παιχνίδια Pokémon στο iPhone

Πώς να παίξετε παιχνίδια Pokémon στο iPhone ή το iPad σας

Οδηγός

 • Μπορείτε να μιμηθείτε τόνους κλασικών παιχνιδιών Pokémon στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το Delta.
 • Η λήψη ROM για παιχνίδια που δεν κατέχετε είναι παράνομη και θεωρείται πειρατεία.
 • Το App Store προσφέρει επίσης πολλά παιχνίδια Pokémon όπως Pokémon GO, Pokémon UNITE και άλλα.

Είτε είστε λάτρης των Pokémon είτε απλά θέλετε να ξαναδείτε τις παιδικές σας αναμνήσεις, το να βυθιστείτε στα παιχνίδια του franchise είναι ένας φανταστικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε όλα τα διαφορετικά είδη παιχνιδιών Pokémon που μπορείτε να παίξετε στο iPhone σας.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gemini AI Chatbot στο iPhone

Πώς να αλλάξετε τη φωνή του Siri στο iPhone

Τα κλασικά παιχνίδια Pokémon στο iPhone σας

κλασικά παιχνίδια Pokémon στο iPhone

Η εξομοίωση είναι ο τρόπος που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να ξανα επισκεφτείτε τα αγαπημένα παιχνίδια Pokémon της παιδικής σας ηλικίας. Οι εξομοιωτές σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε παιχνίδια από διάφορες κονσόλες, όπως το Game Boy Advance, το Nintendo DS και το Nintendo 64.

Μεταξύ των πολλών προσομοιωτών που διατίθενται για iPhone, η Delta ξεχωρίζει ως εξαιρετική επιλογή επειδή υποστηρίζει εξομοίωση για όλες τις κονσόλες Nintendo για τις οποίες μόλις μιλήσαμε και είναι επίσης άμεσα διαθέσιμη στο App Store. Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε και να παίξετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Delta ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

Κατεβάστε: εξομοιωτης (Ελεύθερος)

 1. Αρχικά, αποθηκεύστε το αρχείο ROM για ένα παιχνίδι που σας ανήκει σε έναν κατάλογο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Files. Μπορείτε να εξαγάγετε τα αρχεία ROM σας χρησιμοποιώντας ένα ανατρεπόμενο φυσίγγιο όπως Ο χειριστής GB του Epilogue.
 2. Μεταβείτε στη σελίδα App Store της Delta και πατήστε Παίρνω για να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το συν (+) εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Παρακέντηση Αρχείακαι εντοπίστε το φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε το αρχείο ROM. Πατήστε το αρχείο για να το εισαγάγετε στο Delta.
 5. Τώρα, θα πρέπει να δείτε το παιχνίδι να εμφανίζεται μαζί με το εξώφυλλό του στην εφαρμογή. Απλώς αγγίξτε το για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειριστήρια αφής για να παίξετε, η σύνδεση ενός χειριστηρίου στο iPhone σας θα σας προσφέρει μια εξαιρετικά ανώτερη εμπειρία.

Η χρήση εξομοιωτών για την αναπαραγωγή παιχνιδιών είναι εντός νομικών ορίων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λήψη και η εγκατάσταση ROM για παιχνίδια που δεν κατέχετε είναι αυστηρά παράνομη.

Δυστυχώς, αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια Nintendo DS, θα πρέπει επίσης να παρέχετε τα δικά σας αρχεία BIOS και να τα εισάγετε στη Delta. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε:

 1. Ανοίξτε το Delta και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω αριστερή γωνία.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Nintendo DS κάτω από Βασικές ρυθμίσεις.
 3. Η Delta θα σας ζητήσει τρία ξεχωριστά αρχεία BIOS. Πατήστε τα αντίστοιχα κουμπιά τους και επιλέξτε το σωστό αρχείο από την εφαρμογή Αρχεία.

Η λήψη και η εισαγωγή αρχείων BIOS για μια κονσόλα που δεν κατέχετε είναι παράνομη και συνιστά πειρατεία.

Αφού εισαγάγετε τα αρχεία του BIOS, χρειάζεται απλώς να προσθέσετε το αρχείο ROM για το παιχνίδι που θέλετε να προσομοιώσετε και, στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να παίξετε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια Nintendo DS Pokémon.

Παιχνίδια Pokémon στο App Store

Οι περισσότεροι από εσάς μάλλον ψάχνετε να ξανα επισκεφτείτε τα κλασικά παιχνίδια Pokémon παραπάνω. Αλλά θέλαμε επίσης να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσουμε μερικά από τα άλλα παιχνίδια Pokémon που μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από το iOS App Store.

Pokémon GO

Pokémon GO

Το Pokémon GO εξερράγη στη σκηνή το 2016, αποσπώντας πρωτοσέλιδα ειδήσεων και αναζωπυρώνοντας μια παγκόσμια αγάπη για το franchise Pokémon. Είναι ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που χρησιμοποιεί την κάμερα στο iPhone σας για να σας επιτρέπει να βρείτε τα Pokémon στον πραγματικό κόσμο.

Μπορείτε να συλλέξετε πάνω από 900 Pokémon, να διαγωνιστείτε σε μάχες γυμναστικής και να αντιμετωπίσετε τις γκρίνιες της Team Rocket. Το καλύτερο από όλα, το Pokémon GO σας δίνει κίνητρα να βγείτε έξω, να παραμείνετε σε φόρμα και να εξερευνήσετε το τοπικό σας περιβάλλον αναζητώντας τα καλύτερα Pokémon.

Κατεβάστε: Pokémon GO (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Pokémon Masters EX

Pokémon Masters EX

Αυτό το παιχνίδι ακολουθεί μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία Pokémon, ζητώντας σας να συλλέξετε διάφορους εκπαιδευτές Pokémon και όχι τα ίδια τα Pokémon. Επειδή κάθε εκπαιδευτής έχει ήδη συνδυαστεί με ένα συγκεκριμένο Pokémon, παίρνετε λίγο και από τα δύο.

Το Pokémon Masters είναι πιο επεισοδιακό από τα κλασικά παιχνίδια, με μια σειρά κεφαλαίων για την ολοκλήρωση και περιστασιακά γεγονότα σε όλο το παιχνίδι. Αυτό το καθιστά εύκολο να το σηκώσετε και να το αφήσετε κάτω, αλλά σίγουρα του λείπει η αίσθηση της περιπέτειας που πιθανώς περιμένετε από τα παιχνίδια Pokémon.

Κατεβάστε: Pokémon Masters EX (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Pokémon Quest

Παιχνίδι Pokémon Quest
παιχνίδια Pokémon στο iPhone

Αυτό το παιχνίδι Pokémon σε στυλ κύβου σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε την τέλεια ομάδα, επιλέγοντας προσεκτικά τις καλύτερες κινήσεις και ικανότητες για να ολοκληρώσετε την ομάδα σας. Είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού από αυτό που πιθανότατα έχετε συνηθίσει με τα Pokémon, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εθιστικό.

Συλλέξτε μια ποικιλία αντικειμένων, διακοσμήστε την κατασκήνωση βάσης σας και προσπαθήστε να πιάσετε και τα 150 πρωτότυπα Pokémon. Δεν είναι δύσκολο να βυθιστείς πολλές ώρες σε αυτό το παιχνίδι.

Κατεβάστε: Pokémon Quest (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Pokémon ΕΝΩΣΤΕΙΤΕ

Pokémon UNITE
παιχνίδια Pokémon στο iPhone

Το Pokémon UNITE έχει να κάνει με μάχες για πολλούς παίκτες, επιτρέποντάς σας να λάβετε μέρος σε μάχες ομαδικής αρένας με τέσσερις άλλους εκπαιδευτές. Μπορείτε να πολεμήσετε άγρια ​​Pokémon ή αντίπαλες ομάδες σε μια προσπάθεια να ανεβείτε επίπεδο, να εξελιχθείτε και να κερδίσετε πόντους.

Κάθε αγώνας τρέχει με ένα χρονόμετρο 10 λεπτών, κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει να μαζέψετε ενέργεια νικώντας τα Pokémon, τα οποία στη συνέχεια δεσμεύετε μεταφέροντάς τα σε μια εχθρική βάση.

Κατεβάστε: Pokémon UNITE (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Είτε ξαναζείτε τη νοσταλγική γοητεία των κλασικών παιχνιδιών Pokémon μέσω της εξομοίωσης στο iPhone σας είτε εξερευνάτε νεότερους τίτλους απευθείας από το App Store, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για να βουτήξετε στον κόσμο των Pokémon, οπότε προχωρήστε και προλάβετε τους όλους!

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *