7 Εργαλεία AI που απαντούν σε ερωτήσεις από τα PDF

7 Εργαλεία AI που απαντούν σε ερωτήσεις από τα PDF σας

Είτε για τις σπουδές σας είτε για την εργασία σας, η μετάβαση σε μεγάλα αρχεία PDF για να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες μπορεί να γίνει εξαιρετικά κουραστική. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που απαντούν σε ερωτήσεις από τα PDF σας, μειώνοντας τον χρόνο που αφιερώνετε στην αναζήτηση συγκεκριμένων δεδομένων.

στιγμιότυπο οθόνης askyourpdf

Το AskYourPDF είναι ένα εργαλείο που υποστηρίζεται από ChatGPT που σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF και να λάβετε σχετικές πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού ανεβάσετε τα έγγραφά σας, μπορείτε να εισαγάγετε μια ερώτηση σχετικά με οτιδήποτε στο PDF και να λάβετε μια επίκαιρη απάντηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να ανεβάσετε έγγραφα στο ChatGPT

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές προτροπής τεχνητής νοημοσύνης, όπως η ανάθεση του ρόλου του δασκάλου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AskYourPDF για να κατανοήσετε πολύπλοκα θέματα που συζητούνται στο αρχείο σας. Εκτός από τα PDF, μπορείτε να ανεβάσετε άλλους τύπους αρχείων, όπως PPT, TXT, CSV και άλλα.

Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τη συνομιλία σας ως PDF για μελλοντική αναφορά. Ομοίως, υπάρχει μια επιλογή κοινής χρήσης ενός μοναδικού συνδέσμου που επιτρέπει σε άλλους να συνομιλούν με το μεταφορτωμένο έγγραφό σας. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τους εμφανίσει το ιστορικό συνομιλιών σας.

Το AskYourPDF έχει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα. Το δωρεάν πρόγραμμα υποστηρίζει αρχεία έως 15 MB και περιορίζει τις συνομιλίες σε μία ανά ημέρα. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 11,99 $ μηνιαίως και προσφέρουν υποστήριξη OCR και αυξημένα όρια μεγέθους αρχείου.

Αν και το AskYourPDF λειτουργεί καλά, θα πρέπει να μάθετε να γράφετε αποτελεσματικά μηνύματα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου chatpdf

Το ChatPDF είναι ένα άλλο εργαλείο που κάνει ακριβώς αυτό που λέει στο κουτί—σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα PDF σας. Για να ξεκινήσετε, ανεβάστε ένα PDF από τη συσκευή σας ή ανακτήστε το από μια διεύθυνση URL.

Το ChatPDF χρησιμοποιεί GPT 3.5 και υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Αν και δεν μπορεί να διαβάσει εικόνες σε αρχεία PDF, το εργαλείο μπορεί να κατανοήσει κάπως τα δεδομένα πίνακα. Αποθηκεύει επίσης το ιστορικό συνομιλιών σας και σας επιτρέπει να το εξάγετε. Όπως το AskYourPDF, έχει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το έγγραφο μέσω ενός συνδέσμου.

Προσέξτε ότι οι απαντήσεις ChatPDF μπορεί επίσης να περιέχουν πληροφορίες που δεν αναφέρονται στο μεταφορτωμένο αρχείο—οπότε φροντίστε να ελέγξετε ξανά τυχόν απαντήσεις.

Έχει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή προγράμματα. Ένας δωρεάν λογαριασμός ChatPDF περιορίζει το μέγεθος αρχείου σε 120 σελίδες και τις μεταφορτώσεις εγγράφων σε δύο την ημέρα. Η αναβάθμιση στο πρόγραμμα ChatPDF Plus (για 11,99 $ μηνιαίως) αυξάνει αυτά τα όρια.

στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου documind

Το καλύτερο πράγμα για το Documind είναι ότι μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες από πολλά αρχεία PDF μαζί.

Πρώτον, το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τα έγγραφα μεμονωμένα ή μαζικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφτείτε τον πίνακα ελέγχου και να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Το Documind θα σαρώσει όλα τα έγγραφα για να βρει απαντήσεις.

Εκτός από το να σας επιτρέπει να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες από το PDF σας, το Documind μπορεί επίσης να δημιουργήσει περιλήψεις μεγάλων εγγράφων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Documind είναι ότι μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία PDF για να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot και να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών. Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και εσωτερικά μέσα στην ομάδα σας.

Ωστόσο, το Documind παρέχει μία δωρεάν πίστωση, η οποία ισοδυναμεί με μία ερώτηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι μετράει. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο επίπεδο Premium+, το οποίο κοστίζει 19,93 $ το μήνα και παρέχει πρόσβαση στο API.

στιγμιότυπο οθόνης lightpdf chatdoc

Το LightPDF διαθέτει δεκάδες εργαλεία για τη μετατροπή, την προστασία και την επεξεργασία αρχείων PDF, συμπεριλαμβανομένου ενός chatbot AI για την ανάγνωση αρχείων PDF. Το εργαλείο παρέχει γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και δημιουργεί περιλήψεις, περιγράμματα και πίνακες από το μεταφορτωμένο έγγραφο.

Ένα από τα πιο εύχρηστα χαρακτηριστικά του LightPDF είναι ότι εμφανίζει τον αριθμό σελίδας του αρχείου όπου εξήχθησαν οι πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να το ελέγξετε γρήγορα.

Από Ρυθμίσεις, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα ή να μεταβείτε σε μια πιο ακριβή ή δημιουργική λειτουργία. Το LightPDF δεν περιορίζεται σε αρχεία PDF. Το εργαλείο υποστηρίζει επίσης αρχεία Excel, Word και PPT. Για να ανεβάσετε αρχεία PDF με περισσότερες από 100 σελίδες ή αρχεία σε μορφή διαφορετική από το PDF, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή.

Αν και το LightPDF λειτουργεί απρόσκοπτα στο πρόγραμμα περιήγησης, διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου PDFai

Το PDF.ai έχει μια αρκετά καθαρή αλλά εύχρηστη διεπαφή. Χωρίζει την καρτέλα σε δύο στήλες, εμφανίζοντας το έγγραφό σας στη μία πλευρά και το chatbot στην άλλη. Ομοίως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μεταφορτωμένα έγγραφα και το ιστορικό συνομιλιών σας από τον πίνακα ελέγχου.

Με κάθε απάντηση, το PDF.ai αναφέρει την πηγή (τον αριθμό σελίδας του αρχείου) και κάνοντας κλικ σε αυτό θα μεταφερθείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το ζουμ του αρχείου για να ελέγξετε μόνοι σας το έγγραφο.

Ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να ανεβάσετε μόνο ένα μόνο PDF, επομένως είναι μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς. Αλλά αν είστε διατεθειμένοι να ξοδεύετε 17 $ μηνιαίως, μπορείτε να ανεβάσετε 100 έγγραφα και να κάνετε 5000 ερωτήσεις μηνιαίως. Το PDF.ai διαθέτει επίσης ένα Επέκταση Chrome για PDF.

Αν και δαπανηρό, το PDF.ai είναι ένα εξαιρετικό, φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο, ειδικά αν προτιμάτε να προβάλετε μόνοι σας το έγγραφο αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στην τεχνητή νοημοσύνη.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου humata

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο για την ομάδα σας, η Humata είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τα αρχεία σε φακέλους, προσφέρει πρόσβαση βάσει ρόλων και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SHA 256-bit.

Με το Humata, μπορείτε να συνδυάσετε απαντήσεις από πολλά αρχεία. Προσθέτει επίσης αναφορές με δυνατότητα κλικ στις απαντήσεις και επισημαίνει την ενότητα από την οποία εξήγαγε την απάντηση.

Η Humata δεν περιορίζει το μέγεθος του αρχείου και σας επιτρέπει να κάνετε απεριόριστες ερωτήσεις (εκτός από το δωρεάν πρόγραμμα). Ωστόσο, περιορίζει τον αριθμό των σελίδων που μπορείτε να αναλύετε κάθε μήνα, χρεώνοντας 0,01-0,02 $ για κάθε σελίδα πέρα ​​από αυτό το όριο.

Το εργαλείο υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των PDF, DOCX και PPT. Με το πρόγραμμα Teams, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα OCR για να κάνετε ερωτήσεις από σαρωμένα αρχεία PDF. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα αρχείο στο Humata και να ενσωματώσετε το προσαρμοσμένο chatbot σας σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάσετε έως και 60 σελίδες και να κάνετε δέκα ερωτήσεις, ενώ τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,99 $ ανά μήνα. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα 1,99 $ ανά μήνα για φοιτητές.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου bunni

Αν προτιμάτε ένα pay-as-you-go μοντέλο, το Bunni είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε πολλά έγγραφα και να συνομιλήσετε μαζί τους και με κάθε απάντηση, το Bunni παρέχει πολλαπλές αναφορές, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε ξανά τις πληροφορίες. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες και μπορεί επίσης να συνοψίσει αρχεία PDF για εσάς.

Με το δωρεάν πρόγραμμα του Bunni, λαμβάνετε 20 μονάδες και μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία έως και 5 MB. Η αγορά πιστώσεων αυξάνει το όριο μεγέθους αρχείου στα 20 MB. Οι πιστώσεις κοστίζουν από 0,02 $ έως 0,008 $, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας. Ωστόσο, αν και γενικά ένα εύχρηστο εργαλείο, το Bunni δεν μπορεί να διαβάσει σαρωμένα PDF ή δεδομένα πίνακα.

Αυτά τα εργαλεία κάνουν την εύρεση σχετικών πληροφοριών από ένα PDF 100 σελίδων τόσο εύκολη όσο η αποστολή μερικών μηνυμάτων στους φίλους σας. Αυτά τα εργαλεία αναζητούν ολόκληρο το PDF και παρέχουν μια σχετική, συνοπτική απάντηση, όπως μια απάντηση ChatGPT.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας το ChatGPT, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο ChatGPT Plus και να αναλύσετε τα έγγραφά σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *