11 καλύτεροι ιστότοποι για ασφαλείς λήψεις APK Android το 2023

11 καλύτεροι ιστότοποι για ασφαλείς λήψεις APK Android το 2023

Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store. θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς. Το Google Play Store έχει μια αυστηρή πολιτική για τους προγραμματιστές και δεν δημοσιεύει εφαρμογές που εγείρουν ανησυχίες για την ασφάλεια. Λόγω αυτού, μερικές φορές, μια εφαρμογή Android που θέλουμε να εγκαταστήσουμε δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους – ίσως να είναι γεωγραφικά αποκλεισμένο ή να περιέχει ζητήματα ασφαλείας ή να το έχει αφαιρέσει ο προγραμματιστής. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε πάντα να λάβετε ένα αντίγραφο του αρχείου Apk από ιστότοπους τρίτων για να το φορτώσετε στο Android σας.

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για ασφαλείς λήψεις APK Android

Πολλοί ιστότοποι παρέχουν αρχεία Apk για λήψη στον Ιστό. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε όλους γιατί μπορεί να εγείρει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτεροι ιστότοποι για ασφαλές Android Apk λήψεις. Ας δούμε λοιπόν τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους για λήψη αρχείων Apk.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε τη θέση λήψης στο Google Chrome

1. APK Mirror

APKMirror

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία ιστότοποι για τη λήψη αρχείων Apk. Το υπέροχο με το APKMirror είναι ότι ανήκει και λειτουργεί από την ίδια ομάδα πίσω από τον δημοφιλή ιστότοπο ειδήσεων Android Police.

Έτσι, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία Apk είναι απολύτως ασφαλή για λήψη και χρήση. Το περιβάλλον χρήστη του APKMirror είναι αρκετά καθαρό και καλά οργανωμένο. Το υπέροχο με το APKMirror είναι ότι αφαιρέθηκαν εφαρμογές από το Google Play Store.

2. APKPure

APKPure

Το APKPure είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος Android στη λίστα από όπου μπορείτε λήψη αρχείων Apk για παιχνίδια και εφαρμογές. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το APKPure είναι το περιβάλλον χρήστη του που φαίνεται καθαρό και καλά οργανωμένο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το APKPure επαληθεύει επίσης τη νομιμότητα όλων των εφαρμογών πριν από τη δημοσίευση. Αν και δεν μπορείτε να βρείτε τροποποιημένα αρχεία apk στο APKPure, μπορείτε να βρείτε πολλές εφαρμογές και παιχνίδια που δεν ήταν διαθέσιμα στο Google Play Store.

3. Aptoide

Aptoide

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία Εναλλακτικές λύσεις Google Play Store στη λίστα από όπου μπορείτε να κάνετε λήψη αρχείων Apk.

Το υπέροχο με το Aptoide είναι ότι διαθέτει μια εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα και να κατεβάζετε αρχεία Apk απευθείας στο smartphone Android. Επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να διαχειρίζονται τα καταστήματά τους και έτσι επιτρέπει τις τροποποιημένες εφαρμογές στην πλατφόρμα.

4. APK-DL

APK-DL

Το συναρπαστικό με το APK-DL είναι ότι αντλεί εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play Store. Έτσι οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την ασφάλεια και την ασφάλεια της εφαρμογής.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου Apk φαίνεται καθαρή αλλά λίγο ξεπερασμένη. Ωστόσο, το APK-DL είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να λάβετε ένα αντίγραφο του αρχείου Apk για να το φορτώσετε.

5. Κατάστημα Yalp

Κατάστημα Yalp

Λοιπόν, δεν είναι ένας ιστότοπος αλλά μια εφαρμογή παρόμοια με το Aptoide. Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν το αρχείο Apk του Yalp Store από το F-Droid, μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Google Play Store. Το υπέροχο με το Yalp Store είναι ότι τραβάει το αρχείο apk απευθείας από το Google Play Store, όπως το APK-DL.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι χάκερ εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στα Apks. Δεδομένου ότι τραβάει τα αρχεία apk από το Google Play Store, μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε εφαρμογή και παιχνίδι στο Play Store.

6. APK4Fun

APK4Fun

Ο ιστότοπος μπορεί να μην φαίνεται ασφαλής αρχικά, αλλά είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές για να αρπάξετε αρχεία Apk.

Η διεπαφή χρήστη του APK4Fun είναι καθαρή και καλά οργανωμένη και παραθέτει παιχνίδια και εφαρμογές σύμφωνα με τις κατηγορίες τους. Οι ιστότοποι έχουν πολλές διαφορετικές ενότητες, όπως κορυφαίες λήψεις, επιλογή συντάκτη, νέες εκδόσεις κ.λπ.

7. Bucket APK

Κάδος APK

Το APK Bucket είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα για να αρπάξετε αρχεία Apk. Είναι ένα πρόγραμμα λήψης Apk όπου αρπάζει το πακέτο μέσω της διεύθυνσης URL του Google Play.

Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία λήψης που παρέχει ελήφθησαν απευθείας από αξιόπιστες πηγές. Έτσι, το APK Bucket είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε.

8. Softpedia

Softpedia

Είναι ένας ιστότοπος λογισμικού που είναι γνωστός για την παροχή λογισμικού για πλατφόρμες επιτραπέζιων υπολογιστών όπως Windows, Linux, Mac κ.λπ. Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο ιστότοπος διαθέτει επίσης αρχεία Apk.

Παρόλο που οι αριθμοί Apk είναι μικρότεροι, εξακολουθούν να καλύπτονται πολλές βασικές εφαρμογές. Έτσι, το Softpedia είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για ασφαλείς λήψεις Android Apk.

9. Προγραμματιστές XDA

Προγραμματιστής XDA

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα smartphone Android με ρίζες, ίσως γνωρίζετε καλά τους προγραμματιστές XDA. Είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους Android στη λίστα από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές εφαρμογές.

Παρόλο που ο ιστότοπος είναι διάσημος μεταξύ των χρηστών με ρίζες Android, έχει εφαρμογές τόσο για χρήστες με root όσο και για μη ριζωμένους χρήστες smartphone.

11. Απκμοναχός

Apkmonk

Το Apkmonk δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλοι ιστότοποι στη λίστα. είναι ακόμα ένα από τα ασφαλείς ιστότοποι για λήψη Android APK αρχεία. Ο ιστότοπος είναι εκεί για λίγο και εστιάζει περισσότερο στα παιχνίδια.

Θα βρείτε πολλά δημοφιλή και δημοφιλή παιχνίδια στην αρχική σελίδα. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στον ιστότοπο είναι το περιβάλλον χρήστη του, το οποίο είναι όμορφα οργανωμένο και ευχάριστο.

Όσον αφορά την ασφάλεια, χρησιμοποίησα τον ιστότοπο για λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών και δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Ανασύρει τα μεταδεδομένα της εφαρμογής από το Google Play Store. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δείτε τις ίδιες εικόνες ή τις ίδιες εφαρμογές.

12. Επίσημος ιστότοπος ή η εφαρμογή/παιχνίδι

Επίσημη ιστοσελίδα

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών και εφαρμογών έχουν συνήθως έναν ιστότοπο αφιερωμένο στο παιχνίδι/εφαρμογή όπου συνδέεται με τους χρήστες του.

Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε αυτούς τους ιστότοπους για να λάβετε πληροφορίες για το τι θα ακολουθήσει. Οι επίσημοι ιστότοποι αναφέρουν γενικά τα αρχεία APK για τις εφαρμογές/παιχνίδια τους, τα οποία είναι συνήθως ασφαλή για λήψη και χρήση.

Εκτός από τα αρχεία APK, θα γνωρίζετε επίσης για επερχόμενες λειτουργίες, διαγωνισμούς, συμβουλές παιχνιδιού κ.λπ.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτεροι ιστότοποι για ασφαλείς λήψεις APK Android. Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:11 καλύτερα καταστήματα εφαρμογών τρίτων για Android

5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows 

Πώς να κατεβάσετε απευθείας το APK από το Google Play Store

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *