12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις KeepSafe για Android το 2023

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις KeepSafe για Android το 2023

Αν και πολλές εφαρμογές θησαυροφυλακίου Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, το KeepSafe φαίνεται να είναι το καλύτερο. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με κωδικό πρόσβασης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Keepsafe επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλειδώνουν ολόκληρη την εφαρμογή μέσω της προστασίας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ωστόσο, το KeepSafe δεν είναι η μόνη εφαρμογή Android με αυτές τις δυνατότητες. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές θησαυροφυλακίου στο Google Play Store που προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες. Αν θέλετε να ανακαλύψετε εφαρμογές όπως το KeepSafe, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε το OneDrive Personal Vault

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις KeepSafe για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές KeepSafe για αντρόιντ. Μπορείτε εύκολα να κρύψετε ή να κλειδώσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με αυτές τις εφαρμογές. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Keepsafe για smartphone Android.

1. LockMyPix

LockMyPixΜπορείτε να κρυπτογραφήσετε τις ευαίσθητες φωτογραφίες και τα βίντεό σας με κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας με το LockMyPix, μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο Android στο Google Play Store.

Το LockMyPix επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο θησαυροφυλάκιο με ξεχωριστό κωδικό PIN. Ωστόσο, είναι πλέον μια premium εφαρμογή στο Google Play Store.

2. Απόκρυψη Pro

Απόκρυψη ProΤο Hide it Pro είναι άλλο καλύτερη εφαρμογή Vault που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας. Η εφαρμογή είναι λίγο καλύτερη από το KeepSafe επειδή μπορεί να κρύψει τις εφαρμογές, τα μηνύματα και τις κλήσεις του τηλεφώνου σας.

Μερικά από τα σπουδαία χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud, πολλαπλές επιλογές κλειδώματος οθόνης, υποστήριξη ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα κ.λπ.

3. Vaulty

VaultyΤο Vaulty είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές θησαυροφυλακίου Android στο Google Play Store. Μάντεψε? Με το Vaulty, μπορείτε να κλειδώσετε οποιαδήποτε εικόνα και βίντεο με κωδικούς πρόσβασης PIN ή κειμένου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Vaulty επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλά θησαυροφυλάκια για να δείχνουν διαφορετικά άτομα. Εκτός από αυτό, το Vaulty έχει επίσης ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας γνωστό ως “Mugshot”. Η λειτουργία κάνει κλικ σε μια φωτογραφία οποιουδήποτε εισάγει λάθος κωδικό πρόσβασης.

4. Easy Vault

Easy Vault

Το Easy Vault είναι μια εφαρμογή Android που κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κλειδώσετε και να αποκρύψετε φωτογραφίες, βίντεο, γκαλερί και οποιουσδήποτε άλλους τύπους αρχείων μπορείτε να σκεφτείτε.

Εκτός από αυτό, μπορεί ακόμη και να κλειδώσει τα αρχεία εγγράφων σας. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Easy Vault περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, την απόκρυψη του εικονιδίου του Easy Vault κ.λπ.

5. 1 Γκαλερί

1 Γκαλερί

1 Η γκαλερί είναι α Εφαρμογή αντικατάστασης στοκ γκαλερί για Android, το οποίο είναι εξαιρετικό για τη διαχείριση φωτογραφιών. Η εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών για Android διαθέτει επίσης μια κρυφή θήκη για την ασφάλεια των φωτογραφιών και των βίντεό σας μέσω κρυπτογράφησης.

Το 1Gallery παρέχει τρία διαφορετικά μέσα προστασίας του θησαυροφυλακίου – PIN, Pattern, Fingerprint. Εκτός από την απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο, το 1Gallery σάς προσφέρει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, γραφικό στοιχείο φωτογραφιών, θέματα κ.λπ.

6. Ασφαλής φάκελος

Ασφαλής φάκελοςΤο Secure Folder από τη Samsung Electronics λειτουργεί μόνο σε smartphone της Samsung. Η εφαρμογή Android αξιοποιεί την αμυντική πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox για να δημιουργήσει έναν κρυπτογραφημένο χώρο στη συσκευή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κρυπτογραφημένο χώρο για να αποθηκεύσετε εφαρμογές, δεδομένα, εικόνες, βίντεο κ.λπ. Επομένως, εάν κρατάτε ένα smartphone Samsung και αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις KeepSafe, πρέπει να δοκιμάσετε το Secure Folder.

7. Εφαρμογή Safe Photo Vault

Εφαρμογή Safe Photo Vault

Η εφαρμογή Safe Photo Vault ή το PinBox είναι πολύ παρόμοια με την εφαρμογή KeepSafe για Android. Είναι βασικά μια εφαρμογή θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που σας επιτρέπει να αποκρύψετε προσωπικές εικόνες από την εφαρμογή στοκ γκαλερί του τηλεφώνου σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Safe Photo Vault για να αποκρύψετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες σε ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, το PIN να προστατεύσει τη συλλογή φωτογραφιών σας ή ακόμα και να κλειδώσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από τη συλλογή σας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που ξεκλειδώνει την επιλογή cloud για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο. Συνολικά, η εφαρμογή Safe Photo Vault είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση KeepSafe που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

8. Εικόνες

ΕικόνεςΤο Piktures είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή γκαλερί για Android που διατίθεται στο Google Play Store, η οποία παρέχει στους χρήστες μια ασφαλή μονάδα δίσκου για την αποθήκευση προσωπικών εικόνων και βίντεο. Εκτός από αυτό, το Piktures προσφέρει επίσης πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, υποστήριξη cloud κ.λπ.

Υποστηρίζει επίσης διάφορες υπηρεσίες cloud όπως το Google Drive, το One Drive και το DropBox και μπορεί να συγχρονίσει περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε αυτές τις υπηρεσίες με το τηλέφωνό σας.

9. PhotoGuard Photo Vault

PhotoGuard Photo VaultΤο PhotoGuard Photo Vault είναι άλλο ένα κορυφαίο Εναλλακτική λύση Keepsafe που προστατεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κλειδώνοντάς τα με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο και PIN. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού του bit AES-256 για την κρυπτογράφηση των αρχείων.

Εκτός από αυτό, το PhotoGuard Photo Vault παρέχει επίσης ένα ιδιωτικό σύννεφο για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμό των κρυπτογραφημένων περιεχομένων σας.

10. Ασφαλής Γκαλερί

Ασφαλής ΓκαλερίΜε το Secure Gallery, μπορείτε εύκολα κλείδωμα εικόνων και βίντεο για να διατηρήσετε το απόρρητό σας ασφαλές. Εκτός από αυτό, το Secure Gallery μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εφαρμογή γκαλερί. Οι δυνατότητες του Secure Gallery περιλαμβάνουν διαχείριση εικόνων και βίντεο, ταξινόμηση αρχείων, μετακίνηση αρχείων, μετονομασία κ.λπ.

11. Απόκρυψη Κάτι

Απόκρυψη Κάτι

Το Hide Something είναι μια εναλλακτική λύση KeepSafe με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα. Αυτή η εφαρμογή έχει ήδη ληφθεί πάνω από 5 εκατομμύρια φορές στο Google Play Store.

Όπως το Keepsafe, το Hide Something σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας και να προστατεύετε αρχεία πολυμέσων με κωδικό πρόσβασης με PIN, κωδικό πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι ότι το Hide Something δεν εμφανίζεται στην πρόσφατη λίστα εφαρμογών μόλις εγκατασταθεί. Αυτό καθιστά δύσκολο για τους εισβολείς να καταλάβουν ότι χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών για να αποκρύψετε τις φωτογραφίες/βίντεό σας.

12. Sgallery

Sgallery

Το Sgallery είναι μια άλλη εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών/βίντεο με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα που πρέπει να ελέγξετε. Όπως κάθε άλλη εναλλακτική λύση KeepSafe στη λίστα, το Sgallery χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης AES για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας.

Μπορείτε να προστατεύσετε το θησαυροφυλάκιο με προστασία PIN και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Sgallery είναι ότι μπορείτε να κρύψετε την εφαρμογή ως αριθμομηχανή ή μετατροπέα για να αποφύγετε τον εντοπισμό.

Εκτός από το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών/βίντεο, το Sgallery προσφέρει ιδιωτική περιήγηση, πολύχρωμα θέματα κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι τα λίγα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Keepsafe για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις KeepSafe για να κλειδώσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Δείτε και αυτό:12 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android 

12 καλύτερες εφαρμογές ντουλαπιών φωτογραφιών και βίντεο για Android

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *