5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows το 2022

Κάθε φορά που σκέφτεστε την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, θα εξετάζετε το ενδεχόμενο να εκτελέσετε αυτές τις εφαρμογές από το κινητό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες και για Windows. Οι περισσότερες από τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων έχουν την εφαρμογή τους διαθέσιμη για Windows.

Ωστόσο, το πρόβλημα με την εκτέλεση εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων στα Windows είναι ότι δεν είναι ασφαλείς όπως το Android σας. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου στοχεύουν σε μεγάλο βαθμό νεότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 11, και η χρήση μιας μη ασφαλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων είναι σαν να προσκαλείς περισσότερα προβλήματα.

Επομένως, εάν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για συνομιλία με άλλους, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές ασφαλών μηνυμάτων για Windows που παρέχουν καλή ασφάλεια καθώς συνομιλείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Whatsapp

5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε αυτήν την κατηγορία εφαρμογών, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για λειτουργικά συστήματα Windows 10 & 11. Ας αρχίσουμε.

1. WhatsApp Desktop

Όταν το WhatsApp κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον υπολογιστή-πελάτη για υπολογιστές, δεν ήταν κρυπτογραφημένος από άκρο σε άκρο. Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του WhatsApp Desktop επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το Whatsapp σε έως και τέσσερις συνδεδεμένες συσκευές.

Κάθε συσκευή θα συνδέεται με το WhatsApp ανεξάρτητα, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, το WhatsApp Desktop σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής για κινητά. Λαμβάνετε φωνητικές/βιντεοκλήσεις, αντιδράσεις emoji σε μηνύματα και πολλά άλλα.

2. Μηνύματα Google (δεν δουλεύει)

Το Google Messages δεν είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή για Windows, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αυτή είναι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android που χρησιμοποιείται κυρίως για αποστολή και λήψη SMS και MMS. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων υποστηρίζει το RCS, το SMS επόμενης γενιάς που παρέχει αναβαθμισμένες λειτουργίες σε σχέση με τα τυπικά μηνύματα κειμένου.

Οι δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων RCS του Google Messages περιλαμβάνουν την αποστολή φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης, την κοινή χρήση αρχείων, την κοινή χρήση τοποθεσίας, τις βιντεοκλήσεις και τις λειτουργίες έξυπνων μηνυμάτων. Το Google Messages είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο για όλες τις κλήσεις, τις βιντεοκλήσεις και τα μηνύματα.

3. Σήμα

Το Signal διαθέτει έναν υπολογιστή-πελάτη για λειτουργικό σύστημα Windows και είναι ίσως η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ασφαλούς ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Ο υπολογιστής-πελάτης του Signal μοιάζει πολύ με την έκδοση για κινητά. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι κάθε μορφή επικοινωνίας είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο.

Οι κλήσεις, τα μηνύματα και η κοινή χρήση αρχείων είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο, καθιστώντας τον υπολογιστή-πελάτη στην πιο ασφαλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τα Windows 11. Επομένως, είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων για Windows .

4. Wickr

Το Wickr δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο η άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στη λίστα. έχει ακόμα την εφαρμογή του για επιτραπέζιους υπολογιστές για λειτουργικό σύστημα Windows.

Οι δυνατότητες του Wickr μοιάζουν πολύ με την εφαρμογή Signal Messaging που αναφέρεται παραπάνω. Επιβάλλει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε όλες τις επιλογές επικοινωνίας από προεπιλογή στα Windows.

Εκτός από αυτά, το Wickr διαθέτει άλλες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, όπως προστασία από την κατάληψη λογαριασμού, δημιουργία τυχαίων κλειδιών κάθε φορά που κρυπτογραφεί ένα μήνυμα ή μια κλήση.

5. Τηλεγράφημα

Το Telegram δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως πιθανότατα το γνωρίζουν όλοι. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Telegram σάς προσφέρει κάθε είδους δυνατότητες επικοινωνίας και κοινής χρήσης αρχείων. Όσον αφορά τον υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή, η επιφάνεια εργασίας του Telegram δεν είναι τόσο ασφαλής όσο η άλλη επιλογή, αλλά εξακολουθεί να έχει μια δυνατότητα ασφαλείας που ονομάζεται Secret Chats.

Η επιλογή Secret Chat είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο . Ως εκ τούτου, για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ασφαλούς ανταλλαγής μηνυμάτων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Secret Chat. Εκτός από αυτό, το Telegram σας προσφέρει πολλές δυνατότητες που σχετίζονται με την ομάδα.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows που παρέχουν κρυπτογραφημένες επιλογές συνομιλίας από άκρο σε άκρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές ασφαλών μηνυμάτων για να ενισχύσετε την ασφάλεια των Windows.

εναλλακτικές λύσεις Facebook Messenger για ιδιωτικές συνομιλίες 

εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

ιστότοποι για ασφαλείς λήψεις APK Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *