καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τείχους προστασίας για Android το 2023

Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε φορά που ακούτε για τον όρο «Ασφάλεια για κινητά», σκέφτεστε τις εφαρμογές προστασίας από ιούς και κακόβουλου λογισμικού. Πολλές εφαρμογές βρίσκονται στην ενότητα «Ασφάλεια για κινητά». Από όλα αυτά, το Antivirus και το Firewall είναι τα πιο σημαντικά.

Στο techviral, έχουμε μοιραστεί ένα άρθρο σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android και σήμερα θα συζητήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας. Με τις εφαρμογές τείχους προστασίας για Android, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση μεταξύ του smartphone σας και του ιστού με βάση προκαθορισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές απορρήτου για Android

12 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές τείχους προστασίας για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας για αντρόιντ.

1. DataGuard

DataGuard

Το DataGuard είναι ένα πολύ νέο Εφαρμογή τείχους προστασίας Android; κάνει ακόμα καλά τη δουλειά του. Η εφαρμογή τείχους προστασίας λειτουργεί τόσο σε smartphone Android με ρίζες όσο και σε μη root και σας ειδοποιεί αμέσως όταν μια αποκλεισμένη εφαρμογή προσπαθεί να στείλει δεδομένα στο διαδίκτυο.

Το DataGuard παρέχει πλήρη έλεγχο των εγκατεστημένων εφαρμογών σας – μπορείτε να επιτρέψετε και να αποκλείσετε τις εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε ποιες εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει την κυκλοφορία του δικτύου σας.

2. Τείχος προστασίας χωρίς ρίζα

Τείχος προστασίας χωρίς ρίζα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα μπορούσε να παρέχει πλήρη προστασία από χάκερ και κατασκοπεία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Firewall No Root. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αποκλείσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο κάθε εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στο Android σας.

Επίσης, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε ποιους διακομιστές ή χρησιμοποιούν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή τείχους προστασίας για Android.

3. Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων GlassWire

Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων GlassWire

Αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων Android διευκολύνει την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, των ορίων δεδομένων και της δραστηριότητας του δικτύου WiFi.

Το GlassWire Data Usage Monitor σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε πολλαπλά προφίλ τείχους προστασίας, ένα για κινητά και το άλλο για WiFi. Μπορείτε να αποκλείσετε μη αυτόματα τη σύνδεση των εφαρμογών στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας είτε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας είτε WiFi.

4. NoRoot Firewall

NoRoot FirewallΤο NoRoot Firewall είναι το καλύτερη εφαρμογή τείχους προστασίας για Android που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές τείχους προστασίας, το NoRoot Firewall είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί σε συσκευές που δεν έχουν ρίζες.

Η εφαρμογή προσφέρει επιλογές φιλτραρίσματος ονόματος κεντρικού υπολογιστή/όνομα τομέα, λεπτομερή στοιχεία ελέγχου πρόσβασης και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, η εφαρμογή ενδέχεται να μην λειτουργεί με LTE επειδή δεν υποστηρίζει IPv.

5. AFWall+

AFWall+Εάν διαθέτετε ένα smartphone Android με ρίζες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AFWall+ για να ελέγξετε τις δραστηριότητες της συσκευής σας στο Διαδίκτυο. Όπως το NoRoot Firewall, το AFWall+ επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο ανά εφαρμογή.

Εκτός από αυτά, το AFWall+ φέρνει επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως η σύνδεση με τον υπεύθυνο εργασίας για την εκτέλεση προκαθορισμένων εργασιών. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή τείχους προστασίας για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

6. NetGuard

NetGuardΌπως και άλλες εφαρμογές τείχους προστασίας για Android, το NetGuard σας το επιτρέπει επίσης καταγραφή της εξερχόμενης και εισερχόμενης κυκλοφορίας. Αν και το αρχείο καταγραφής εξερχόμενης κυκλοφορίας περιορίζεται στην έκδοση premium, η δωρεάν έκδοση μπορεί να παρακολουθεί την εισερχόμενη κίνηση.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές και παρέχει απλούς και προηγμένους τρόπους αποκλεισμού της πρόσβασης στο διαδίκτυο.

7. Τείχος προστασίας NetPatch

Τείχος προστασίας NetPatchΤο τείχος προστασίας NetPatch είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές τείχους προστασίας που αναφέρονται παραπάνω. Αυτή είναι μια προηγμένη εφαρμογή τείχους προστασίας για τη δημιουργία του τομέα και των ομάδων IP, τον αποκλεισμό οποιωνδήποτε συγκεκριμένων διευθύνσεων IP κ.λπ.

Σχεδόν όλες οι άλλες λειτουργίες του τείχους προστασίας NetPatch παραμένουν ίδιες με άλλες εφαρμογές, όπως ο αποκλεισμός δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και WiFi μεμονωμένα ανά εφαρμογή.

8. Τείχος προστασίας δεδομένων NoRoot

Τείχος προστασίας δεδομένων NoRootΤο NoRoot Data Firewall είναι γνωστό για τις δυνατότητες αποκλεισμού του. Η διεπαφή NoRoot Data Firewall είναι εκπληκτική και μπορεί σας ειδοποιεί κάθε φορά που οποιαδήποτε αποκλεισμένη εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Εκτός από αυτά, το NoRoot Data Firewall μπορεί να καταγράφει όλες τις αλληλεπιδράσεις δικτύου που πραγματοποιούνται από προεγκατεστημένες εφαρμογές.

9. InternetGuard

InternetGuardΤο InternetGuard είναι μια άλλη εφαρμογή τείχους προστασίας Android με κορυφαία βαθμολογία που λειτουργεί τόσο σε ριζωμένες όσο και σε μη ριζωμένες συσκευές Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προφίλ για να αποκλείσετε εφαρμογές από τη χρήση του Διαδικτύου ενώ είναι συνδεδεμένες σε WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Η διεπαφή χρήστη έκανε επίσης την εφαρμογή να ξεχωρίζει από το πλήθος.

10. Avast Antivirus

Avast AntivirusΕάν διαθέτετε ένα smartphone Android με ρίζες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Avast Antivirus για απόλυτη ασφάλεια. Το Avast Antivirus είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που λειτουργεί ως Antivirus, Locker εφαρμογών, αποκλεισμός κλήσεων, θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, VPN και Firewall.

Η δυνατότητα τείχους προστασίας του Avast Antivirus χρειάζεται πρόσβαση root και μπορεί να περιορίσει τις εφαρμογές από τη χρήση του Διαδικτύου.

11. KeepSolid Firewall

KeepSolid Firewall

Το KeepSolid Firewall είναι μια απόλυτη εφαρμογή τείχους προστασίας που προστατεύει το τηλέφωνό σας από κακόβουλους τομείς, επιθέσεις phishing, διαφημίσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και άλλο ακατάλληλο περιεχόμενο.

Το KeepSolid Firewall μπορεί να φιλτράρει την επισκεψιμότητά σας και να αποκλείει κακόβουλους ιστότοπους, να αποτρέπει το ηλεκτρονικό ψάρεμα κ.λπ. Έχετε ακόμη και την επιλογή να αποκλείσετε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή έναν τομέα δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη λίστα.

12. Ξανασκέφτομαι

Ξανασκέφτομαι

Το Rethink είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Firewall για Android που παρέχει μια πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε κάθε είδους απειλές. Μπορεί να προστατεύσει το τηλέφωνό σας από λογισμικό υποκλοπής spyware, ransomware και κακόβουλο λογισμικό που επιχειρεί να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή Τείχους προστασίας στη λίστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rethink για να αποκλείσετε εφαρμογές που συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω WiFi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης κίνησης και δεδομένων στο Διαδίκτυο.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές τείχους προστασίας για να βρείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα παραλείπει οποιαδήποτε βασική εφαρμογή, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης:Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στα Windows 11

Το Steam δεν ανοίγει;

Πώς να διορθώσετε «Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify»

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *