15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android το 2023

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android το 2023

Το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά, γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του. Απλώς κοιτάξτε εν συντομία το Google Play Store. θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς.

Όσον αφορά τη μουσική στο Android, το Google Play Store έχει πολλές προσφορές. Στην πραγματικότητα, στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τη μουσική Android, όπως οι καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής, οι εφαρμογές ροής μουσικής κ.λπ.

καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android

Σήμερα, θα συζητήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας μουσικής για Android. Με τις εφαρμογές επεξεργασίας ήχου, μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία μουσικής στο Android σας. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android.

1. Κόφτης MP3

Κόφτης MP3

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το MP3 cutter είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κόβετε μέρη του MP3. Ωστόσο, εκτός από την κοπή αρχείων MP3, προσφέρει και πολλές βασικές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου.

Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές ήχου. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη συγχώνευση κλιπ, την αφαίρεση συγκεκριμένων τμημάτων από τον ήχο, την αλλαγή του μεγέθους του αρχείου, τη σίγαση ήχου και πολλά άλλα.

2. Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου WavePad

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου WavePad

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ηχογραφήσετε, να επεξεργαστείτε και να προσθέσετε ηχητικά εφέ σε οποιοδήποτε αρχείο ήχου. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που μπορεί να αποκόψει, να αντιγράψει, να επικολλήσει, να εισάγει και να συγχωνεύσει κλιπ ήχου.

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι η διεπαφή της. Η διεπαφή χρήστη φαίνεται ξεπερασμένη και φουσκωμένη, με μερικές περιττές λειτουργίες.

3. Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor

Με το Lexis Audio Editor, μπορείτε δημιουργία νέων εγγραφών ήχου ή να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου με το πρόγραμμα επεξεργασίας. Αποθηκεύστε τα αρχεία στην επιθυμητή μορφή ήχου.

Η δοκιμαστική έκδοση διαθέτει όλες τις δυνατότητες έκδοσης επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης σε μορφή WAV, M4A, AAC, FLAC και WMA. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση για να αποθηκεύσετε αρχεία ήχου σε μορφή MP3.

4. Walk Band – Multitrack Music

Walk Band - Multitrack Music

Είναι μια σουίτα μουσικής στούντιο (μια εργαλειοθήκη εικονικών μουσικών οργάνων) για Android. Περιέχει πολλά μουσικά όργανα όπως Πιάνο, Κιθάρα, Drum Kit, Drum Machine, Bass, Multi-track synthesizer κ.λπ.

Όλα τα όργανα χρησιμοποιούν ρεαλιστικό ήχο οργάνων. Μπορείτε να προσθέσετε ρυθμούς ντραμς και συγχορδίες κιθάρας στη μελωδία του πιάνου σας.

5. Voloco

Voloco

Το Voloco είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή στούντιο φωνητικής μελωδίας για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή ως στούντιο ηχογράφησης και πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιήσετε τη μουσική σας.

Θα λάβετε όλες τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας ήχου με το Voloco και μερικές προηγμένες. Η εφαρμογή μπορεί να αφαιρεί αυτόματα τους θορύβους του φόντου, παρέχοντας προεπιλογές για συμπίεση και αυτόματο συντονισμό φωνής κ.λπ.

6. MixPad Multitrack Mixer

Mixpad

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να ανακατέψτε τα αρχεία ήχου και μουσικής σας, δοκιμάστε το MixPad Multitrack Mixer. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές επαγγελματικές λειτουργίες εγγραφής και μίξης ήχου για επεξεργασία ήχου εν κινήσει.

Αν και η εφαρμογή έχει πολλές προηγμένες λειτουργίες, χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία μουσικής, την εγγραφή podcast, τη μίξη τραγουδιών κ.λπ. Επομένως, οι χρήστες που δεν γνωρίζουν για την επεξεργασία ήχου μπορεί να βρουν την εφαρμογή περίπλοκη.

7. edjing MiΧ

edjing Mix

Σύμφωνα με τη λίστα του play store, το editing Mix έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες DJs. Δεν ξέρουμε πόσο αλήθεια είναι αυτό, αλλά προσφέρει πολλά ισχυρά εργαλεία DJ.

Το υπέροχο με την εφαρμογή είναι ότι σας παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε remix κάποιας μουσικής πάρτι. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή που σας δίνει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες.

8. FL Studio Mobile

FL Studio Mobile

Με το FL Studio Mobile, μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε ολοκληρωμένα μουσικά έργα πολλαπλών κομματιών στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android. Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας ήχου διαθέτει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες, όπως μπορείτε να ηχογραφήσετε, να ακολουθήσετε, να επεξεργαστείτε, να μιξάρετε και να αποδώσετε ολοκληρωμένα τραγούδια.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα δωρεάν εργαλείο. Πρέπει να ξοδέψετε περίπου 5 $ για να αγοράσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

9. Music Maker JAM

Music Maker JAM

Λοιπόν, το Music Maker JAM είναι άλλο καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου Android. Το υπέροχο με το Music Maker JAM είναι ότι προσφέρει χιλιάδες loops, beats, δείγματα κ.λπ. ποιότητας στούντιο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Music Maker JAM είναι επίσης μια απόλυτη πλατφόρμα κοινής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα κομμάτια τους απευθείας σε διαφορετικές πλατφόρμες ήχου όπως SoundCloud, Facebook, WhatsApp κ.λπ.

10. AudioLab

AudioLab

Είναι μια εφαρμογή που δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά μπορείτε να την απολαύσετε στο Android. Το υπέροχο με το AudioLab είναι ότι διαθέτει σχεδόν κάθε δυνατότητα επεξεργασίας ήχου που αναζητούν οι χρήστες.

Με το AudioLab, μπορείτε να κόψετε ήχο, να συγχωνεύσετε ήχο, να εγγράψετε ήχο και να κάνετε πολλές άλλες επεξεργασίες ήχου.

11. BandLab

BandLab

Αν θέλετε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να μοιράζεστε και να ανακαλύπτετε μουσική δωρεάν, μην ψάχνετε άλλο από το BandLab. Το BandLab είναι μια πλήρης εφαρμογή στούντιο μουσικής Android που σας επιτρέπει να ηχογραφείτε, να επεξεργάζεστε και να αναμιγνύετε τη μουσική σας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να κάνει beats, να προσθέτει εφέ, να επαναφέρει μουσική κ.λπ. Αν και λείπουν οι βασικές λειτουργίες κοπής/συγχώνευσης ήχου, διαθέτει εργαλεία για τη δημιουργία νέας μουσικής. Μοιάζει περισσότερο με δημιουργό μουσικής παρά με συντάκτη.

12. WaveEditor για Android

WaveEditor για Android

Το υπέροχο με το WaveEditor για Android είναι ότι υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων ήχου και το καθιστά κατάλληλο για μετατροπή φορμά ήχου. Όχι μόνο αυτό, αλλά με το WaveEditor για Android, μπορείτε επίσης να κάνετε μίξη και επεξεργασία πολλαπλών κομματιών.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το WaveEditor υποστηρίζει μίξη και επεξεργασία πολλών κομματιών. προσφέρει εργαλεία οπτικής επεξεργασίας, ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξαγωγής και πολλά άλλα.

13. Mstudio

Mstudio

Το Mstudio είναι ένα εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android που σας παρέχει πολλές προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Με το Mstudio, μπορείτε να κόψετε, να συγχωνεύσετε και να αναμίξετε αρχεία MP3. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης ένα MP3 player που μπορεί να παίξει τραγούδια.

Εκτός αυτού, το Mstudio μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή βίντεο σε ήχο και τη μετατροπή MP3 σε διαφορετικές μορφές όπως AAC, WAV, M4A και άλλα.

14. Moises

Moises

Moises έχει προωθηθεί ως το η καλύτερη εφαρμογή μουσικού για Android. Εάν είστε τακτικός χρήστης, μπορεί να βρείτε την εφαρμογή περίπλοκη στη χρήση επειδή παρέχει πολλές προηγμένες λειτουργίες.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εξαγάγουν και να αφαιρούν φωνητικά από τραγούδια, να απομονώνουν όργανα, να αλλάζουν τον τόνο, να προσαρμόζουν την ταχύτητα αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

15. AndroSound

AndroSound

Το AndroSound είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου διαθέσιμη για smartphone Android. Με το AndroSound, οι χρήστες μπορούν να περικόψουν τον ήχο, να εφαρμόσουν εφέ fade in/out, να συγχωνεύσουν κομμένα μέρη και πολλά άλλα.

Εκτός αυτού, το AndroSound μπορεί επίσης να εξαγάγει αρχεία ήχου από ένα βίντεο, να προσαρμόζει το επίπεδο έντασης ήχου, να επεξεργάζεται τις ετικέτες ήχου κ.λπ.

Παραπάνω λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android

καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 για Android

καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *