ανάληψη από το Bybit

Πώς να κάνετε μια ανάληψη από το Bybit

Θέλετε να αποσύρετε μέρος του κέρδους που έχετε κερδίσει από τις συναλλαγές στο Bybit; Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε, ανάλογα με το αν κάνετε μεταφορά μέσω αλυσίδας σε άλλο ανταλλακτήριο ή πορτοφόλι ή εσωτερική μεταφορά.

Πώς να κάνετε μια ανάληψη στην αλυσίδα

Ανεξάρτητα από το αν πραγματοποιείτε μεταφορά μέσω αλυσίδας ή εσωτερικής μεταφοράς στον ιστό, μεταβείτε στα Στοιχεία στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας και κάντε κλικ στο Spot από την αναπτυσσόμενη λίστα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Απόσυρση στη στήλη του νομίσματος που θέλετε να κάνετε ανάληψη ή στο κουμπί Ανάληψη στο σημερινό P&L.

(Στην επιφάνεια εργασίας)

Για συναλλασσόμενους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Bybit για να πραγματοποιούν μεταφορές εντός της αλυσίδας, κάντε κλικ στα Στοιχεία στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Απόσυρση κοντά στην κορυφή της σελίδας και επιλέξτε ένα νόμισμα για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

(Στην εφαρμογή)

Σημείωση : Στον ιστό, μπορείτε να επιλέξετε είτε Χρηματοδότηση είτε Λογαριασμό Spot για να πραγματοποιήσετε την ανάληψή σας. Για χρήστες εφαρμογών, μπορείτε να κάνετε αναλήψεις μόνο από τον λογαριασμό χρηματοδότησης. Εάν τα περιουσιακά σας στοιχεία βρίσκονται σε άλλο λογαριασμό, θα πρέπει να μεταφέρετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό χρηματοδότησης κάνοντας κλικ στο Μεταφορά τώρα .

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να παραγγείλετε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα Bybit σας (Πλήρης οδηγός)

Πώς το Blockchain φέρνει επανάσταση στο διαδικτυακό παιχνίδι

(Στην εφαρμογή)

Σημείωση : Εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη περιουσιακών στοιχείων από τον λογαριασμό σας στα Παράγωγα, μεταφέρετε πρώτα τα στοιχεία του λογαριασμού σας στα Παράγωγα στον λογαριασμό σας Spot κάνοντας κλικ στο Μεταφορά .

(Σε εφαρμογή για κινητά)

Λαμβάνοντας ως παράδειγμα το USDT:

Προτού υποβάλετε αίτημα ανάληψης, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τη διεύθυνση του πορτοφολιού ανάληψης με τον λογαριασμό σας Bybit. Εάν δεν έχετε προσθέσει ακόμη διεύθυνση ανάληψης, κάντε κλικ στο Προσθήκη για να ορίσετε τη διεύθυνση ανάληψης.

(Στην επιφάνεια εργασίας)

(Στην επιφάνεια εργασίας)

Στη συνέχεια, προχωρήστε σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε τον τύπο της αλυσίδας σας

2. Κάντε κλικ στη Διεύθυνση Πορτοφολιού και επιλέξτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού που λαμβάνετε

3. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη ή κάντε κλικ στο κουμπί Όλα για να κάνετε πλήρη ανάληψη

4. Κάντε κλικ στο Submit

Για τους εμπόρους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή, εισαγάγετε τη διεύθυνση ανάληψης και επιλέξτε τον τύπο της αλυσίδας σας. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα ποσό ή κάντε κλικ στο κουμπί Όλα για ανάληψη όλων των χρημάτων πριν κάνετε κλικ στο Επόμενο . Αφού επιλέξετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού λήψης, κάντε κλικ στο Υποβολή .

Εάν δεν έχετε συνδέσει τη διεύθυνση του πορτοφολιού ανάληψης, κάντε κλικ στη Διεύθυνση Πορτοφολιού για να δημιουργήσετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού λήψης.

 

 

(Σε εφαρμογή για κινητά)

Σημείωση : — Για την απόσυρση των XRP/EOS/XYM/XLM/XEM, θυμηθείτε να εισαγάγετε το σημείωμα ανάληψης για τη μεταφορά. Σε αντίθετη περίπτωση, θα προκληθούν περιττές καθυστερήσεις στην επεξεργασία της απόσυρσής σας.

(Στην επιφάνεια εργασίας)

(Σε εφαρμογή για κινητά)

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Υποβολή , θα κατευθυνθείτε στη σελίδα επαλήθευσης ανάληψης. Απαιτούνται τα ακόλουθα δύο βήματα επαλήθευσης:

1. Κωδικός επαλήθευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

ένα. Κάντε κλικ στο Λήψη κώδικα και σύρετε το ρυθμιστικό για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση.

σι. Ένα email που περιέχει τον κωδικό επαλήθευσης του email σας θα σταλεί στην καταχωρημένη διεύθυνση email του λογαριασμού. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε. ( Σημείωση : Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εάν το email δεν βρίσκεται στα εισερχόμενά σας, καθώς ο κωδικός επαλήθευσης θα είναι διαθέσιμος μόνο για πέντε λεπτά.)

2. Κωδικός Google Authenticator: Εισαγάγετε τον εξαψήφιο (6) κωδικό ασφαλείας Google Authenticator 2FA που λάβατε.

Κάντε κλικ στο Υποβολή . Το αίτημα ανάληψης υποβλήθηκε με επιτυχία!

 

Μόλις το σύστημα επικυρώσει με επιτυχία τον κωδικό 2FA, ένα email που θα περιέχει τις λεπτομέρειες του αιτήματος ανάληψης θα σταλεί στην καταχωρημένη διεύθυνση email του λογαριασμού. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης επαλήθευσης για να επαληθεύσετε το αίτημα ανάληψης. Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για το email που περιέχει τα στοιχεία ανάληψης.

 

Πώς να κάνετε ανάληψη περιουσιακών στοιχείων μέσω εσωτερικής μεταφοράς

Για εσωτερικές μεταφορές, τα περιουσιακά στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν μόνο μέσω Spot Account. Θα χρειαστεί να μεταφέρετε τα περιουσιακά σας στοιχεία από άλλους λογαριασμούς στον Spot λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο Transfer στα δεξιά. Στη συνέχεια, επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να αποσύρετε.

(Στην επιφάνεια εργασίας) 

(Σε εφαρμογή για κινητά)

Στη συνέχεια, προχωρήστε σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε Μέθοδος Απόσυρσης : Εσωτερική μεταφορά

2. Κάντε κλικ στο Coin για να επιλέξετε τον τύπο νομίσματος που θέλετε να αποσύρετε

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Λογαριασμός παραλήπτη

4. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη κάτω από το Ποσό ή κάντε κλικ στο Όλα για να κάνετε πλήρη ανάληψη

5. Κάντε κλικ στο Submit αφού επιβεβαιώσετε ότι τα στοιχεία σας είναι ακριβή

(Επιφάνεια εργασίας)

(Σε εφαρμογή για κινητά)

Σημείωση: Η επαλήθευση ανάληψης για εσωτερική μεταφορά είναι η ίδια με την επαλήθευση ανάληψης στην αλυσίδα.

 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποσύρω τα χρήματά μου;

Το Bybit υποστηρίζει την άμεση απόσυρση. Η επεξεργασία της άμεσης ανάληψης μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με το blockchain και την τρέχουσα κυκλοφορία του δικτύου. Σε περίπτωση συμφόρησης δικτύου, οι αναλήψεις ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο από το αναμενόμενο.

Σημείωση : Μόλις υποβάλετε με επιτυχία ένα αίτημα ανάληψης, όλα τα υπόλοιπα μπόνους στον λογαριασμό σας θα μηδενιστούν. Οι έμποροι μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση ανάληψης μέσω αυτού του συνδέσμου: https://www.bybit.com/user/assets/records/trade-spot/withdraw

Κατανόηση της κατάστασης απόσυρσης στο ιστορικό

  • Εκκρεμεί έλεγχος = Οι έμποροι υπέβαλαν με επιτυχία το αίτημα ανάληψης και εκκρεμεί έλεγχος ανάληψης.
  • Εκκρεμής μεταφορά = Το αίτημα ανάληψης ελέγχθηκε με επιτυχία και εκκρεμεί η υποβολή στο blockchain.
  • Επιτυχώς μεταφέρθηκε = Η απόσυρση των περιουσιακών στοιχείων είναι επιτυχής και ολοκληρώθηκε.
  • Απορρίφθηκε = Το αίτημα ανάληψης απορρίφθηκε.
  • Ακυρώθηκε = Ο χρήστης απέσυρε το αίτημα ανάληψης.

Υπάρχει ανώτατο όριο ποσού για μια μεμονωμένη άμεση ανάληψη;

Επί του παρόντος, ναι. Υπάρχει ένα όριο ανάληψης για χρήστες που επαναφέρει καθημερινά στις 00:00 UTC.

Ο παρακάτω πίνακας υποδηλώνει το μέγιστο ποσό USDT που μπορεί να αποσυρθεί σε κάθε επίπεδο KYC. Λάβετε υπόψη ότι θα χρεωθεί ένα πάγιο τέλος ανάληψης, ανεξάρτητα από το ποσό που θα γίνει ανάληψη.)

 

 

Ανατρέξτε στις απαιτήσεις ημερήσιου ορίου ανάληψης KYC για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ενώ οι χρήστες VIP λαμβάνουν αυτόματα υψηλότερα όρια ανάληψης, μπορείτε να αλλάξετε μη αυτόματα το όριο κάνοντας κλικ στη Διαχείριση ορίου στο παράθυρο ανάληψης.

Υπάρχει χρέωση για την απόσυρση;

Ναι, υπάρχει χρέωση για όλες τις αναλήψεις. Λάβετε υπόψη σας τις διάφορες χρεώσεις ανάληψης που επιβάλλονται για όλες τις αναλήψεις οποιουδήποτε ποσού από την Bybit. Οι έμποροι μπορούν να ανατρέξουν στην ελάχιστη ανάληψη και στις προμήθειες που αναφέρονται στο αναδυόμενο παράθυρο ανάληψης, ανάλογα με την επιλεγμένη αλυσίδα για ανάληψη κεφαλαίων.

 

Χρησιμοποιώντας το USDT ως παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο αλυσίδας , η χρέωση διαφέρει.

Σημείωση : Τα τέλη ανάληψης στο Bybit δεν περιλαμβάνονται στο ποσό που αναγράφεται στην οθόνη. Επομένως, οι χρήστες πρέπει να συνυπολογίσουν τις χρεώσεις που υποδεικνύονται για να καθορίσουν το τελικό ποσό ανάληψης. Ωστόσο, οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν να κάνουν κλικ στο κουμπί Όλα για να κάνουν ανάληψη όλων των κεφαλαίων τους και το σύστημα θα προσαρμόσει αυτόματα το τελικό ποσό, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών.

Υπάρχει ελάχιστο ποσό για κατάθεση και ανάληψη;

Ναι, υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης και ανάληψης για τους χρήστες Bybit. Το ελάχιστο ποσό υποδεικνύεται στο πλαϊνό παράθυρο, ανάλογα με το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης που αποφασίζετε να κάνετε ανάληψη.

 

Τι μπορώ να κάνω εάν ο λογαριασμός μου Bybit περιορίζεται από ανάληψη χρημάτων;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο λογαριασμός σας μπορεί να ανασταλεί προσωρινά από την ανάληψη χρημάτων. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουμε εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας ή επειδή η συναλλαγή δεν πληροί τους Όρους και Προϋποθέσεις μας.

Μερικά από τα παρακάτω ενδέχεται να προκαλέσουν περιορισμούς ανάληψης για 24 ώρες:

  • Πρόσφατη αλλαγή ή επαναφορά του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού
  • Αλλαγή στον καταχωρημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Αλλαγή καταχωρημένης διεύθυνσης email
  • Η λειτουργία Κλείδωμα ανάληψης νέας διεύθυνσης έχει ενεργοποιηθεί στο λογαριασμό σας και η διεύθυνση πορτοφολιού που χρησιμοποιείται στο αίτημα ανάληψης βρίσκεται κάτω από αυτό το 24ωρο κλείδωμα ανάληψης.
  • Μη αυτόματη απενεργοποίηση του Επαληθευτή Google

Εάν ο λογαριασμός σας παραμένει κλειδωμένος για περισσότερες από 24 ώρες, ζητήστε βοήθεια από την αποκλειστική μας Υποστήριξη Ζωντανής συνομιλίας . Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε αυτοκατευθυνόμενη βοήθεια στη Βοήθεια Bybit .

Τι είναι το Bybit και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ο απόλυτος οδηγός βήμα προς βήμα για το Binance

κατάθεση σε Bybit

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *