-Μετατροπή

Το Audio-Convert είναι ένας άλλος καλύτερος διαδικτυακός μετατροπέας μουσικής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί να μετατρέψει γρήγορα οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε άλλη μορφή.

Το καλό με το Audio-Convert είναι ότι επιχειρεί να μετατρέψει τον ήχο σας διατηρώντας μηδενική απώλεια ποιότητας. Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει όλες τις μορφές αρχείων, αλλά υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς, όπως MP3, WAV, M4A, MIDI, OGG, AAC, OPUS, AIFF κ.λπ.

Το Audio-Convert είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν έχει περιορισμούς. Δεν σας ζητά ούτε να εγκαταστήσετε κάποια επέκταση προγράμματος περιήγησης ούτε να δημιουργήσετε λογαριασμό. Εκτός από αυτό, η επιλογή μαζικής μετατροπής ήχου είναι επίσης διαθέσιμη στο Audio-Convert.

δωρεάν μετατροπέα ήχου για Windows 11

10. Μετατροπέας ήχου εικονικής ομιλίας

Το Virtualspeech Audio Converter είναι ένας δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος μετατροπέων ήχου που μετατρέπει τα αρχεία ήχου σας σε δημοφιλείς μορφές όπως MP3, OGG, FLAC, M4A και άλλα.

Η ηλεκτρονική μετατροπή ήχου είναι δωρεάν για χρήση και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε όσο συχνά. Τα αρχεία ήχου που ανεβάζετε στον ιστότοπο είναι προσβάσιμα μόνο σε εσάς καθώς δεν αποθηκεύει τίποτα στον διακομιστή του.

Εκτός από τη μετατροπή ήχου, η Virtualspeech είναι μια πλευρά γνωστή για τα premium μαθήματά της. Ο ιστότοπος διαθέτει μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέες δεξιότητες.

11. CloudConvert

Το CloudConvert είναι ένα από τα κορυφαία τοποθεσίες μετατροπέων ήχου που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αρχεία ήχου σας online.

Το καλό με το CloudConvert είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου για είσοδο/έξοδο. Επίσης, η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι αρκετά εύκολη. επιλέξτε την τρέχουσα μορφή αρχείου, ορίστε τη μορφή εξόδου και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή.

Το CloudConvert θα επεξεργαστεί το αρχείο και θα το μετατρέψει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά τη μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου ήχου που έχει μετατραπεί στον υπολογιστή σας.

12. Μετατροπή ήχου σε απευθείας σύνδεση

Το Audio Online Convert είναι λιγότερο δημοφιλές από τις άλλες επιλογές στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς μετατροπείς ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο διαδικτυακός μετατροπέας αρχείων αυτή τη στιγμή υποστηρίζει πάνω από 50 διαφορετικές μορφές ήχου για μετατροπή.

Το Audio Online Convert υποστηρίζει ορισμένες δημοφιλείς μορφές ήχου: AAC, M4A, MP3, OGG, FLAC κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μετατρέψετε MP4 σε MKV

Όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στα άρθρα ήταν δωρεάν για χρήση. Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν ιστότοπους μετατροπέων ήχου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο δωρεάν διαδικτυακό μετατροπέα ήχου, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης: μετατροπείς βίντεο σε MP3

εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone 

μετατροπείς YouTube σε MP3

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *