Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης;

Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης;

Καθώς μας συστήθηκε ως εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Instagram μεγάλωσε και έγινε κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει πλέον να μοιράζεστε βίντεο, να παρακολουθείτε τροχούς και να επικοινωνείτε με κλήσεις κειμένου, φωνής και βίντεο.

Εάν βασίζεστε στο Instagram για να ανταλλάξετε κείμενο με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης που και που. Ενώ η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης στο Instagram είναι εύκολη, έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν το Instagram ειδοποιεί όταν στιγματίζετε μια ανάρτηση, μια ιστορία ή μια συνομιλία;

Μπορεί να έχετε λόγους για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ανάρτησης, μιας ιστορίας ή μιας συνομιλίας. τι γινεται οταν το κανεις αυτο Αυτό το άρθρο θα συζητήσει εάν οι άνθρωποι ειδοποιούνται όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Instagram.

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Apple Watch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης;

Εάν χρησιμοποιείτε επίσης το Snapchat, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή ειδοποιεί τους χρήστες όταν τραβούν ένα στιγμιότυπο οθόνης. Το Snapchat είναι η πρώτη εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών που εισάγει τη δυνατότητα ειδοποίησης στιγμιότυπου οθόνης.

Λίγο μετά την εφαρμογή της δυνατότητας, το Instagram πρόσθεσε επίσης τη δυνατότητα στην εφαρμογή του. Ως αποτέλεσμα, το Instagram ειδοποιούσε τους χρήστες όταν ένας ακόλουθος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας τους. Ωστόσο, το Instagram αφαίρεσε τη λειτουργία αφού έλαβε αντιδράσεις από τον χρήστη.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στο iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας;

Όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω, κατά το αρχικό στάδιο, η εφαρμογή Instagram ειδοποιούσε τον χρήστη όταν ένας ακόλουθος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας του. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα ήταν βραχύβια και σύντομα ανακλήθηκε από την εφαρμογή.

Σήμερα, το Instagram δεν σας ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστορίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στο ενσωματωμένο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης του τηλεφώνου σας ή σε μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός Instagram Story.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το Instagram ειδοποιούσε προηγουμένως τους χρήστες όταν οι ακόλουθοι τραβούσαν ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας τους, είναι πιθανό η πολιτική ειδοποιήσεων να αλλάξει ξανά. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε διπλό έλεγχο πριν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή καταγράψετε ένα Instagram Story.

Πώς να αλλάξετε τη θέση του φακέλου στιγμιότυπου οθόνης στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram ειδοποιεί όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ανάρτησης ή ενός προφίλ;

Κατά την κύλιση στη ροή σας στο Instagram, μπορεί να δείτε αναρτήσεις για τις οποίες θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα προφίλ στο Instagram.

Μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του προφίλ σας στο Instagram για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες περιεχομένου και να αποφύγετε την ταλαιπωρία να το αναζητήσετε ξανά. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε στην ασφαλή πλευρά, καθώς το Instagram δεν ειδοποιεί τον χρήστη εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ανάρτησης ή ενός προφίλ .

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ανάρτηση φωτογραφίας και βίντεο ή προφίλ, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης χωρίς να ανησυχείτε για την ειδοποίηση του χρήστη.

10 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για λήψη στιγμιότυπου οθόνης το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram ειδοποιεί όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας Instagram;

Εάν ήσασταν ενεργός χρήστης του Instagram, ίσως γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου στην εφαρμογή. Το πρώτο είναι ένα άμεσο μήνυμα που εξαφανίζεται και το άλλο είναι το κανονικό DM.

Στο εξαφανιζόμενο DM, έχετε τρεις επιλογές – προβολή μία φορά, επιτρέψτε την επανάληψη ή παραμονή στη συνομιλία. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για την αποστολή φωτογραφιών/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram για να μάθετε πώς να στέλνετε DM που εξαφανίζονται.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης των μηνυμάτων που εξαφανίζονται θα ειδοποιήσει τον χρήστη ότι έχετε τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος Εξαφάνιση, ένα εικονίδιο αστεριών θα εμφανιστεί δίπλα στο μήνυμα, ενημερώνοντας τον αποστολέα ότι έχετε τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης .

Στιγμιότυπα οθόνης στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όταν πρόκειται για το κανονικό DM, η εφαρμογή δεν θα σας ειδοποιήσει εάν κάποιος άλλος χρήστης τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης κειμένου, εικόνας ή βίντεο. Έτσι, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του κανονικού DM χωρίς να ανησυχείτε για την ειδοποίηση Screenshot.

Εφαρμογές ειδοποίησης στιγμιότυπου οθόνης Instagram τρίτων

Πολλές εφαρμογές ειδοποίησης στιγμιότυπων οθόνης Instagram είναι διαθέσιμες σε καταστήματα εφαρμογών τρίτων που ισχυρίζονται ότι σας ειδοποιούν για στιγμιότυπα οθόνης. Συνιστάται να αποφεύγετε τη χρήση τέτοιων εφαρμογών ή υπηρεσιών.

Το API του Instagram για το απόρρητο και την ασφάλεια περιορίζει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τρίτων από το να αποκαλύπτουν εάν κάποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Έτσι, όλες αυτές οι εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι σας ειδοποιούν για στιγμιότυπα οθόνης ήταν άχρηστες.

 

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά το αν το Instagram ειδοποιεί όταν στιγμιότυπο οθόνης μιας ανάρτησης, μιας ιστορίας ή μιας συνομιλίας . Το Instagram ειδοποιεί έναν χρήστη μόνο όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης με φωτογραφίες ή βίντεο που εξαφανίζονται. Εκτός από το μήνυμα που εξαφανίζεται, δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης για οτιδήποτε κοινόχρηστο στην πλατφόρμα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων Instagram, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *