5 καλύτερες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android το 2022

Ας το παραδεχτούμε, όλοι λαμβάνουμε βίντεο από διάφορες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στα smartphone μας. Μερικές φορές, μπορεί να συναντήσετε ένα βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε, αλλά δεν μπορείτε λόγω περιορισμών αποθήκευσης.

Οι εφαρμογές Video Cutter μπορούν εύκολα να κόψουν και να αποθηκεύσουν ένα βίντεο στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Ακόμα κι αν δεν είναι το πρόβλημα αποθήκευσης, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να κόψετε ένα βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές κοπής βίντεο για Android.

MP3 Cutter Android 10 καλύτερες εφαρμογές για το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές κοπής βίντεο για smartphone Android και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να κόψετε ή να περικόψετε εύκολα βίντεο. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε εφαρμογές κοπής βίντεο για Android, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

5 εφαρμογές Video Cutter για Android

Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κοπής βίντεο για smartphone Android. Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των εφαρμογών.

1. Easy Video Cutter

 

Το Easy Video Cutter είναι μια πολύ δημοφιλής και εύχρηστη εφαρμογή κοπής βίντεο που διατίθεται στο Google Play Store. Με το Easy Video Cutter, μπορείτε εύκολα να κόψετε βίντεο, να συγχωνεύσετε βίντεο, να κάνετε σίγαση βίντεο και πολλά άλλα.

Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που παρέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εξαγάγετε ήχο από ένα βίντεο, να προσαρμόσετε την ταχύτητα του βίντεο, να εφαρμόσετε εφέ βίντεο και πολλά άλλα.

Κουρευτική μηχανή Panasonic Er Gc53(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή είναι επίσης ελαφριά στους πόρους του συστήματος και μπορεί να περικόψει μέρος της ροής βίντεο ή ήχου με λίγα μόνο αγγίγματα.

2. VidTrim

 

Το VidTrim είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android που σας επιτρέπει να περικόπτετε, να συγχωνεύετε και να περιστρέφετε βίντεο κλιπ. Το video trimmer είναι το βασικό χαρακτηριστικό του VidTrim και μπορεί εύκολα να κόψει βίντεο κλιπ, ανεξάρτητα από τη μορφή βίντεο.

Εκτός από την περικοπή βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VidTrim για συγχώνευση βίντεο κλιπ, μετατροπή βίντεο σε μορφή ήχου MP3, λήψη καρέ από βίντεο και πολλά άλλα.

Το VidTrim διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που προσφέρει εντυπωσιακά εφέ βίντεο, μετατροπή κλιπ βίντεο και προσθήκη μουσικής στα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις premium λειτουργίες δωρεάν, αλλά τα βίντεο θα έχουν υδατογράφημα.

3. Τόμπρα

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο και ήχου all-in-one για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε το Timbre. Ενώ το Timbre εισήχθη αρχικά ως εφαρμογή επεξεργασίας ήχου, μπορεί επίσης να χειριστεί βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Timbre για να κόψετε αρχεία ήχου και βίντεο, να συγχωνεύσετε βίντεο, να μετατρέψετε βίντεο και ήχο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο και η μετατροπή ενός βίντεο σε GIF.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το Timbre είναι πλήρως συμβατό με δημοφιλείς μορφές βίντεο και ήχου όπως MP4, AVI, MP3, WAV, FLAC, MOV, OGG, WMA κ.λπ.

4. YouCut

 

Το YouCut είναι για όσους θέλουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και έναν δημιουργό βίντεο σε μία μόνο εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή βίντεο για Android που σας παρέχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο για το προφίλ σας YouTube, TikTok ή Instagram. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του βιντεοκόπτη, το YouCut μπορεί εύκολα να κόψει και να περικόψει βίντεο στο μήκος που χρειάζεστε.

Εκτός από την κοπή/περικοπή αρχείων βίντεο, μπορεί να χωρίσει ένα βίντεο σε δύο ξεχωριστά βίντεο κλιπ, να ελέγξει την ταχύτητα αναπαραγωγής ενός βίντεο και πολλά άλλα. Είναι επίσης μια εφαρμογή κοπής βίντεο χωρίς υδατογράφημα για Android.

5. AndroVid

 

Το AndroVid είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή δημιουργίας βίντεο και επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία βίντεο για το Instagram, το YouTube, το TikTok και άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Η τελευταία έκδοση του AndroVid διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περικοπής βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κόψετε βίντεο για να αφαιρέσετε περιττά μέρη. Μπορείτε επίσης να χωρίσετε τα βίντεο σε δύο μέρη, να συγχωνεύσετε βίντεο, να προσθέσετε μουσική σε βίντεο και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι το AndroVid έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία σύντομων βίντεο, παρέχει μια αλλαγή αναλογίας διαστάσεων βίντεο. Το πρόγραμμα αλλαγής αναλογίας διαστάσεων βίντεο μπορεί να χωρέσει το βίντεο σε οποιαδήποτε αναλογία διαστάσεων χωρίς περικοπή.

 

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κοπής βίντεο για smartphone Android. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *