Πώς να κάνετε μια κατάθεση σε Bybit

Πώς να κάνετε μια κατάθεση σε Bybit (Πλήρης οδηγός)

Αναζητάτε έναν οδηγό για το πώς να καταθέσετε χρήματα στο Bybit; Σας ακούμε! Ακολουθεί μια λεπτομερής διαδικασία λειτουργίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε μια κατάθεση μεταφέροντας κρυπτονομίσματα από το εξωτερικό σας πορτοφόλι ή αγοράζοντας νόμισμα fiat για κατάθεση στον λογαριασμό σας Bybit.

Βασικά συμπεράσματα :

  • Μπορείτε να επιλέξετε είτε να μεταφέρετε τα υπάρχοντα χρήματά σας από ένα εξωτερικό πορτοφόλι στον λογαριασμό σας Bybit είτε να καταθέσετε νόμισμα fiat στον λογαριασμό σας Bybit για να αγοράσετε κρυπτογράφηση.
  • Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο Bybit, όπως αγορά μέσω πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αγορά μέσω μεθόδων πληρωμής τρίτου μέρους, χρησιμοποιώντας κατάθεση Fiat ή μέσω P2P Trading.

Τι είναι το Bybit και πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Χρηματοδότηση του λογαριασμού σας Bybit: Κατάθεση Crypto στο Bybit

Για να μπορέσετε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Bybit, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bybit . Εάν δεν έχετε ήδη έναν, κάντε κλικ στον αναλυτικό οδηγό μας για τη δημιουργία ενός λογαριασμού Bybit εδώ . Αφού το κάνετε αυτό, μπορούμε να εξερευνήσουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας Bybit.

Εάν έχετε ήδη κεφάλαια σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης ή σε άλλο ανταλλακτήριο, μπορείτε να επιλέξετε να καταθέσετε κρυπτογράφηση στον λογαριασμό σας Bybit μέσω μιας συναλλαγής blockchain. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα:

  • Το Bybit προς το παρόν υποστηρίζει μόνο απευθείας μεταφορά. Μην μεταφέρετε τα περιουσιακά σας στοιχεία χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Έξυπνης σύμβασης.
  • Για καταθέσεις νομισμάτων που απαιτούν ετικέτα/σημείωμα κατάθεσης, φροντίστε να συμπληρώσετε σωστά το σημείωμα/ετικέτα κατάθεσης. Μπορείτε να βρείτε το σημείωμα/ετικέτα σας από το παράθυρο κατάθεσης. Η κατάθεση χωρίς σημείωμα/ετικέτα ή με λάθος σημείωμα/ετικέτα μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια περιουσιακών στοιχείων.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bybit

Κατάθεση Crypto σε PC/Desktop

Βήμα 1 : Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Στοιχεία στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας Bybit. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάθεση .

Βήμα 2 : Επιλέξτε το κέρμα που θέλετε να καταθέσετε.

Βήμα 3 : Επιλέξτε τον τύπο αλυσίδας για το κέρμα που θέλετε να καταθέσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πού θέλετε να μεταφερθούν τα χρήματά σας — ο λογαριασμός σας Spot, ο λογαριασμός παραγώγων ή ο λογαριασμός χρηματοδότησης. Εάν θέλετε, για παράδειγμα, τα χρήματά σας να μεταφερθούν στον λογαριασμό σας στα Παράγωγα, μπορείτε στη συνέχεια να το υποδείξετε στο πεδίο Καταθέσεις που διοχετεύονται αυτόματα στο .

Βήμα 4 : Αφού επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες, μπορείτε να προχωρήσετε στη σάρωση του κωδικού QR ή να αντιγράψετε τη διεύθυνση κατάθεσης και να τη χρησιμοποιήσετε ως διεύθυνση προορισμού.

Κατάθεση κρυπτογράφησης σε κινητό

Βήμα 1 : Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit στην εφαρμογή Bybit, πατήστε Στοιχεία ( που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης) και επιλέξτε Κατάθεση .

Βήμα 2 : Επιλέξτε το κέρμα που θέλετε να καταθέσετε.

Βήμα 3 : Επιλέξτε τον τύπο αλυσίδας για το κέρμα που θέλετε να καταθέσετε. Εάν θέλετε τα χρήματά σας να μεταφερθούν στον λογαριασμό σας στα Παράγωγα, μπορείτε στη συνέχεια να το δηλώσετε στο πεδίο Καταθέσεις που διοχετεύονται αυτόματα στο .

Βήμα 4 : Αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία, σαρώστε τον κωδικό QR ή αντιγράψτε τη διεύθυνση κατάθεσης και χρησιμοποιήστε τον ως διεύθυνση προορισμού.

Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Bybit

Χρηματοδότηση του λογαριασμού σας Bybit: Αγορά Crypto στο Bybit 

Δεν έχετε χρήματα στο εξωτερικό σας κρυπτογραφικό πορτοφόλι; Μην ανησυχείτε, γιατί μπορείτε εύκολα να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο Bybit χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα τέσσερα κανάλια.

Αγορά Crypto με πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Βήμα 1 : Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Αγορά κρυπτογράφησης στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας Bybit και κάντε κλικ στην Αγορά με ένα κλικ .

Βήμα 2 : Κάντε κλικ στο Προσθήκη κάρτας και εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας.

Βήμα 3 : Αφού προσθέσετε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, επιλέξτε το νόμισμα fiat με το οποίο θέλετε να πληρώσετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να λάβετε.

Βήμα 4 : Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε την πιστωτική/χρεωστική κάρτα που έχετε προσθέσει. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αγορά με .

Βήμα 5 : Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την αγορά σας. Εάν τα στοιχεία είναι σωστά, μπορείτε να προχωρήσετε κάνοντας κλικ στο Επιβεβαίωση .

Βήμα 6 : Η πληρωμή με κάρτα θα διεκπεραιωθεί και ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης ή να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή από την εφαρμογή της τράπεζάς σας.

Βήμα 7 : Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Προβολή στοιχείων για να ελέγξετε το υπόλοιπό σας.

Αγορά κρυπτογράφησης με πληρωμή από τρίτους

Βήμα 1 : Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Αγορά κρυπτογράφησης στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας Bybit και κάντε κλικ στην Αγορά με ένα κλικ .

Βήμα 2 : Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους παρόχους υπηρεσιών τρίτων.

Βήμα 3 : Αφού επιλέξετε τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών σας, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και επιλέξτε το κέρμα που θέλετε να λάβετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αγορά με . Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να λάβετε.

Βήμα 4 : Επιλέξτε το κανάλι πληρωμής σας και επαληθεύστε την αγορά σας. Εάν τα στοιχεία είναι σωστά, μπορείτε να προχωρήσετε κάνοντας κλικ στο Συνέχεια .

Βήμα 5 : Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο τρίτων για να συνεχίσετε τη διαδικασία αγοράς.

Βήμα 6 : Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Προβολή στοιχείων για να ελέγξετε το υπόλοιπό σας.

Αγορά κρυπτογράφησης με κατάθεση Fiat

Βήμα 1 : Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Αγορά κρυπτογράφησης στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας Bybit και κάντε κλικ στο Fiat Deposit .

Βήμα 2 : Επιλέξτε το προτιμώμενο νόμισμα fiat κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Συνέχεια .

Βήμα 3 : Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία της συναλλαγής, μπορείτε να προβάλετε το νόμισμα fiat στην ενότητα Στοιχεία στον λογαριασμό χρηματοδότησης στην καρτέλα Fiat . Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά κρυπτογράφησης με αυτά τα κεφάλαια.

Αγορά Crypto μέσω P2P Trading

Βήμα 1 : Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bybit, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την καρτέλα Αγορά κρυπτογράφησης στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας Bybit και κάντε κλικ στο P2P Trading .

Βήμα 2 : Στη σελίδα Αγορά , μπορείτε να εισαγάγετε τα κριτήρια που προτιμάτε για το ποσό , τα νομίσματα Fiat ή τους τρόπους πληρωμής, με βάση τις ανάγκες συναλλαγών σας, για να φιλτράρετε τους διαφημιστές.

Βήμα 3 : Επιλέξτε τον διαφημιστή που θέλετε και κάντε κλικ στο Αγορά USDT .

Βήμα 4 : Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο και μπορείτε να εισαγάγετε το ποσό του fiat που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε ή την ποσότητα των κερμάτων που θέλετε να λάβετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αγορά για να προχωρήσετε.

Βήμα 5 : Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα παραγγελίας και θα έχετε 15 λεπτά για να μεταφέρετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά πριν συνεχίσετε.

Βήμα 6 : Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή, κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε η πληρωμή. 

Βήμα 7 : Όταν ο πωλητής αποδεσμεύσει με επιτυχία τα νομίσματα σε εσάς, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Check Asset για να τα δείτε. Ωστόσο, εάν ο πωλητής δεν αποδεσμεύσει τα χρήματα σε εσάς μετά από 10 λεπτά, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Υποβολή ένστασης και η ομάδα υποστήριξης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Η κατώτατη γραμμή

Τώρα που μάθατε πώς να χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας, είτε μεταφέροντας χρήματα από άλλο πορτοφόλι στον λογαριασμό σας Bybit είτε αγοράζοντας κρυπτογράφηση, είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην κρυπτογράφηση με το Bybit! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Bybit, όπως πώς μπορείτε να ανοίξετε μια συναλλαγή ή να κάνετε ανάληψη , ανατρέξτε στους λεπτομερείς οδηγούς μας εδώ .

Πηγή

Ο απόλυτος οδηγός βήμα προς βήμα για το Binance

Ας ρίξουμε μια ματιά στις θετικές πτυχές των Bitcoin!

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *