13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker το 2023

Μπορώ να θυμηθώ εύκολα πότε έκανα το πρώτο μου έργο βίντεο για το σχολείο χρησιμοποιώντας το Windows Movie Maker. Πριν από τα Windows 10, το Windows Movie Maker ήταν η καλύτερη και απλούστερη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Ωστόσο, η Microsoft διέκοψε επίσημα την ανάπτυξη του Movie Maker.

Έτσι, το Windows Moviemaker δεν αποτελεί πλέον μέρος της σουίτας λογισμικού Windows Essentials. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες αναζητούν πλέον εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker. Αν ψάχνετε επίσης για το ίδιο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει έλλειψη καλού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο για Windows.

Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο λογισμικό εγγραφής οθόνης για Windows 10

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Windows Movie Maker

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο στο άρθρο είναι δωρεάν για χρήση, παρέχοντας στους χρήστες εύκολους τρόπους επεξεργασίας βίντεο.

1. OpenShot

Το OpenShot είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εναλλακτική λύση Movie Maker για Windows, macOS, Linux και Chrome OS. Είναι μια από τις παλαιότερες διαθέσιμες επεξεργασία βίντεο για το λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών και είναι απλή.

Με το OpenShot, μπορείτε να περικόψετε τα βίντεό σας, να εφαρμόσετε εφέ μετάβασης, να προσθέσετε κομμάτια ήχου, να προσθέσετε κείμενα, εφέ αργής κίνησης και χρόνου και πολλά άλλα.

εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android

2. HitFilm Express

Το HitFilm Express είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο, ταινίες ή βίντεο παιχνιδιών. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα επαγγελματικού επιπέδου εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, το HitFilm Express είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και ιδανικό για αρχάριους.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, το HitFilm Express σας προσφέρει όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε. Το μόνο μειονέκτημα του HitFilm Express είναι ότι απαιτεί πόρους και εκτελείται μόνο σε υπολογιστές μεσαίου επιπέδου.

3. Επεξεργαστής βίντεο AVS

Αν ψάχνετε για ένα εύχρηστο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τον υπολογιστή σας με Windows 10, πρέπει να δοκιμάσετε το AVS Video Editor. Μάντεψε? Η εναλλακτική λύση Movie Maker για Windows υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων πολυμέσων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα κωδικοποιητών. Αν μιλάμε για τη δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να περιμένετε κάθε δυνατότητα Movie Maker με το AVS Video Editor.

4. Avidemux

Λοιπόν, το Avidemux είναι ένας μετατροπέας βίντεο με λίγες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Το καλό με το Avidemux είναι ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Από την άλλη πλευρά, προσφέρει μόνο μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως ρύθμιση φωτεινότητας, αντίθεσης, εφέ κ.λπ. Συνολικά, είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Windows Movie Maker που αξίζει να δοκιμάσετε.

5. Ezvid

Το Ezvid είναι ένα λογισμικό εγγραφής οθόνης που προσφέρει μερικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Αντίθετα, πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε στη διεπαφή του Ezvid.

Μετά την προσθήκη των βίντεο, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μουσική υπόκρουσης, έγχρωμα εφέ κ.λπ., στο βίντεο. Έτσι, το Ezvid είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση του Windows Movie Maker που μπορείτε να εξετάσετε.

6. VSDC Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Το VSDC Free Video Editor είναι ένα προηγμένο αλλά εύχρηστο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστές με Windows.

Η σουίτα επεξεργασίας βίντεο παρέχει στους χρήστες διάφορες επιλογές επεξεργασίας βίντεο, όπως κοπή, περικοπή, διαχωρισμό, συγχώνευση κ.λπ. Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν πολλαπλά εφέ και εφέ μετάβασης.

7. Microsoft Photos

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, ίσως γνωρίζετε ότι η Microsoft έχει αντικαταστήσει το Windows Movie Maker με το Microsoft Photos. Είναι ένα εγγενές εργαλείο διαχείρισης φωτογραφιών των Windows 10 με κρυφό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Photos για να δημιουργήσετε βίντεο από πολλές εικόνες. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τη χρήση του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο του Microsoft Photos. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο για έναν αναλυτικό οδηγό.

8. ShotCut

Σε αντίθεση με το Windows Movie Maker, το ShotCut προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερες επιλογές επεξεργασίας βίντεο. Αν και η διεπαφή του ShotCut δεν πλησιάζει το Movie Maker, κάνει το ίδιο παλιό χρονοδιάγραμμα στο κάτω μέρος της οθόνης.

Όσον αφορά τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, το ShotCut επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν, να περικόπτουν και να προσαρμόζουν την ταχύτητά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρει επίσης στους χρήστες πολλά εφέ βίντεο και μετάβασης.

9. Videoproc

Αν και δεν είναι διάσημο, το Videoproc εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο στα Windows 10. Μπορείτε να λάβετε μια δοκιμή 30 ημερών για να ελέγξετε όλες τις premium λειτουργίες του.

Αν μιλάμε για το λογισμικό, το Videoproc ακολουθεί μια μορφή καρτέλας που κάνει την επεξεργασία βίντεο παιχνιδάκι. Ωστόσο, μην περιμένετε προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο με το Videoproc.

10. VideoPad

Το VideoPad είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση του Windows Movie Maker στη λίστα, η οποία μπορεί να κάνει την επεξεργασία του βίντεο σε λίγα μόνο λεπτά.

Αρχικά, το VideoPad προσφέρει στους χρήστες πάνω από 50 γραφικά και εφέ μετάβασης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το VideoPad παρέχει επίσης στους χρήστες πολλές άλλες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, όπως προσαρμογή χρώματος, φωτεινότητας, περικοπή, κοπή, συγχώνευση κ.λπ.

11. Icecream Video Editor

Το Icecream Video Editor είναι για όσους αναζητούν ένα χωρίς φασαρία και απλοϊκό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Windows.

Είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για το Windows Movie Maker και μπορεί να χειριστεί καλά όλα τα αρχεία πολυμέσων. Μπορείτε να συνδυάσετε αρχεία πολυμέσων, να περικόψετε, να περικόψετε, να προσθέσετε μουσική σε βίντεο, να προσθέσετε τίτλους, μεταβάσεις και πολλά άλλα.

Το Icecream Video Editor έχει δωρεάν και premium σχέδια, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι καλή για κανονική επεξεργασία βίντεο.

12. Clipchamp

Το Clipchamp είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο προκατασκευασμένη στο λειτουργικό σύστημα Windows 11. Διατίθεται επίσης ως αυτόνομη εφαρμογή των Windows και παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που τοποθετεί όλες τις ανάγκες βίντεο σε ένα μέρος. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση, αλλά έχετε περιορισμένες δυνατότητες στο πρόγραμμα.

Για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες, μπορείτε να αγοράσετε την premium έκδοση του Clipchamp. Διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο σε ελάχιστο χρόνο.

13. Magix Movie Studio

Το Magix Movie Studio είναι για όσους αναζητούν ένα εργαλείο για εύκολη, γρήγορη και επαγγελματική επεξεργασία βίντεο.

Με το Magix Movie Studio, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των χρωμάτων, την εφαρμογή φίλτρων και εφέ μετάβασης, την προσθήκη μουσικής στα βίντεο κ.λπ.

Το Magix Movie Studio δεν έχει δωρεάν έκδοση, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή που σας παρέχει περιορισμένες δυνατότητες.

Επομένως, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Windows Movie Maker που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε κάποιο άλλο λογισμικό. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Movie Theatre Butter Kodi

καλύτερες εφαρμογές

εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: