δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Reels instagram

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

Αν μιλάμε για την καλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, θα είναι το Instagram που οδηγεί στη λίστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που ανήκει στο Facebook.

Μέχρι στιγμής, το Instagram έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Το καλό με το Instagram είναι ότι προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο.

Στο Instagram, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως Reels, IGTV, Stores και άλλα. Μετά την απαγόρευση του TikTok, πολλοί χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν το Instagram Reels.

Τι είναι Reels Instagram;

Το Instagram Reels είναι μια νέα δυνατότητα Instagram που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο. Είναι ένας κλώνος του TikTok.

Μετά την απαγόρευση του TikTok, οι περισσότεροι Ινδοί χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν καρούλια Instagram για να δείξουν το δημιουργικό τους ταλέντο. Εάν είστε επίσης δημιουργός περιεχομένου που αναζητάτε τους καλύτερους τρόπους επεξεργασίας των κυλίνδρων του Instagram, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για την επεξεργασία των κυλίνδρων Instagram. Ας δούμε την καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας κυλίνδρων δωρεάν για τη δημιουργία viral βίντεο.

1. Splice – Video Editor & Maker

Splice - Video Editor & Maker

Το Splice είναι η καλύτερη εφαρμογή για τη δημιουργία Reels Instagram . Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας Instagram Reels μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περικόψετε τα υπάρχοντα βίντεο κυλίνδρων Instagram ή να δημιουργήσετε ένα νέο με τη σωστή αναλογία διαστάσεων.

Με τον δημιουργό βίντεο, μπορείτε να συνδυάσετε τα κλιπ σας, να περικόψετε/κόψετε μέρη, να προσθέσετε κείμενο και soundtrack και πολλά άλλα. Αφού δημιουργήσετε ένα βίντεο, έχετε ακόμη και την επιλογή να μοιραστείτε το βίντεο απευθείας στο Instagram, το YouTube ή το TikTok.

2. Mojo — Δημιουργός ιστοριών και τροχών

Mojo — Δημιουργός ιστοριών και τροχών

Το Mojo — Stories & Reels maker είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με κορυφαία βαθμολογία Instagram για smartphone Android. Το πιο αξιοσημείωτο μέρος της εφαρμογής είναι τα πρότυπά της. Έχει διαθέσιμα πρότυπα για κάθε πλατφόρμα που μπορείτε να σκεφτείτε.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν Reels Instagram, επιλέξτε το πρότυπο Reels και επεξεργαστείτε τα βίντεό σας. Όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο, μπορείτε να συγχωνεύσετε/περικόψετε/κόψετε κλιπ, να προσθέσετε φίλτρα, ειδικά εφέ, να προσθέσετε κείμενο και πολλά άλλα.

3. InShot

InShot

Αν βλέπετε συχνά τα Reels του Instagram, ίσως γνωρίζετε ότι η πλατφόρμα είναι γνωστή για κάθετα βίντεο. Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο με οριζόντιο προσανατολισμό στο Instagram Reels, αλλά δεν θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Για να κάνετε το βίντεο πιο ελκυστικό, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να μετατρέψετε το οριζόντιο βίντεό σας σε κάθετο.

Το Inshot είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που λύνει το πρόβλημα με το οριζόντιο βίντεο. Με βάση την αναλογία διαστάσεων που έχετε επιλέξει, το InShot προσθέτει ένα δυναμικό φόντο που είναι μια θολή έκδοση του αρχικού βίντεο. Λοιπόν, είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας κυλίνδρων Instagram που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

4. FilmoraGO

FilmoraGO

Το FilmoraGO είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύντομα βίντεο. Έχουμε καταχωρίσει το FilmoraGO επειδή λύνει το πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο.

Ενώ το Instagram σάς επιτρέπει να επιβραδύνετε την ταχύτητα του βίντεο σε 0,5x ή 0,3x, το FilmoraGO προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής ταχύτητας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιβραδύνετε το βίντεο έως και 0,1x ή να το επιταχύνετε έως και 5x. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να εξαγάγετε το βίντεο απευθείας στο Instagram.

5. Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush

Το Adobe Premiere Rush είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Play Store. Το καλό με το Adobe Premiere Rush είναι ότι λύνει το πρόβλημα της μετατροπής ενός οριζόντιου βίντεο κυλίνδρων Instagram χωρίς να χάνονται σημαντικές πληροφορίες.

Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία γνωστή ως «Auto Reframe» που αναλύει αυτόματα το βίντεο και εντοπίζει το αντικείμενο στη μέση, δίνοντάς σας την επιλογή να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα του reframe χωρίζοντας το βίντεο σε πολλά μέρη.

Μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα εφέ στα χωρισμένα μέρη του βίντεο. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

6. ΖΩΗ

ΖΩΗ

Το VITA είναι μια δημοφιλής εφαρμογή Android που χρησιμοποιείται κυρίως για την επικάλυψη βίντεο πάνω από άλλα βίντεο. Το καλό με το VITA είναι ότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη διεπαφή επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου, να αλλάξετε το μέγεθος του βίντεο, να το περιστρέψετε κ.λπ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν έχει κρυφές χρεώσεις.

7. Τροφός

Αστεία

Το Funimate είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για Reels instagram που διατίθεται για Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εμπλουτίζετε τα βίντεό σας σε ελεύθερο στυλ με μοναδικές δυνατότητες όπως μεταβάσεις, προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια, βίντεο και εφέ κειμένου και φίλτρα.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, φόντο και επικαλύψεις στα βίντεό σας με το Funimate. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας κυλίνδρων Instagram που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. VN Video Editor

Επεξεργαστής βίντεο VN

Είτε επαγγελματίας είτε αρχάριος, θα βρείτε εργαλεία για επεξεργασία στο VN Video Editor. Το VN Video Editor είναι μια κορυφαία εφαρμογή δημιουργίας τροχών Instagram με μουσική.

Με το VN Video Editor Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε χρονοδιαγράμματα πολλαπλών επιπέδων για την επεξεργασία βίντεο. Παίρνετε επίσης ένα πράσινο κλειδί οθόνης/χρωμίας για να αλλάξετε το φόντο.

9. GoPro Quik

GoPro Quik

Το GoPro Quik είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας slideshow στο Google Play Store. Με λίγα μόνο αγγίγματα, το GoPro Quik ζωντανεύει τις αγαπημένες σας αναμνήσεις δημιουργώντας κινηματογραφικές επεξεργασίες ήχου.

Προσφέρει πολλά απλά αλλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για κάθε σας ανάγκη επεξεργασίας.

10. YouCut

Κόψε

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο/δημιουργό ταινιών ή μια εφαρμογή trimmer & joiner βίντεο για το Instagram, μην ψάχνετε άλλο από το YouCut. Το YouCut είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο σαν επαγγελματίας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα βίντεό σας από φωτογραφίες ή βίντεο κλιπ με το YouCut με λίγα μόνο αγγίγματα. Είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν βάζει υδατογράφημα στα επεξεργασμένα βίντεο.

11. Reelsy Reel Maker Video Editor

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Reelsy Reel Maker

Το Reelsy Reel Maker Video Editor είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με κορυφαία βαθμολογία Instagram για Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά βίντεο για το Instagram.

Μάντεψε? Το Reelsy Reel Maker Video Editor έχει πάνω από 500 πρότυπα τροχών, πρωτότυπο ήχο και πολλά άλλα. Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία βίντεο, πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο και να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε κατευθείαν.

Είναι επίσης μια εφαρμογή δημιουργίας τροχών Instagram χωρίς υδατογράφημα για Android. Το Reelsy Reel Maker Video Editor είναι δωρεάν για λήψη και μπορείτε να το αποκτήσετε από το Google Play Store.

12. Promeo

Promeo

Το Promeo είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Instagram Story και Reels στο Google Play Store. Επί του παρόντος, η Promeo διαθέτει πάνω από 10.000+ έτοιμα προς χρήση πρότυπα σχεδιασμένα για χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί με τα πρότυπα βίντεο, έχετε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μουσική χωρίς δικαιώματα, στοκ φωτογραφίες και βίντεο, αυτοκόλλητα, φίλτρα κ.λπ.

Έτσι, το Promeo έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο με τροχούς Instagram.

13. ShotCut

ShotCut

Το ShotCut είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας μουσικών βίντεο για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία βίντεο για τροχούς Instagram, YouTube, WhatsApp Status κ.λπ.

Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία επεξεργασίας για περικοπή, κοπή, συγχώνευση και διαχωρισμό βίντεο. Έχετε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από φίλτρα και εφέ μετάβασης.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του ShotCut περιλαμβάνουν την εξαγωγή ήχου από βίντεο, την εγγραφή φωνής, την προσθήκη σημαδιών στο κομμάτι κ.λπ.

14. Βίδμα

Vidma

Το Vidma είναι μια πολύ ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας μουσικών βίντεο για Android. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο με τροχούς για το προφίλ σας στο Instagram.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και ένας κατασκευαστής βίντεο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εφέ μουσικής και βίντεο. Τα εφέ που βρίσκονται σε αυτήν την εφαρμογή μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα των βίντεό σας σε χρόνο μηδέν και να τα κάνουν να ξεχωρίζουν στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Ορισμένες από τις βασικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του Vidma περιλαμβάνουν περικοπή βίντεο, συγχώνευση, εφέ μετάβασης και άλλες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι τα μοντέρνα φίλτρα και εφέ. Το Vidma διαθέτει μερικά σπάνια φίλτρα και εφέ που θα κάνουν τα βίντεό σας να φαίνονται πιο ζωντανά σε ελάχιστο χρόνο.

15. Videoleap

Videoleap

Το Videoleap είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τη δημιουργία δωρεάν βίντεο με τροχούς Instagram . Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο όπως όλες οι άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο.

Το Videoleap απέκτησε πρόσφατα ορισμένες νέες δυνατότητες AI που μπορούν να μεταμορφώσουν το άγγιγμα των βίντεό σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ AI και φίλτρα AI στα βίντεό σας και να τα μεταμορφώσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Videoleap για να επεξεργαστείτε ταινίες και ιστορίες, να εφαρμόσετε την επεξεργασία στα βίντεό σας με τροχούς, να δημιουργήσετε σορτς YouTube κ.λπ.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στο smartphone Android σας. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τους κυλίνδρους Instagram με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram

Πώς να κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *