13 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone το 2023

Εκείνες οι μέρες είχαν περάσει όταν έπρεπε να επενδύσεις σε έναν υπολογιστή, DSLR και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσεις συναρπαστικά βίντεο. Αυτές τις μέρες, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο YouTube από το smartphone σας.

Αυτές τις μέρες, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο Full HD σε υψηλό ρυθμό καρέ με το iPhone σας. Και μπορείτε ακόμη και να τα επεξεργαστείτε από το iPhone σας. Χρειάζεστε μόνο μια αξιοπρεπή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο iPhone για να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο YouTube.

Λίστα με τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone

Επομένως, εάν είστε χρήστης iPhone και θέλετε να δημιουργήσετε το πρώτο σας βίντεο στο YouTube, αυτή η ανάρτηση είναι μόνο για εσάς. Εδώ έχουμε παραθέσει μερικά καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο iPhone για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τέλεια βίντεο YouTube χωρίς να επενδύσετε εκατοντάδες δολάρια σε premium σουίτες επεξεργασίας βίντεο. Ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας βίντεο YouTube.

1. GoPro Quik

GoPro Quik

Το GoPro Quik είναι ένα από τα καλύτεροι συντάκτες vlog για iPhone, διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ελέγξετε την κάμερα εάν διαθέτετε κάμερα GoPro. Για παράδειγμα, το GoPro Quik μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον απομακρυσμένο έλεγχο των δυνατοτήτων GoPro, την προεπισκόπηση λήψεων και τη μεταφορά περιεχομένου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας εάν δεν έχετε κάμερα GoPro. Η εφαρμογή διαθέτει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας που μπορούν να μεταμορφώσουν τα βίντεό σας σε ελάχιστο χρόνο. Συνολικά, το GoPro Quik είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για iPhone.

2. PowerDirector

PowerDirector

Το PowerDirector είναι μια πλήρης επεξεργασία βίντεο και εφαρμογή δημιουργίας βίντεο για iPhone που παρέχει πολλά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε επαγγελματικού τύπου βίντεο YouTube μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μάντεψε? Το PowerDirector διαθέτει εργαλεία για κάθε εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περικόψετε τα βίντεό σας, να προσαρμόσετε τα χρώματα και τη φωτεινότητα, να εφαρμόσετε εφέ και φίλτρα, να προσθέσετε τίτλους κειμένου ή κινούμενων σχεδίων, να προσθέσετε φωνές και πολλά άλλα.

Ενώ οι περισσότερες από τις λειτουργίες ήταν διαθέσιμες στη δωρεάν έκδοση του PowerDirector, θα πρέπει να κάνετε μια αγορά εντός εφαρμογής εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες.

3. Συνδέω

Συνδέω

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone που ταιριάζει με το δημιουργικό σας μυαλό, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Splice. Το Splice είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση για το κανάλι σας στο YouTube.

Το Splice έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε σωστά ή να δημιουργήσετε ένα φανταστικό βίντεο. Προσφέρει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας για περικοπή, κοπή, συγχώνευση βίντεο κλιπ, υπερβολική προσθήκη βίντεο, αφαίρεση του φόντου με το πλήκτρο Chroma και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το Splice φέρνει επίσης 6000+ κομμάτια χωρίς δικαιώματα από τις βιβλιοθήκες Καλλιτεχνών και Shutterstock που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας. Συνολικά, το Splice είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας βίντεο YouTube που δεν πρέπει να χάσετε.

4. KineMaster

KineMaster

Το KineMaster είναι μια δωρεάν και απλή στη χρήση εφαρμογή δημιουργίας βίντεο YouTube για iPhone. Αυτό κάνει την επεξεργασία βίντεο διασκεδαστική στο iPhone σας, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά ισχυρά εργαλεία, στοιχεία με δυνατότητα λήψης και πολλά άλλα.

Το KineMaster σάς προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως η προσθήκη μουσικής σε βίντεο, φωνητικές εκφωνήσεις, ηχητικά εφέ και αλλαγές φωνής. Μπορείτε να προσθέσετε μεταβάσεις, εφέ, αυτοκόλλητα, γραμματοσειρές και κινούμενα σχέδια στα βίντεό σας με το KineMaster.

Φέρνει επίσης εργαλεία για την κοπή, το μάτισμα και την περικοπή βίντεο, προσαρμόζει τα χρώματα, χρησιμοποιεί προεπιλογές ισοσταθμιστή και πολλά άλλα.

5. Filmmaker Pro

Filmmaker Pro

Εάν θέλετε επεξεργασία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας στο iPhone σας, δοκιμάστε το Filmmaker Pro. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το YouTube, το Filmmaker Pro παρέχει πιο προηγμένα εργαλεία όπως επεξεργασία πράσινης οθόνης, βαθμολόγηση βίντεο, αναπαραγωγή ήχου, παρακολούθηση κίνησης και πολλά άλλα.

Εκτός από την επεξεργασία βίντεο, το Filmmaker Pro παρέχει επίσης μερικές δυνατότητες ήχου. Σας παρέχει πολλά μουσικά κομμάτια χωρίς δικαιώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας, να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής του κομματιού ήχου, να ελέγξετε την ένταση του ήχου και πολλά άλλα.

6. InShot

InShot

Το InShot είναι πιθανώς το καλύτερη εφαρμογή δημιουργίας βίντεο YouTube για iPhone. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως από δημιουργούς περιεχομένου κοινωνικών μέσων για τη δημιουργία ελκυστικών βίντεο για το κοινό τους.

Όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο στο YouTube, το InShot μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκοπή/περικοπή ενός βίντεο, την αποκοπή του μεσαίου τμήματος ενός βίντεο, τη συγχώνευση δύο κλιπ μεταξύ τους, τη ρύθμιση της ταχύτητας βίντεο, την εφαρμογή μουσικής και εφέ στα βίντεο και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το InShot σάς επιτρέπει ακόμη και να προσθέτετε κείμενο, emoji, φίλτρα και εφέ στα βίντεό σας στο YouTube. Συνολικά, το InShot είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone.

7. Προβολή βίντεο

Προβολή βίντεο

Το VideoShow είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο YouTube με κορυφαία βαθμολογία για iPhone που σας προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και εφέ. Η εφαρμογή προσφέρει πρότυπα για όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο.

Απλά πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο και να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε. Κατά την επεξεργασία των βίντεό σας στο YouTube, μπορείτε να εφαρμόσετε μεταβάσεις, φίλτρα, soundtrack και άλλα στοιχεία στα βίντεό σας.

Το μόνο μειονέκτημα του VideoShow είναι ότι δεν είναι εντελώς δωρεάν και δεν σας επιτρέπει να εξάγετε βίντεο σε ανάλυση 1080p στη δωρεάν έκδοση.

8. Magisto

Magisto

Το Magisto από το Vimeo είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο με κορυφαία βαθμολογία στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του βίντεό σας στο YouTube, πρέπει να επιλέξετε τη διάταξη και να εισαγάγετε το βίντεό σας.

Αφού εισαγάγετε το βίντεό σας, μπορείτε να το επεξεργαστείτε όπως θέλετε. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, όπως μεταβάσεις, εφέ, φίλτρα, ταξινόμηση χρωμάτων και πολλά άλλα.

Η premium έκδοση του Magisto ξεκλειδώνει αποκλειστικά στυλ και πρότυπα, βίντεο κλιπ full HD iStock, προσαρμόσιμα χρώματα και γραμματοσειρές και δωρεάν πρόσβαση στο Vimeo Pro.

9. Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush

Το Adobe Premiere Rush είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για iPhone που σας παρέχει πολλές λειτουργίες αιχμής όπως διόρθωση χρώματος, ρύθμιση ταχύτητας, προσαρμόσιμους τίτλους κινουμένων σχεδίων και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, το Adobe Premiere Rush σάς επιτρέπει να περικόψετε και να περικόψετε βίντεο, να αναστρέψετε και να αντικατοπτρίσετε βίντεο κλιπ και να προσθέσετε αυτοκόλλητα, επικαλύψεις, φίλτρα, μεταβάσεις και εφέ στα βίντεό σας.

Η premium έκδοση του Adobe Premiere Rush ξεκλειδώνει επίσης ένα προηγμένο εργαλείο ήχου που χρησιμοποιεί το Adobe Sensei AI για εξισορρόπηση ήχου και αυτόματη απαγωγή. Συνολικά, το Adobe Premiere Rush είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone.

10. Επεξεργαστής βίντεο VN

Επεξεργαστής βίντεο VN

Κάθε λίστα εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο είναι ελλιπής με το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο VN. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VN Video Editor για να δημιουργήσετε βίντεο για το YouTube και άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης βίντεο όπως το Instagram, το TikTok κ.λπ.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες, όπως η πράσινη οθόνη/πλήκτρο χρώματος που αλλάζει το φόντο σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κόψετε, να περικόψετε, να συγχωνεύσετε, να προσθέσετε ένα soundtrack, να προσαρμόσετε χρώματα και να εφαρμόσετε μετάβαση/φίλτρα/εφέ στα βίντεό σας στο YouTube.

11. CapCut

CapCut

Το CapCut είναι ένα πλήρες εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για iPhone με όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας στο YouTube.

Αν και το CapCut δεν ισχυρίζεται ότι είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube, εξακολουθεί να διαθέτει όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας που μπορεί να χρειαστείτε για να βελτιώσετε το περιεχόμενο βίντεο.

Εκτός από τη βασική επεξεργασία βίντεο, το CapCut παρέχει μερικές δωρεάν προηγμένες λειτουργίες, όπως αργή κίνηση, πλήκτρο χρωματισμού, σταθεροποίηση βίντεο, κινούμενη εικόνα καρέ, κ.λπ.

12. Filmora

Filmora

Το Filmora είναι μια απόλυτη εφαρμογή δημιουργίας ταινιών για iPhone που παρέχει πολλές δυνατότητες για να γίνετε πιο δημιουργικοί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube για να περικόψετε βίντεο, να προσθέσετε μουσική, εφέ μετάβασης, κείμενο, emoji, φίλτρα κ.λπ.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο της Filmora που βασίζεται σε χρονοδιάγραμμα είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, γεγονός που κάνει την επεξεργασία βίντεο παιχνιδάκι. Αφού επεξεργαστείτε το βίντεό σας, έχετε επίσης μια άμεση επιλογή να το μοιραστείτε στο YouTube.

13. Pocket Video Editor & Maker

Pocket Video Editor & Maker

Το Pocket Video Editor & Maker είναι για όσους θέλουν μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο χωρίς φασαρία για ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο για τα βιντεολόγια YouTube, τις ιστορίες Instagram, τα βίντεο στο Facebook κ.λπ.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να τραβάτε και να επεξεργάζεστε τα αγαπημένα σας βίντεο. Η εφαρμογή διαθέτει όλα τα βασικά και προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να χρειαστείτε, επιτρέποντάς σας να αποδώσετε βίντεο HD.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για Android

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν Εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν και διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Αν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο YouTube για iOS, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :15 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε μια GoPro

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα GoPro: 10 Συμβουλές για τα καλύτερα βίντεο

“Ξεχάστε τις Παλιές Τηλεοράσεις! Αποκτήστε Android TV box με Ειδική Έκπτωση!”

10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube για iPhone

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Apple TV

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *