καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης

10 Καλύτεροι εκτοξευτές Android το 2023

Το Android προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής ως το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Εκτός από τακτικές προσαρμογές προσαρμογής, μπορείτε να εγκαταστήσετε εκτοξευτές Android για να βρείτε περισσότερες ευκαιρίες προσαρμογής.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές εκκίνησης Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η ύπαρξη πολλών τέτοιων επιλογών μπορεί να μπερδέψει έναν τακτικό χρήστη.

Έτσι, για να λύσουμε τη σύγχυση, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτές είναι οι κορυφαίες εφαρμογές εκκίνησης όλων των εποχών.

10 Καλύτεροι εκτοξευτές Android

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές εκκίνησης στο Android σας για να μεγιστοποιήσετε τις επιλογές προσαρμογής. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης Android.

1. Nova Launcher

Nova Launcher

Το Nova Launcher είναι ίσως η καλύτερη και πιο ισχυρή εφαρμογή εκκίνησης που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Είναι μια πλήρης εφαρμογή αντικατάστασης αρχικής οθόνης για Android που φέρνει πολλές προηγμένες λειτουργίες στην αρχική σας οθόνη. Με το Nova Launcher, λαμβάνετε Dark Mode, προσαρμοσμένα εικονίδια, προσαρμόσιμο συρτάρι εφαρμογών κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή εκκίνησης είναι βελτιστοποιημένη για ταχύτητα. Έτσι, ακόμα κι αν διαθέτετε συσκευή μεσαίας τεχνολογίας, δεν θα αισθανθείτε βραδύτητα κατά τη χρήση του Nova Launcher.

2. ADW Launcher 2

ADW Launcher 2

Ο έξυπνος, επαγγελματικός εκτοξευτής διατίθεται δωρεάν. Με πολλές επιλογές προσαρμογής, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τη συσκευή τους να φαίνεται τρελή μέσω αυτού του προγράμματος εκκίνησης.

Μιλώντας για την απόδοση αυτού του εκτοξευτή, δεν είναι τίποτα καθυστερημένο και όλα κυλούν ομαλά! Έτσι, είναι ένας από τους καλύτερους εκτοξευτές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

3. Έξυπνος εκκινητής 6

Έξυπνος εκκινητής 6

Το Smart Launcher 6 ισχυρίζεται ότι επεκτείνει τις δυνατότητες της συσκευής σας Android. Αυτή η εφαρμογή εκκίνησης φέρνει ένα νέο σχέδιο αρχικής οθόνης στο τηλέφωνό σας.

Το πρόγραμμα εκκίνησης ταξινομεί αυτόματα τις εφαρμογές σας σε κατηγορίες, αντιστοιχίζει το θέμα με το χρώμα της ταπετσαρίας σας κ.λπ.

Επιπλέον, το Smart Launcher 6 σας φέρνει επίσης πολλά ενσωματωμένα γραφικά στοιχεία με απόκριση που βελτιώνουν την εμφάνιση της αρχικής/οθόνης κλειδώματος σας.

4. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher

Με το Microsoft Launcher (πρώην Arrow Launcher), μπορείτε να εξατομικεύσετε τη συσκευή σας Android ώστε να ταιριάζει με το στυλ σας με ταπετσαρίες, χρώματα θεμάτων, πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

Με έναν λογαριασμό Microsoft ή έναν λογαριασμό εργασίας/σχολείου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ημερολόγιο, τα έγγραφα και τις πρόσφατες δραστηριότητές σας στην εξατομικευμένη ροή δεδομένων σας.

5. γκαζόν 2

γκαζόν 2

Το Lawnchair Launcher είναι μια από τις καλύτερες νέες εφαρμογές εκκίνησης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android φέρνει τις λειτουργίες Pixel στο smartphone σας.

Ο εκτοξευτής είναι μέρος ενός έργου ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από εθελοντές. Η εφαρμογή φέρνει πολλές συντομεύσεις Android Oreo, υποστήριξη πακέτου εικονιδίων, μεταβλητό μέγεθος εικονιδίου και πολλά άλλα.

6. Solo Launcher

Solo Launcher

Το Solo Launcher είναι μία από τις εφαρμογές εκκίνησης Android με την υψηλότερη βαθμολογία και τις περισσότερες λήψεις που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με απλά λόγια, το Solo Launcher επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη διεπαφή χρήστη της συσκευής τους Android.

Το πρόγραμμα εκκίνησης φέρνει πολλά θέματα και wallpapers που μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση σας στο Android. Η εφαρμογή φέρνει επίσης εργαλεία βελτιστοποίησης Android όπως Junk Cleaning, RAM Boosting κ.λπ.

7. XOS Launcher

XOS Launcher

Εάν θέλετε μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη, έξυπνη και όμορφη εφαρμογή εκκίνησης για συσκευές Android, μην ψάχνετε άλλο από το XOS Launcher.

Το XOS Launcher είναι μια εφαρμογή εκκίνησης με ένα άγγιγμα Apple iOS. Το πρόγραμμα εκκίνησης εμφανίζει μοντέρνα νέα και παιχνίδια στη ροή, επιλεγμένες ταπετσαρίες κ.λπ.

8. Action Launcher

Action Launcher

Εάν θέλετε να έχετε μια εμπειρία τύπου Pixel στο Android σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Action Launcher. Μάντεψε? Το Action Launcher είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Η εφαρμογή εκκίνησης είναι ελαφριά, αλλά προσθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής. Προσφέρει προσαρμοσμένους ελέγχους χειρονομιών, πλήρως προσαρμόσιμη αναζήτηση στο dock, widget, προσαρμοστικά εικονίδια κ.λπ.

9. Niagara Launcher

Niagara Launcher

Το Niagara Launcher είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές εκκίνησης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Είναι μια ελαφριά και μινιμαλιστική εφαρμογή εκκίνησης που κάνει τα πάντα προσβάσιμα με ένα μόνο χέρι.

Ναι, είναι μια εφαρμογή εκκίνησης που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες της συσκευής σας με το ένα χέρι. Η εφαρμογή είναι επίσης πολύ προσαρμοστική, γεγονός που θέτει τις εφαρμογές που χρειάζεστε στα χέρια σας.

10. Εκτοξευτής AIO

Εκτοξευτής AIO

Το AIO Launcher είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Δεν είναι η συνηθισμένη σας εφαρμογή εκκίνησης αρχικής οθόνης. εμφανίζει πολύχρωμα εικονίδια και εφέ κινούμενων σχεδίων.

Το AIO Launcher αντικαθιστά την αρχική οθόνη σας και σας επιτρέπει να προσθέσετε χρήσιμες πληροφορίες στην οθόνη σας. Με το AIO Launcher, μπορείτε να εμφανίσετε τον καιρό, τις ειδοποιήσεις, τα παράθυρα διαλόγου, τα προγράμματα αναπαραγωγής, τις συχνές εφαρμογές, τις επαφές, το dialer, το χρονόμετρο, τα email, τις εργασίες κ.λπ., απευθείας στην αρχική οθόνη.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές εκκίνησης, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Οι  καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

Nova TV APK: Οδηγός εγκατάστασης

Πως αλλάζω το DNS στο router της NOVA

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *