Πώς να στείλετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στο WhatsApp

Παρόλο που το WhatsApp είναι η κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για smartphone, δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Στο WhatsApp, μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά οι επιθετικοί αλγόριθμοι συμπίεσης που ακολουθεί η εφαρμογή καταστρέφουν την ποιότητα των αρχείων πολυμέσων.

Δεν έχει σημασία πόσο υψηλής ποιότητας είναι η φωτογραφία. Εάν το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας το WhatsApp, μπορείτε να περιμένετε κάποια αξιοσημείωτη απώλεια ποιότητας. Αν και υπάρχουν τρόποι παράκαμψης της συμπίεσης φωτογραφιών στο WhatsApp, αυτό απαιτεί εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων.

Συζητάμε τη συμπίεση φωτογραφιών του WhatsApp επειδή η εφαρμογή απέκτησε πρόσφατα μια λειτουργία που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Το WhatsApp δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας (HD) με άλλους.

Η λειτουργία HD Photos δοκιμάζεται τώρα στην beta έκδοση της εφαρμογής WhatsApp και εάν η δοκιμή πάει καλά, θα κυκλοφορήσει στη σταθερή έκδοση. Ας μάθουμε περισσότερα για τη δυνατότητα Ποιότητας φωτογραφίας του WhatsApp.

Πώς να στείλετε φωτογραφίες HD στο WhatsApp για iPhone

Τι είναι η λειτουργία κοινής χρήσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στο WhatsApp;

Οι χρήστες του WhatsApp απαιτούσαν πάντα μια δυνατότητα αποστολής εικόνων χωρίς συμπίεση ή απώλεια ποιότητας. Η λειτουργία κοινής χρήσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στοχεύει να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις.

Η λειτουργία σάς επιτρέπει να στέλνετε αρχεία πολυμέσων υψηλής ανάλυσης εντός της εφαρμογής χωρίς να μειώνετε μεγάλο μέρος της ποιότητας. Το μόνο πιάσιμο είναι ότι ενεργοποιώντας το Κοινή χρήση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας Η λειτουργία δεν θα στέλνει φωτογραφίες αρχικής ποιότητας. θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται μικρή συμπίεση.

Πριν από την επιλογή HD Photo, η προεπιλεγμένη επιλογή στο WhatsApp για αρχεία πολυμέσων είναι πάντα ρυθμισμένη σε ‘Πρότυπο ποιότητας’και δεν υπάρχει επιλογή να το αλλάξετε.

Πώς να στείλετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στο WhatsApp;

Όπως γνωρίζουμε, η λειτουργία Κοινή χρήση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση Beta του WhatsApp.

Επίσης, η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σταδιακά στις λειτουργίες WhatsApp Beta. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το WhatsApp beta για iOS 23.11.0.76 και Android beta έκδοση 2.23.12.13.

Σπουδαίος: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. Οι χρήστες iPhone πρέπει να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα για να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στο WhatsApp.

1. Ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε το WhatsApp.

2. Ανοίξτε το WhatsApp Beta λίστα εφαρμογών και πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί.

WhatsApp Beta

3. Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την στο smartphone σας και επιλέξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες σε HD.

4. Τώρα πατήστε το (+) εικονίδιο στο πεδίο συνομιλίας για να ανοίξετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

(+)

5. Τώρα επιλέξτε το Εκθεσιακός χώρος και επιλέξτε τη φωτογραφία σας.

Εκθεσιακός χώρος

6. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να στείλετε στη συνομιλία. Στην κορυφή, πατήστε στο “HDεικονίδιο “.

HD

7. Θα δείτε μια νέα ερώτηση ποιότητας φωτογραφίας. Επιλέγω Ποιότητα HD και πατήστε στο Εγινε κουμπί.

Ποιότητα HD

8. Η εικόνα θα σταλεί στη συνομιλία με ένα HD ημέρα.

HD ημέρα

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες HD στο WhatsApp για Android και iPhone.

Ενώ η λειτουργία σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες με καλύτερη ποιότητα διατηρώντας τη διάστασή τους, εξακολουθεί να έχει μερικά ελαττώματα. Δεν υπάρχει επιλογή ορισμού “Ποιότητα HD” για όλες τις φωτογραφίες που έχουν μεταφορτωθεί από τώρα.

Έτσι, θα πρέπει να επιλέγετε την επιλογή HD Quality κάθε φορά που θέλετε να μοιραστείτε μια νέα φωτογραφία με καλύτερη ποιότητα.

Άλλοι τρόποι αποστολής εικόνων χωρίς συμπίεση στο WhatsApp;

Το WhatsApp εισήγαγε πρόσφατα τη λειτουργία εικόνων HD Quality, αλλά πριν από αυτό, οι χρήστες βασίζονταν σε άλλους τρόπους αντιμετώπισης για να παρακάμψουν τη συμπίεση εικόνας WhatsApp.

Έχουμε μοιραστεί διαφορετικές μεθόδους για να αποστολή εικόνων χωρίς συμπίεση στο WhatsApp. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να παρακάμψετε τη συμπίεση φωτογραφιών WhatsApp.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε κοινή χρήση εικόνων στην αρχική τους ποιότητα είναι να τις ανεβάσετε σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive κ.λπ., και στη συνέχεια να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL του αρχείου στη συνομιλία WhatsApp. Ο παραλήπτης θα πρέπει να ακολουθήσει τον σύνδεσμο για να λάβει την εικόνα.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να στείλετε εικόνες υψηλής ποιότητας στο WhatsApp. Η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη, αλλά περιορίζεται μόνο σε δοκιμαστές beta. Εάν δεν είστε δοκιμαστής beta της εφαρμογής, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό – Πώς να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp Beta για Android. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Android χωρίς απώλεια ποιότητας

Πώς να παίξω παιχνίδια Google Play στον υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *