εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher το 2023

Το Android είναι πράγματι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα για κινητά που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα που βασίζεται στο Linux. Λόγω της φύσης του, παρέχει στους χρήστες ατελείωτες επιλογές προσαρμογής.

Όχι μόνο οι προσαρμογές, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι επίσης σχετικά υψηλή στο Android σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε αυτή την ανάρτηση, θα μιλήσουμε κυρίως για προσαρμογή. Πολυάριθμες εφαρμογές εκκίνησης είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για προσαρμογές Android, όπως Nova Launcher, GO Launcher, Apex Launcher κ.λπ.

Το Nova Launcher ξεχωρίζει από το πλήθος λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον το Nova Launcher, το καλύτερο στην ενότητα εκκίνησης. Αλλά, δεδομένου ότι το Nova Launcher είναι ένας πολύ παλιός εκτοξευτής, τώρα φαίνεται και φαίνεται βαρετό.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκρύψετε εφαρμογές στο Android χρησιμοποιώντας το Nova Launcher

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher

Έτσι, αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε το Nova Launcher, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στις εναλλακτικές του. Πολλές εφαρμογές Launcher είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Nova Launcher. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Android Nova Launcher.

1. Εκτοξευτής πίτας

Εκτοξευτής πίτας

Το Pie Launcher είναι μια νέα εφαρμογή εκκίνησης στη λίστα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Android σας. Ενώ η εφαρμογή προσφέρει λιγότερες επιλογές προσαρμογής από το Nova Launcher, εξακολουθεί να φέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Η εφαρμογή εκκίνησης υποστηρίζει θέματα (1000+ θέματα), πακέτα εικονιδίων, ενέργειες ολίσθησης προς τα επάνω και πολλά άλλα.

Εκτός από τις τακτικές επιλογές προσαρμογής, το Pie Launcher φέρνει επίσης πολλές λειτουργίες Android 11, συμπεριλαμβανομένων κουκκίδων ειδοποιήσεων, χειρονομιών, απόκρυψης εφαρμογών και πολλά άλλα. Συνολικά, το Pie Launcher είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εκκίνησης που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Android σας.

2. Total Launcher

Total Launcher

Το Total Launcher είναι ένα από τα καλύτερος & ελαφριές εφαρμογές εκκίνησης να έχετε στο Android. Αν και η εφαρμογή δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το Nova Launcher, προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Η εφαρμογή εκκίνησης Android φέρνει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ατελείωτες επιλογές προσαρμογής, γραφικά στοιχεία με πλούσια χαρακτηριστικά και πολλά άλλα.

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικούς προσανατολισμούς και σχέδια στο Android σας μέσω του Total Launcher. Συνολικά, το Total Launcher είναι μια εναλλακτική λύση Nova Launcher που αξίζει να δοκιμάσετε και δεν πρέπει να χάσετε.

3. Εκκίνηση CMM

Εκκίνηση CMM

Το CMM Launcher είναι μια γρήγορη, έξυπνη και φιλική προς την μπαταρία εφαρμογή εκκίνησης στο Google Play Store.

Η εφαρμογή εκκίνησης Android προσφέρει πολλά θέματα, εφέ 3D, ζωντανές ταπετσαρίες και πολλά άλλα πράγματα για προσαρμογή. Επίσης, σας επιτρέπει να αποκρύψετε εφαρμογές και να προστατεύσετε το απόρρητό σας με μια λειτουργία τεντώματος χειρονομίας.

4. XOS Launcher

XOS Launcher

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης για Android, το XOS Launcher θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο για εσάς. Μάντεψε? Η εφαρμογή εκκίνησης για Android είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, έξυπνη και όμορφη.

Διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Smart Scene, το οποίο ανακαλύπτει τραγούδια επιτυχιών και το Discovery, το οποίο διαθέτει νέες ταπετσαρίες καθημερινά.

5. Έξυπνος εκκινητής 6

Έξυπνος εκκινητής 6

Το Smart Launcher 6 έχει πολλές ομοιότητες με το Nova Launcher. Όπως το Nova Launcher, το Smart Launcher 6 επιχειρεί να βελτιώσει και να επεκτείνει τις δυνατότητες της συσκευής σας Android.

Μάντεψε? Το Smart Launcher 6 σας φέρνει μια νέα αρχική οθόνη σχεδιασμένη να είναι πιο εύκολη και γρήγορη στη χρήση. Έχετε επίσης μια επιλογή ταξινόμησης εφαρμογών σε κατηγορίες, ισχυρή αναζήτηση εφαρμογών κ.λπ.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Smart Launcher 6 είναι το θέμα περιβάλλοντος που αλλάζει αυτόματα τα χρώματα του θέματος ώστε να ταιριάζουν με την ταπετσαρία σας. Συνολικά, το Smart Launcher 6 είναι μια εξαιρετική και εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης για Android.

6. Pear Launcher

Pear Launcher

Το Pear Launcher δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Nova Launcher, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

Αυτή η ελαφριά εφαρμογή εκκίνησης δεν επηρεάζει την απόδοση του Android σας, ενώ σας προσφέρει νέα σύνολα λειτουργιών.

Λαμβάνετε εκπληκτικές λειτουργίες με το Pear Launcher, όπως η δυνατότητα επιλογής στυλ συρταριού, ενέργειες ολίσθησης προς τα επάνω για συντομεύσεις, ενσωμάτωση Google Now με το συνοδευτικό αχλάδι τώρα, προσαρμόσιμη επιφάνεια εργασίας, πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

7. ADW Launcher 2

ADW Launcher 2

Το ADW Launcher 2 είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής ADW Launcher, ενός 3D launcher. Όσον αφορά την προσαρμογή, καμία άλλη εφαρμογή εκκίνησης δεν μπορεί να ξεπεράσει το ADW Launcher 2.

Παρέχει στους χρήστες ατελείωτες επιλογές προσαρμογής, όπως χρωματισμό Dynamic UI, πολλαπλές αρχικές οθόνες, widget εφαρμογών, wallpapers, επιλογές γρήγορης κύλισης κ.λπ.

8. Microsoft Launcher

Microsoft Launcher

Το Microsoft Launcher, παλαιότερα γνωστό ως Arrow Launcher, είναι ένα άλλο καλύτερη εναλλακτική λύση Nova Launcher στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε.

Το υπέροχο με το Microsoft Launcher είναι ότι είναι απίστευτα ελαφρύ και γρήγορο. Εκτός από αυτό, το Microsoft Launcher διαθέτει νέα ταπετσαρία κάθε μέρα, την οποία παίρνει από το Bing.

9. Action Launcher: Pixel Edition

Action Launcher: Pixel Edition

Η ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου προγράμματος εκκίνησης Action είχε περισσότερα χρώματα και επιλογές προσαρμογής. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android φέρνει όλες τις λειτουργίες εκκίνησης Pixel, όπως χειρονομίες ολίσθησης, προσαρμόσιμη αναζήτηση βάσης σύνδεσης, προσαρμοστικά εικονίδια, ενσωμάτωση Google Discover κ.λπ.

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης μια ενότητα Quicktheme που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την αρχική σας οθόνη.

10. Niagara Launcher

Niagara Launcher

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και καθαρή εφαρμογή εκκίνησης Android, μην ψάχνετε άλλο από το Niagara Launcher. Το μινιμαλιστικό Niagara Launcher κάνει τα πάντα προσβάσιμα με το ένα χέρι και σας επιτρέπει να εστιάσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

Διαθέτει βελτιωμένο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που καταπραΰνει την αρχική σας οθόνη και μειώνει τους περισπασμούς. Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι χωρίς διαφημίσεις και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Nova Launcher;

Το Nova Launcher είναι η καλύτερη εφαρμογή εκκίνησης εκεί έξω. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο. Άλλες εφαρμογές εκκίνησης που αναφέρονται στο άρθρο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Έχουν αυτοί οι εκτοξευτές υποστήριξη χειρονομιών;

Δεν έχουν όλοι υποστήριξη χειρονομιών, αλλά κάποιοι έχουν. Εκτοξευτές όπως το Pixel Launcher, το Action Launcher κ.λπ., διαθέτουν υποστήριξη χειρονομιών.

Έχουν αυτοί οι εκτοξευτές σκοτεινή λειτουργία;

Δεν έχουν όλα σκοτεινή λειτουργία, αλλά μερικά έχουν. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Pocolauncher για να απολαύσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Nova Launcher για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του Android smartphone σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές εκκίνησης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Nova TV Apk 2022 για FireStick & Fire TV, Android

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων στο Android

Πως αλλάζω το DNS στο router της NOVA

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *