8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram για Android

Η σκοτεινή λειτουργία σε εφαρμογές όπως το Instagram είναι δημοφιλής για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και την εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας. Η σκοτεινή λειτουργία κάνει μαύρο το μεγαλύτερο μέρος της διεπαφής μιας εφαρμογής και φαίνεται επίσης δροσερή.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Instagram σε μια συσκευή Android: το σκοτεινό θέμα που είναι ενσωματωμένο στο Instagram ή τη σκοτεινή λειτουργία στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας Android. Ακολουθήστε τον οδηγό βήμα προς βήμα για χρήστες Android για να αποκτήσουν τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram.

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το OnlyFans: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Instagram

Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν οι υπόλοιπες εφαρμογές τους για smartphone να γίνουν σκοτεινές ή να χρησιμοποιούν μια έκδοση Android που δεν υποστηρίζει τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα.

Η σκοτεινή λειτουργία (ή η νυχτερινή λειτουργία) είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα στο Instagram, επομένως προτού ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram είναι ενημερωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση. Θα χρειαστεί επίσης να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας σε Android 10 ή νεότερη έκδοση (το αντίστοιχο iPhone είναι iOS 13).

Αφού το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
Στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε το εικονίδιο της εικόνας του προφίλ σας για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας.

Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Θέμα.

Στη σελίδα Ορισμός θέματος, θα δείτε τρεις επιλογές: Light, Dark και System Default. Πατήστε Dark για να αλλάξετε το σκούρο θέμα στην εφαρμογή Instagram.

Η ρύθμιση System Default είναι χρήσιμη όταν το θέμα του λειτουργικού σας συστήματος Android έχει ρυθμιστεί σε ένα χρονοδιάγραμμα (ή Αυτόματη εναλλαγή σε ορισμένα τηλέφωνα Android). Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη ρύθμιση, το Instagram συγχρονίζει το θέμα του με το θέμα Android και αλλάζει αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών.

Εάν τα χρώματα της διεπαφής του Instagram σας παραμένουν ίδια αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, κλείστε την εφαρμογή και ανοίξτε την ξανά.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα στο Android

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις συστήματος Android εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για ολόκληρο το λειτουργικό σας σύστημα. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Οθόνη & φωτεινότητα

Επιλέξτε Dark για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας την καρτέλα Γρήγορες ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα στο Android απευθείας από την αρχική οθόνη σας. Για να το κάνετε αυτό, τραβήξτε προς τα κάτω την καρτέλα ειδοποιήσεων (όπως θα κάνατε όταν λαμβάνετε μια ενεργή ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Dark mode.

Εάν επιστρέψετε στην εφαρμογή Instagram και αφήσετε τη ρύθμιση θέματος στην Προεπιλογή συστήματος, το Instagram θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη σκοτεινή λειτουργία.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία σε άλλες εφαρμογές στο Android

Σχεδόν κάθε εφαρμογή διαθέτει πλέον μια λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας . Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή κοινωνικών μέσων όπως το Snapchat , το WhatsApp ή το Facebook Messenger, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας την επιλογή σκοτεινής λειτουργίας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Amazon [Ιστότοπος Εφαρμογή](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat [Android &iPhone](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Amazon & Δικτυακός τόπος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου της Samsung(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *