5 καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android

Αν έχετε μπει στο οικοσύστημα της Apple στο παρελθόν, πιθανότατα θα γνωρίζετε το Memoji. Το Memoji είναι η απάντηση της Apple στα Bitmoji του Snapchat και στα emoji AR της Samsung. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα Memoji που θα σας αντιπροσωπεύει στη συνομιλία.

Αν και το Memojis ήταν υπέροχο, δεν είναι διαθέσιμο για χρήστες Android. Οι χρήστες Android πρέπει να βασίζονται σε άλλες εφαρμογές για τη δημιουργία εξατομικευμένων emoji που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τη διάθεσή τους. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τέτοιες εφαρμογές για το Android σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να φτιάξετε ένα Memoji στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android

Καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android

Το παρακάτω άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας memoji για Android . Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκφραστικό avatar κινουμένων σχεδίων για τον εαυτό σας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Memoji για smartphone Android.

1. Bitmoji

Εάν είστε χρήστης του Snapchat, ίσως γνωρίζετε ήδη για το Bitmoji. Το Bitmoji είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο emoji . Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει ένα εκφραστικό avatar κινουμένων σχεδίων που σας αντιπροσωπεύει.

Το Bitmoji είναι επίσης συμβατό με διάφορες εφαρμογές όπως το Snapchat, το Gboard και άλλες. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitmoji σας μέσω αυτών των εφαρμογών.

Η χρήση του Bitmoji στο Snapchat ξεκλειδώνει επίσης μια άλλη δυνατότητα που ονομάζεται Friendmoji. Το Friendmoji είναι ένα Bitmoji 2 ατόμων που περιλαμβάνει εσάς και τους φίλους σας.

2. MojiPop

Το MojiPop είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άμεσα τα αστεία αυτοκόλλητα κινουμένων σχεδίων σας . Μπορείτε να πάρετε αυτήν την εφαρμογή ως δημιουργό avatar όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το avatar σας και να το μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο.

Μετά τη μετατροπή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Το MojiPop μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το Memoji ή το Bitmoji. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει είδωλα που αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια τον εαυτό σας.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε κινούμενα αυτοκόλλητα με το MojiPop. Ωστόσο, μπορείτε να μοιράζεστε κινούμενα αυτοκόλλητα μόνο σε πλατφόρμες που υποστηρίζουν GIF.

3. Facebook Avatar

Λοιπόν, τα Avatar του Facebook μοιάζουν πολύ με αυτοκόλλητα Bitmoji που χρησιμοποιούνται στο Snapchat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook για κινητά για να δημιουργήσετε ένα avatar που σας αντιπροσωπεύει στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας με το Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το avatar που δημιουργείτε στο Messenger, απαντήσεις ειδήσεων Facebook και πολλά άλλα.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη δημιουργία ενός avatar στο Facebook. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

4. Για να ανοίξετε

Το Avatoon μπορεί να μην είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση Memoji για Android , αλλά κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Η εφαρμογή έρχεται με ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο avatar που εκφράζει πόσο συναρπαστικές είστε εσείς και η ζωή σας.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Avatar Snapshots που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φόντο εντός εφαρμογής ή φωτογραφίες πραγματικής ζωής για να τροποποιήσετε την έκφραση του avatar σας.

Τα avatar που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας το Avatoon μπορούν να κοινοποιηθούν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Συνολικά, το Avatoon είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας Memoji για Android.

5. EMOJI Face Recorder

Το EMOJI Face Recorder διαφέρει από το Memoji, αλλά μπορεί ακόμα να θεωρηθεί εναλλακτική. Αντί να μετατρέπετε το πρόσωπό σας σε emoji, το EMOJI Face Recorder σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια ποικιλία από διασκεδαστικά πλάσματα και emoji.

Μπορείτε να επιλέξετε emoji με διασκεδαστικά πλάσματα όπως ο μονόκερος, το χταπόδι και το πλάσμα θα μιμηθεί τις κινήσεις του προσώπου σας. Τα emoticon που δημιουργούνται μέσω του EMOJI Face Recorder έχουν 3D άγγιγμα, το οποίο φαίνεται καλό.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να συμπεριλάβετε τη φωνή σας στα emojis. Συνολικά, το EMOJI Face Recorder είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Memoji για smartphone Android.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Memoji ή Memoji maker για smartphone Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να δημιουργήσετε ένα emoji που μοιάζει με εσάς.

Πώς να αφαιρέσετε το Bitmoji από το Snapchat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *