κανάλια YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες

12 καλύτερα κανάλια YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Αν και έχουμε πολλές υπηρεσίες ροής βίντεο σήμερα, καμία δεν είναι δωρεάν. Οι υπηρεσίες ροής βίντεο όπως το Netflix, το Amazon Prime κ.λπ., έχουν πολύ πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά δεν μπορείτε να τις παρακολουθήσετε δωρεάν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο σε τέτοιες υπηρεσίες ροής μόνο αφού εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα premium.

Εάν είστε κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εγγραφεί σε μια premium υπηρεσία ροής βίντεο, ίσως αναζητάτε ήδη δωρεάν επιλογές. Ευτυχώς, έχετε αρκετούς ιστότοπους από τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε νόμιμα δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι το YouTube, το οποίο έχει αμέτρητα κανάλια που προσφέρουν αδειοδοτημένες ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

12 καλύτερα κανάλια YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και εκπομπές

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο βίντεο αυτών των καναλιών δωρεάν και νόμιμα. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικά από τα καλύτερα κανάλια YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Εδώ είναι τα καλύτερα κανάλια YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

1. Μίστερ Μπιν

Μίστερ Μπιν

Όλοι έχουμε μεγαλώσει βλέποντας την κωμική σειρά του Μίστερ Μπιν στην τηλεόραση. Και αν θέλετε να ξαναζήσετε αυτές τις αναμνήσεις, ο Mr. Bean είναι το κανάλι στο YouTube στο οποίο πρέπει να εγγραφείτε.

Αυτό είναι το επίσημο κανάλι του Mr.Bean, το οποίο έχει πάνω από 30 εκατομμύρια συνδρομητές. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι για να παρακολουθήσετε κωμικά βίντεο μικρού μήκους, κινουμένων σχεδίων, ζωντανής δράσης και μεγάλου μήκους της σειράς Mr.Bean.

2. Movie Central

Κεντρική ταινία

Το Movie Central είναι ένα από τα καλύτερα κανάλια YouTube στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες μεγάλου μήκους. Σε αντίθεση με άλλα κανάλια YouTube, το Movie Central εστιάζει μόνο στις Ταινίες. Το κανάλι διαθέτει λίστες αναπαραγωγής για διαφορετικούς τύπους ειδών ταινιών, όπως Urban Movies, Rom-Com Movies, Monster movies, War movies και άλλα.

Η περιγραφή του Movie Central λέει ότι όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο κανάλι είναι υπό νόμιμη άδεια από διάφορους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και διανομείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες στο διαδίκτυο σε αυτό το κανάλι χωρίς να ανησυχείτε για παραβίαση οποιουδήποτε νόμου.

3. Horror Central

Horror Central

Αν είστε μεγάλος θαυμαστής του είδους Horror, ίσως προτιμήσετε να εγγραφείτε στο κανάλι Horror Central στο YouTube. Ακριβώς όπως το Movie Central, το Horror Central έχει ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν χωρίς να ανησυχείτε για την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου,

Όλο το περιεχόμενο που κοινοποιείται στην πλατφόρμα έχει νόμιμη άδεια από διάφορους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και διανομείς. Διαθέτει επίσης playlist για διαφορετικές κατηγορίες τρόμου, όπως Slasher horror, ψυχολογικό τρόμο, κατοχή τρόμου, τέρας τρόμου και πολλά άλλα.

4. Δείτε ταινίες τώρα!

Δείτε ταινίες τώρα!

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο κανάλι στο YouTube για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου. Θα βρείτε διάφορες ταινίες τρόμου στο Watch Movies Now! Όλες οι ταινίες έχουν νόμιμη άδεια.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι για να παρακολουθήσετε ταινίες slasher horror, Paranormal Horror, Dark Fantasy, Found Footage, Zombie και πολλά άλλα. Δείτε ταινίες τώρα! είναι ένα άλλο υπέροχο κανάλι στο YouTube για να παρακολουθείτε δωρεάν ταινίες τρόμου.

5. Barbarella X: Ταινίες επιστημονικής φαντασίας

Barbarella X: Ταινίες επιστημονικής φαντασίας

Αν είστε λάτρης του είδους επιστημονικής φαντασίας, δεν πρέπει να χάσετε το Barbarella X: Ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Είναι ένα κανάλι στο YouTube που εστιάζει μόνο στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Το κανάλι έχει ήδη δημοσιεύσει αρκετούς δημοφιλείς τίτλους ταινιών επιστημονικής φαντασίας όπως Independence Wars, Genesis, Lost at War και πολλά άλλα.

Το μόνο μειονέκτημα του καναλιού Barbarella X: Science Fiction Movies είναι ότι έχει μόνο λίγο περιεχόμενο. Και το κανάλι δημοσίευσε την τελευταία ταινία πριν από σχεδόν έξι μήνες. Έτσι, το κανάλι δεν είναι πολύ ενεργό, αλλά έχει ήδη μερικές δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

6. Sci-Fi Central

Sci-Fi Central

Το Sci-Fi Central και το Movie Central ανήκουν και λειτουργούν από την ίδια VA Media Ltd. Το Sci-Fi Central είναι ένα κανάλι YouTube που δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. Το κανάλι YouTube διαθέτει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν.

Το Sci-Fi Central έχει επίσης περιεχόμενο ντοκιμαντέρ για αρχαίους εξωγήινους, UFO και οπαδούς των Paranormal. Συνολικά, το Sci-Fi Central είναι ένα εξαιρετικό κανάλι YouTube για την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών Sci-Fi δωρεάν και νόμιμα.

7. Ταινίες FilmRise

Ταινίες FilmRise

Λοιπόν, αν δεν γνωρίζετε, το FilmRise είναι ένα δωρεάν κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στούντιο που προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλου μήκους. Έχει ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται FilmRise Movies, το οποίο δημοσιεύει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν.

Δωρεάν, μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικούς δημοφιλείς τίτλους ταινιών στο κανάλι του στο YouTube, όπως Inferno, Diary of a Serial Killer, Deadly Target και άλλα. Το κανάλι έχει περιορισμένο περιεχόμενο, αλλά όλα είναι δημοφιλή και ανεβαίνουν σε ποιότητα HD.

8. Ταινία Express

Ταινία Express

Το Movie Express είναι ένα κανάλι YouTube δημοφιλές λόγω των ινδικών τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι Movie Express στο YouTube για να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες επιτυχημένες ταινίες Τελούγκου, Ταινίες Tollywood, Κωμωδίες, Ταινίες Δράσης και πολλά άλλα.

Έτσι, το Movie Express είναι ένα κανάλι YouTube για Ινδούς χρήστες, που προσφέρει εκατοντάδες ταινίες μεγάλου μήκους για παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

9. PizzaFlix

PizzaFlix

Το PizzaFlix είναι ένα all-rounder στη λίστα, καθώς έχει ταινίες διαφόρων ειδών. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι του PizzaFlix στο YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες κωμωδίας, δράσης, θρίλερ, ρομαντικής και κινουμένων σχεδίων.

Εκτός από τις ταινίες, το PizzaFlix έχει πολλές κλασικές τηλεοπτικές εκπομπές με πλήρη επεισόδια. Συνολικά, το PizzaFlix είναι ένα εξαιρετικό κανάλι YouTube για να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν και νόμιμα.

10. Διαχρονικές κλασικές ταινίες

Διαχρονικές κλασικές ταινίες

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε παλιές κλασικές ταινίες, θα θέλατε να εγγραφείτε στις Διαχρονικές Κλασικές Ταινίες. Το Timeless Classic Movies είναι ένα κανάλι στο YouTube με μια εξαιρετική συλλογή κλασικών ταινιών όπως ο Ταρζάν και η Πράσινη Θεά, το Νοσφεράτου, η Ζωή στο Διακύβευμα, η Μπροστά και πολλά άλλα.

Σε αυτό το κανάλι θα βρείτε ταινίες διαφόρων ειδών, όπως Θρίλερ, Επιστημονική Φαντασία, Τρόμου, Μυστηρίου, Κωμωδία, Δράμα και άλλα.

11. Ultra Movie Parlor

Σαλόνι Ultra Movie

Αν θέλετε ένα κανάλι YouTube για να παρακολουθείτε δημοφιλή βίντεο από την ινδική βιομηχανία ψυχαγωγίας, τότε το Ultra Movie Parlor μπορεί να είναι το καλύτερο κανάλι για να εγγραφείτε.

Η βιβλιοθήκη του Ultra Movie Parlor περιλαμβάνει πάνω από 1500 τίτλους βραβευμένων και υπερπαραγωγικών ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές δράματα, κινούμενα σχέδια, μουσική και ψηφιακό περιεχόμενο.

Αν και το κανάλι είναι καλό για να παρακολουθείτε κλασικές ταινίες, μην περιμένετε νέες επιτυχίες με αυτήν. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ειδική ενότητα για podcast.

12. Ταινίες τρόμου

Ταινίες τρόμου

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε περιεχόμενο από το είδος Indie τρόμου, τότε το Terror Films μπορεί να είναι το καλύτερο κανάλι στο YouTube για να εγγραφείτε.

Το κανάλι δεν έχει τόσο περιεχόμενο όσο άλλα κανάλια στη λίστα. Ωστόσο, έχει πολλά συναρπαστικά πράγματα για τους λάτρεις του τρόμου. Το κανάλι λαμβάνει νέα βίντεο σχεδόν κάθε μέρα.

Η σελίδα σχετικά με το κανάλι αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα έσοδα που κερδίζει από την προβολή διαφημίσεων πηγαίνουν πίσω στους indie δημιουργούς ταινιών πίσω από το περιεχόμενο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες μεγάλου μήκους κάθε είδους σε αυτά τα κανάλια YouTube. Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα κανάλια YouTube για να παρακολουθείτε νόμιμα δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Εάν γνωρίζετε άλλα τέτοια κανάλια YouTube, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :ομαδική επικοινωνία

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Windows Movie Maker

καλύτερα παιχνίδια τρόμου για το Android


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *