Λειτουργία φωτός

Το YouTube δεν εμφανίζει κείμενο σε σκοτεινή λειτουργία; 5 τρόποι για να το διορθώσετε

Η Dark Mode είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε ποτέ. είναι πιο επίκαιρο σήμερα, καθώς οι οθόνες των smartphone γίνονται όλο και πιο φωτεινές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη Dark Mode σήμερα εάν αντιμετωπίζετε κόπωση ματιών, πονοκέφαλο κ.λπ.

Τα σύγχρονα smartphone Android διαθέτουν πλέον μια σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα, αλλά μερικές φορές, σπάει μερικά στοιχεία εφαρμογών. Για παράδειγμα, πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες εφαρμογών YouTube ανέφεραν ότι το κείμενο δεν εμφανίζεται σε Dark Mode.

Το YouTube δεν εμφανίζει κείμενο σε σκοτεινή λειτουργία

Η σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα ενός τηλεφώνου Android μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα κατά τη χρήση εφαρμογών. Αρκετοί χρήστες Android έχουν αναφέρει ότι η ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας σε όλο το σύστημα στο τηλέφωνό τους καθιστά τα κείμενα στην εφαρμογή YouTube αόρατα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Η εφαρμογή YouTube εμφανίζει τα κείμενα, αλλά η σκοτεινή λειτουργία συστήματος τα επικαλύπτει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα κείμενα στο YouTube ενώ χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από αυτά.

1. Απενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα

Το πρώτο βήμα είναι να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία συστήματος στο τηλέφωνό σας Android. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε απλά να μεταβείτε στη λειτουργία Light στο τηλέφωνό σας.

Λειτουργία φωτός

  • Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
  • Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Οθόνη & Φωτεινότητα.
  • στο Οθόνη & Φωτεινότητα οθόνη, πατήστε Λειτουργία φωτός.

2. Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο YouTube

Η εφαρμογή Android του YouTube έχει μια λειτουργία χρώματος που δεν ακολουθεί τις ρυθμίσεις συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε ρυθμίσει τη λειτουργία Light στο τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις εντός εφαρμογής του YouTube για να ενεργοποιήσετε τη Dark Mode.

Η προσαρμοσμένη σκοτεινή λειτουργία του YouTube θα εξαλείψει όλα τα προβλήματα, όπως το κείμενο που δεν εμφανίζεται.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικονίδιο προφίλ

2. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το Ρυθμίσεις γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι

3. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικα.

Γενικός

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εμφάνιση.

Εμφάνιση

5. Στην προτροπή εμφάνισης, πατήστε Σκοτεινό θέμα.

Σκοτεινό θέμα

Αυτό θα αλλάξει την εφαρμογή YouTube στο σκοτεινό θέμα.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή YouTube

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να δείτε τα κείμενα στη σκοτεινή λειτουργία του YouTube, η εφαρμογή ενδέχεται να επηρεαστεί από σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Η ενημέρωση της εφαρμογής YouTube από το Google Play Store θα αφαιρέσει σφάλματα και δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν την εμφάνιση των κειμένων στην οθόνη.

Επομένως, ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας και αναζητήστε το YouTube. Στη συνέχεια, ανοίξτε την επίσημη λίστα εφαρμογών YouTube και πατήστε Ενημέρωση.

4. Καταργήστε εφαρμογές που επιβάλλουν τη σκοτεινή λειτουργία

Εάν το τηλέφωνό σας Android δεν έχει τη σκοτεινή λειτουργία, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που το επιβάλλουν. Οι εφαρμογές που επιβάλλουν τη σκοτεινή λειτουργία στο Android προκαλούν διάφορα οπτικά προβλήματα.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή που επιβάλλει τη σκοτεινή λειτουργία στο Android, είναι καλύτερο να την απενεργοποιήσετε ή να την απεγκαταστήσετε.

Ανοίξτε τη Διαχείριση εφαρμογών και βρείτε την εφαρμογή. Μόλις το βρείτε, σταματήστε το αναγκαστικά ή απεγκαταστήστε το.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής YouTube

Οι κατεστραμμένες ή παλιές κρυφές μνήμες εφαρμογών είναι γνωστό ότι προκαλούν διάφορα προβλήματα. Για παράδειγμα, είναι πιθανό η εφαρμογή YouTube να μην μπορεί να εμφανίσει το κείμενο λόγω κατεστραμμένης προσωρινής μνήμης εφαρμογής.

Έτσι, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής YouTube για να την ξαναδημιουργήσετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές.

Εφαρμογές

3. Στις Εφαρμογές, πατήστε Διαχείριση εφαρμογών.

Διαχείριση εφαρμογών

4. Βρείτε και πατήστε το YouTube εφαρμογή.

YouTube

5. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

6. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτές είναι οι λίγες καλύτερες λύσεις για το YouTube να μην εμφανίζει κείμενο σε Dark Mode.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger

Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση αυτού του προβλήματος, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *