12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Podcast για Android το 2023

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Podcast για Android το 2023

Το podcast είναι ένα ψηφιακό μέσο που αποτελείται από μια επεισοδιακή σειρά ήχου ή ψηφιακού ραδιοφώνου, που έχει εγγραφεί και κατεβάζεται μέσω διαδικτυακής διανομής ή μεταδίδεται διαδικτυακά σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή.

Σε αυτόν τον έξυπνο κόσμο, όλοι έχουμε έξυπνες συσκευές που μπορούν να μεταδώσουν αυτά τα πολυμέσα μέσω των εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για αυτές.

Λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Podcast για Android

Εδώ είμαστε με cool εφαρμογές podcast για να κάνετε ροή των αγαπημένων σας πολυμέσων στο smartphone σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές παρακάτω.

1. Άγκυρα από το Spotify

Άγκυρα από το Spotify

Το Anchor διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι βασικά μια εφαρμογή podcast που σας επιτρέπει να εγγράψετε ήχο και να τον δημοσιεύσετε σε δημοφιλή μέρη όπως το Google Podcasts ή το iTunes.

Έτσι, βασικά, το Anchor είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα podcast για τον εαυτό σας. Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε το podcast σας, το Anchor θα πρέπει να είναι η εφαρμογή για να ξεκινήσετε.

2. Google Podcasts

Google Podcasts

Πολλοί δεν θα το γνωρίζουν, αλλά η Google έχει επίσης μια εφαρμογή που ονομάζεται Google Podcasts. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναπαράγετε τα τελευταία επεισόδια από τις αγαπημένες σας εκπομπές και να εξερευνήσετε προτάσεις podcast για εσάς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ανακαλύψετε και να εγγραφείτε στα αγαπημένα σας κανάλια podcast, να εξερευνήσετε εκπομπές και προτάσεις επεισοδίων κ.λπ. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε την ταχύτητα αναπαραγωγής και να παρακάμπτετε τις σιωπές.

3. BeyondPod

BeyondPod

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές podcast για συσκευές Android και διαθέτει μια φανταστική συλλογή από ροή πολυμέσων. Η τεράστια βιβλιοθήκη podcast κάνει αυτήν την εφαρμογή πάνω από όλες τις άλλες εφαρμογές podcast.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως η μετάδοση των επεισοδίων ήχου/βίντεο στην τηλεόραση μέσω Chromecast, διαμόρφωση των κουμπιών παράβλεψης/επανάληψης κ.λπ.

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι δεν είναι δωρεάν. Ωστόσο, έχετε μια πλήρη δοκιμαστική λειτουργία 7 ημερών με την πρώτη χρήση.

4. Podcast Addict

Podcast Addict

Μια άλλη εφαρμογή όπως το Beyondpod είναι το Podcast Addict. Αυτή η εφαρμογή είναι μία από τις καλύτερες στο Google Play Store.

Μπορείτε να κάνετε μη αυτόματη αναζήτηση podcast σε αυτήν την εφαρμογή, να προσθέσετε μια ροή RSS, να περιηγηθείτε σε κορυφαία podcast, να εισάγετε μέσω OPML και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα που θα γνωρίσετε μετά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής.

5. Εκμαγεία τσέπης

Εκμαγεία τσέπης

Λοιπόν, το Pocket Casts είναι μια εφαρμογή από ακροατές, για ακροατές. Το Pocket Casts είναι γνωστό για τις προτάσεις podcast που επιμελούνται με το χέρι.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές podcast για Android, το Pocket Casts προσφέρει πιο ισχυρές επιλογές αναπαραγωγής. Για παράδειγμα, με τα Pocket Casts, μπορείτε να περικόψετε τη σιωπή, να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να ενισχύσετε την ένταση και πολλά άλλα.

6. CastBox

CastBox

Το CastBox είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast για τους λάτρεις των podcast, που προσφέρει καθαρή διάταξη και εύκολη στην πλοήγηση διεπαφή.

Με μια ευρεία κατηγορία podcast για να διαλέξετε, μπορείτε να κάνετε ροή ή να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας podcast οπουδήποτε, οποτεδήποτε, δωρεάν.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή έχει πάνω από 1 εκατομμύριο κανάλια podcast στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Έχετε επίσης μια επιλογή για ροή και λήψη επεισοδίων podcast.

7. Podcast Go

Podcast Go

Το Podcast Go είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε βασικά πράγματα, όπως λήψη επεισοδίων podcast, αναπαραγωγή μεταβλητής ταχύτητας, χρονόμετρα ύπνου και πολλά άλλα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν υπέροχο σχεδιασμό και σχεδιασμό υλικού. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, αλλά εμφανίζει διαφημίσεις.

8. Εφαρμογή Podcast (Player FM)

Εφαρμογή Podcast

Η εφαρμογή Podcast από το Player FM είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Podcast που μπορείτε να έχετε στο Android. Η εφαρμογή υπόσχεται μια εμπειρία ακρόασης χωρίς περισπασμούς με μηδενικούς συμβιβασμούς στις λειτουργίες.

Το καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή Podcast είναι η εντυπωσιακή διεπαφή της και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για την εφαρμογή Podcast είναι η λειτουργία εκτός σύνδεσης που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν podcast εκτός σύνδεσης.

9. Ράπτων

Ράπτων

Λοιπόν, το Stitcher είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα εφαρμογή podcast στη λίστα. Ωστόσο, αυτή είναι μια εφαρμογή premium και η μηνιαία τιμή ξεκινά από 2,92 $.

Το υπέροχο με το Stitcher είναι ότι εστιάζει σε αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή podcast που μπορείτε να έχετε στο Android.

10. Μουσική Spotify

Καλύτερο πρόγραμμα λήψης μουσικής για Android

Λοιπόν, το Spotify είναι μια από τις πιο αγαπημένες υπηρεσίες ροής μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή ροής μουσικής διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη με podcast αφιερωμένα στην κωμωδία, την αφήγηση ιστοριών, την ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Ωστόσο, για να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο του Spotify, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση Spotify Premium. Η premium έκδοση έχει καλύτερη ποιότητα ήχου και περισσότερα podcast.

11. RadioPublic

RadioPublic

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή podcast, το RadioPublic μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Θα βρείτε έως και 300.000 podcast και 15 εκατομμύρια επεισόδια με podcast διαθέσιμα σε διαφορετική γλώσσα.

12. Συντονιστείτε

Συντονιστείτε

Λοιπόν, το TuneIn δεν είναι μια εφαρμογή podcast, αλλά είναι περισσότερο μια εφαρμογή ροής βίντεο από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά, μουσική, ειδήσεις, podcast και ραδιόφωνο. Το υπέροχο με το TuneIn είναι ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του TuneIn περιλαμβάνουν ζωντανή αναπαραγωγή κάθε παιχνιδιού NFL, MLB, NBA και NHL, ροή πάνω από 100.000+ ραδιοφωνικούς σταθμούς AM & FM σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές podcast για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Τα podcast του Spotify δεν λειτουργούν; 13 Διορθώσεις προς δοκιμή

20 καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν είστε εκτός σύνδεσης

18 διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες για την επόμενη ιστορία σας στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *