Πώς να βγείτε από την πλήρη οθόνη στο Chrome

Η λειτουργία πλήρους οθόνης σάς προσφέρει μια εμπειρία χωρίς περισπασμούς για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Όταν θέλετε να εργαστείτε στο διαδίκτυο, να διαβάσετε μια ιστοσελίδα ή να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, μπορείτε να εισέλθετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης στο Google Chrome εύκολα σε Windows και macOS.

Πώς να εισέλθετε σε πλήρη οθόνη στο Chrome

Έχετε μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να εισέλθετε σε πλήρη οθόνη στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Χρησιμοποιήστε το Μενού Chrome

Το Chrome σάς παρέχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα για είσοδο σε λειτουργία πλήρους οθόνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο σε Windows όσο και σε Mac.

Επίλεξε το Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome εικονίδιο (τρεις κουκκίδες) κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

Δίπλα στο Ανίπταμαι διαγωνίωςεπιλέξτε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΘΟΝΗΣ κουμπί (κενό τετράγωνο).

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε το Chrome να γεμίζει ολόκληρη την οθόνη σας.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί Πλήρης Οθόνη ή Μεγιστοποίηση

Τα Windows και τα Mac παρέχουν το καθένα ένα κουμπί πλήρους οθόνης ή μεγιστοποίησης στα παράθυρα της εφαρμογής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισέλθετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης με ένα μόνο κλικ.

Στα Windows, το Αυξάνω στον ανώτατο βαθμό κουμπί (τετράγωνο) βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στην επάνω γραμμή και να επιλέξετε Αυξάνω στον ανώτατο βαθμό. Σημειώστε ότι αυτή η επιλογή διατηρεί τη γραμμή εργασιών σε προβολή.

Σε Mac, το Μπείτε σε πλήρη οθόνη Το κουμπί (πράσινο με διαγώνια βέλη) βρίσκεται επάνω αριστερά. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε πατημένο το κουμπί και να επιλέξετε Μπείτε σε πλήρη οθόνη στο αναπτυσσόμενο μενού.

Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου

Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε συντομεύσεις πληκτρολογίου για την εκτέλεση ενεργειών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία για να εισέλθετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης και στο Chrome.

  • Στα Windows, χρησιμοποιήστε το F11 κλειδί.
  • Σε Mac, χρησιμοποιήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Ελεγχος + Εντολή + φά ή Fn + φά.

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή μενού Mac

Στο Mac, έχετε έναν επιπλέον τρόπο μπείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης στο Chrome. Μεταβείτε στη γραμμή μενού και επιλέξτε Θέα > Μπείτε σε πλήρη οθόνη.

Πώς να βγείτε από την πλήρη οθόνη στο Chrome

Ακριβώς όπως η είσοδος σε λειτουργία πλήρους οθόνης στο Chrome, μπορείτε να βγείτε από αυτήν με διάφορους τρόπους σε Windows και Mac.

Χρησιμοποιήστε το Μενού Chrome

Επίλεξε το τρεις τελείες κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του Chrome και επιλέξτε το Έξοδος από τη λειτουργία πλήρους οθόνης εικονίδιο δίπλα Ανίπταμαι διαγωνίως.

Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε τη γραμμή εργαλείων του Chrome μέσα λειτουργία πλήρους οθόνης στα Windowsμετακινήστε τον κέρσορα στην κορυφή και επιλέξτε το Χ όταν εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί Exit Full Screen Mode

Στα Windows, χρησιμοποιήστε το Επαναφορά κάτω κουμπί (τετράγωνο) επάνω δεξιά ή κάντε δεξί κλικ στην επάνω γραμμή και επιλέξτε Ελαττώνω.

Σε Mac, χρησιμοποιήστε το Έξοδος από την πλήρη οθόνη κουμπί (πράσινο) επάνω αριστερά ή κρατήστε πατημένο το κουμπί και επιλέξτε Έξοδος από την πλήρη οθόνη.

Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου ή τη γραμμή μενού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συντόμευση πληκτρολογίου για έξοδο από την πλήρη οθόνη στο Google Chrome όπως και για να εισέλθετε σε αυτήν.

  • Στα Windows, χρησιμοποιήστε το F11 κλειδί.
  • Σε Mac, χρησιμοποιήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Ελεγχος + Εντολή + φά ή Fn + φά.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε Θέα > Έξοδος από την πλήρη οθόνη στη γραμμή μενού του Mac.

Η είσοδος και η έξοδος από τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι αρκετά απλή και με διάφορους τρόπους για να το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο είναι πιο γρήγορη ή εύκολη για εσάς.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο Safari

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην LG Smart TV

Truecaller και πώς να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό καλούντος σε πλήρη οθόνη

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: