12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android το 2023

Εκατοντάδες εφαρμογές πληκτρολογίου είναι διαθέσιμες για Android, αλλά δεν αξίζουν όλες το χρόνο και την προσοχή σας. Λίγα είναι καλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για την εφαρμογή πληκτρολογίου στοκ. Το Swiftkey Keyboard ήταν μια τέτοια εφαρμογή, αλλά η Microsoft την έχει πλέον αποκτήσει.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android ειδικεύεται σε προβλέψεις με τεχνητή νοημοσύνη, αποθήκευση cloud, δίγλωσση πληκτρολόγηση, emoji, προσαρμογή, αυτόματη διόρθωση κ.λπ. Διαθέτει κάθε δυνατότητα που απαιτείται για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης στο Android.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Πρόχειρο σε συσκευές Android

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Ωστόσο, η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι παλιά και δεν λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις. Αυτό είναι που κάνει τους χρήστες να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις Swiftkey. Ευτυχώς, πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου για Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για το Switftkey. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey.

1) Πληκτρολόγιο Mint

Πληκτρολόγιο Mint

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Mint Keyboard εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη αιχμής που μαθαίνει συνεχώς και εξατομικεύεται ώστε να ταιριάζει με τον μοναδικό τρόπο πληκτρολόγησης που έχετε.

Καθώς πληκτρολογείτε, η εφαρμογή πληκτρολογίου παρέχει σχετικές προτάσεις πολλαπλών emoji, προβλέπει κείμενο και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης λειτουργία αυτόματης διόρθωσης με τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά σχεδιασμένη για ινδικές συνομιλίες.

2) Πληκτρολόγιο Xploree AI

Πληκτρολόγιο Xploree AI

Το πληκτρολόγιο Xploree AI είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android φέρνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το πληκτρολόγιο που μπορείτε να σκεφτείτε.

Με το Xploree AI Keyboard, μπορείτε να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα με μια αξιόπιστη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία AI που προβλέπει αυτόματα την επόμενη λέξη και τα σχετικά emoji καθώς πληκτρολογείτε ένα κείμενο.

3) Gboard

Gboard

Αυτή είναι μια επίσημη εφαρμογή πληκτρολογίου από την ίδια την Google. Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου, το Gboard προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και είναι σχετικά απλό στη χρήση.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Gboard δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Διαθέτει ορισμένες πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες όπως πληκτρολόγηση με χειρονομία, εξατομικευμένες προτάσεις, αυτόματη διόρθωση κ.λπ.

4) Μετάβαση στο πληκτρολόγιο

Πληκτρολόγιο GO

Αν ψάχνετε για ένα πολύ προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου για το smartphone Android σας, τότε το Go Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το Go Keyboard διαθέτει τόνους δωρεάν emoji, emoticon και αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Εκτός από αυτό, το Go Keyboard προσφέρει επίσης λειτουργίες πληκτρολογίου όπως αυτόματη διόρθωση, προτάσεις επόμενης λέξης κ.λπ.

5) Πληκτρολόγιο Fleksy + GIF

Ευέλικτο

Όσον αφορά την προσαρμογή, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το πληκτρολόγιο Fleksy. Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android, το Fleksy προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου διαθέτει GIF, emoticons και υποστήριξη αυτοκόλλητων, βελτιώνοντας την εμπειρία πληκτρολόγησης. Για προσαρμογή, το πληκτρολόγιο Fleksy προσφέρει επίσης πολλά θέματα πληκτρολογίου.

6) Πληκτρολόγιο Ginger

Πληκτρολόγιο Ginger

Το Ginger Keyboard είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου της συσκευής σας Android. Μάντεψε? Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου μπορεί να ελέγξει και να διορθώσει μια ολόκληρη πρόταση χρησιμοποιώντας μια μοναδική γραμματική με βάση τα συμφραζόμενα και διορθωτή ορθογραφικού ελέγχου. Εκτός από τον ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο, το Ginger Keyboard περιλαμβάνει emoji, αυτοκόλλητα, πρόβλεψη λέξεων, θέματα, πληκτρολόγηση με χειρονομίες κ.λπ.

7) Γραμματικό πληκτρολόγιο

Πληκτρολόγιο Grammarly: Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Το Grammarly Keyboard είναι προηγμένο εφαρμογή πληκτρολογίου για Android που μπορεί να διορθώσει τη γραμματική, τα ορθογραφικά λάθη, τα σημεία στίξης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή είναι ένας προσωπικός βοηθός γραφής, που σας επιτρέπει να γράφετε καθαρά και με σιγουριά.

Εκτός από τον έλεγχο της γραμματικής, το πληκτρολόγιο Grammarly προσφέρει μερικές επιλογές προσαρμογής, καθώς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της σκοτεινής και της φωτεινής λειτουργίας. Συνολικά, το Grammarly Keyboard είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη βελτίωση των δεξιοτήτων πληκτρολόγησης.

8) Minuum πληκτρολόγιο

Minuum πληκτρολόγιο

Το Minuum Keyboard είναι βασικά μια premium εφαρμογή πληκτρολογίου για Android, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για 30 ημέρες.

Είναι μια ελαφριά, έξυπνη εφαρμογή πληκτρολογίου που σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα με τον χώρο της οθόνης σας. Η εφαρμογή φέρνει στοιχεία ελέγχου κέρσορα, εργαλεία πρόχειρου, emoji κ.λπ. Συνολικά, το Minuum Keyboard είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο που μπορείτε να δοκιμάσετε.

9) Πληκτρολόγιο Kika

Πληκτρολόγιο Kika

Είναι ένα από τα νέα εφαρμογές πληκτρολογίου emoji διαθέσιμο στο Google Play Store που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί για το Swiftkey. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Kika Keyboard περιλαμβάνουν έξυπνη αυτόματη διόρθωση, πρόβλεψη λέξεων, εισαγωγή διαφανειών κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν το χρώμα, τη γραμματοσειρά και τον ήχο του πληκτρολογίου.

10) Πληκτρολόγιο Chrooma

Πληκτρολόγιο Chrooma: Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή πληκτρολογίου για το smartphone Android σας, το Chrooma Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το πληκτρολόγιο Chrooma τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει καλύτερη πρόβλεψη με βάση τα συμφραζόμενα.

Μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του πληκτρολογίου Chrooma είναι η αναζήτηση GIF, η Υποστήριξη Emoji, η Έγχρωμη γραμμή πλοήγησης, η υποστήριξη χειρονομιών, η λειτουργία ενός χεριού και άλλα.

11) Προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο με πληκτρολόγηση

Προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο με πληκτρολόγηση

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Swiftkey για τη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης, θα βρείτε το Typewise Custom Keyboard πιο εκπληκτικό.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής πληκτρολογίου ισχυρίζεται ότι παρέχει καλύτερη αυτόματη διόρθωση από το Swiftkey. Το Typewise Custom Keyboard έχει μια μοναδική διάταξη πληκτρολογίου που σίγουρα θα βελτιώσει την εμπειρία πληκτρολόγησης.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android διαθέτει επίσης διαισθητικές χειρονομίες, έξυπνες λειτουργίες αυτόματης διόρθωσης κ.λπ.

12) OpenBoard

OpenBoard

Το OpenBoard δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση Swiftkey, αλλά μια εφαρμογή πληκτρολογίου ανοιχτού κώδικα. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα, μπορείτε να παρακολουθείτε ποιες λειτουργίες θα ακολουθήσουν.

Το OpenBoard είναι για όσους προτιμούν την απλότητα από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια πολύ ελαφριά εφαρμογή που υποστηρίζει θέματα και emoji. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα διόρθωσης ορθογραφίας που εντοπίζει αυτόματα τυπογραφικά λάθη και σας προτείνει τη σωστή λέξη.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

13 καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS για iPhone και iPad

Η Microsoft αναστέλλει το SwiftKey από το iOS στις 5 Οκτωβρίου

13 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *