απόρριψης κλήσης σε Samsung Galaxy

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα απόρριψης κλήσης σε Samsung Galaxy

Η Samsung φτιάχνει σίγουρα το καλύτερο smartphone στην αγορά και η σειρά Galaxy της είναι η πιο δημοφιλής. Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy είναι διαθέσιμα με διαφορετικές τιμές και χαρακτηριστικά.

Παρά όλες τις δυνατότητες, το ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι χρήστες του Samsung Galaxy Phone είναι το ζήτημα της πτώσης κλήσης. Πρόσφατα, λάβαμε πολλά μηνύματα από χρήστες της Samsung που διαμαρτύρονταν για προβλήματα διακοπής κλήσεων.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα απόρριψης κλήσης σε τηλέφωνα Samsung Galaxy

Επομένως, εάν έχετε τηλέφωνο Samsung Galaxy και αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα απόρριψης κλήσης, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους αντιμετώπισης για την επίλυση προβλημάτων απόρριψης κλήσεων σε ένα smartphone Samsung Galaxy

Λήψη ταπετσαριών Samsung Galaxy Z Flip 4 (ποιότητα 4k HD)

Πώς να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου στο τηλέφωνο Samsung (Όλες οι μέθοδοι)

1. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο Samsung Galaxy

Επανεκκινήστε το τηλέφωνο Samsung Galaxy

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου Samsung Galaxy είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων απόρριψης κλήσεων. Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα πιο περίπλοκα προβλήματα του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων απόρριψης κλήσεων.

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι πτώσεις κλήσεων δεν συνδέονται άμεσα με σφάλματα και δυσλειτουργίες, αλλά μερικές φορές λειτουργεί. Επομένως, φροντίστε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο Samsung Galaxy πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους.

2. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος του τηλεφώνου

Εάν η ισχύς του σήματος του τηλεφώνου σας είναι χαμηλή, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την αποδοχή ή την πραγματοποίηση κλήσεων.

Τα ζητήματα απόρριψης κλήσεων συνήθως συνδέονται με κακή ισχύ σήματος δικτύου. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αποκλειστούν πρώτα τέτοια ζητήματα.

Εάν η ισχύς του σήματος του δικτύου είναι χαμηλή, μπορείτε να μετακινηθείτε σε διαφορετική τοποθεσία με καλή ισχύ σήματος και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε μια κλήση.

3. Αποκλείστε τα ζητήματα δικτύου

Η κακή ισχύς σήματος δεν είναι το μόνο πρόβλημα δικτύου που πρέπει να αποκλείσετε. πρέπει επίσης να αναζητήσετε άλλα προβλήματα.

Οι πιθανότητες είναι ότι ο πάροχος τηλεπικοινωνιών σας αντιμετωπίζει προσωρινά προβλήματα, τα οποία προκαλούν προβλήματα διακοπής κλήσεων.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους φίλους σας που χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο εάν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Εάν αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα διακοπής κλήσεων, πρέπει να ζητήσετε από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας να τα επιλύσει.

4. Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης θα απενεργοποιήσει όλες τις ραδιοεπικοινωνίες στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy. Μόλις απενεργοποιηθούν οι ραδιοεπικοινωνίες, το πρόβλημα με την τυχαία απόρριψη κλήσεων του τηλεφώνου Galaxy πιθανότατα θα επιλυθεί.

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης θα αναγκάσει επίσης το τηλέφωνό σας Galaxy να επανασυνδεθεί στον πλησιέστερο πύργο κινητής τηλεφωνίας, επιλύοντας πιθανώς το πρόβλημα διακοπής κλήσης.

Επομένως, ανοίξτε το κέντρο ειδοποιήσεων στο τηλέφωνο Samsung Galaxy και πατήστε το εικονίδιο Λειτουργία πτήσης. Μόλις ενεργοποιηθεί, περιμένετε ένα λεπτό και απενεργοποιήστε ξανά τη λειτουργία πτήσης.

5. Ενεργοποιήστε την Κλήση WiFi

Η κλήση WiFi είναι μια λειτουργία που προορίζεται για χρήστες που ζουν σε περιοχές χαμηλής ή κακής συνδεσιμότητας. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο WiFi.

Έτσι, εάν η ισχύς του σήματος δικτύου είναι συνήθως χαμηλή, μπορείτε να διορθώσετε τα προβλήματα απόρριψης κλήσης ενεργοποιώντας τη δυνατότητα κλήσης WiFi. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κλήση WiFi σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy.

Ρυθμίσεις

2. Στη συνέχεια, πατήστε Συνδέσεις.

Συνδέσεις

3. Στις Συνδέσεις, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Κλήση WiFi.

Κλήση WiFi

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κλήσης WiFi στο τηλέφωνο Samsung Galaxy για να διορθώσετε το πρόβλημα απόρριψης κλήσης.

6. Ενεργοποιήστε την αυτόματη επιλογή για χειριστές δικτύου

Η ενεργοποίηση της αυτόματης επιλογής για τους χειριστές δικτύου θα αναγκάσει το τηλέφωνο Samsung Galaxy να βρει και να συνδεθεί με τον καλύτερο διαθέσιμο πάροχο δικτύου κοντά σας.

Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα διακοπής κλήσεων στο τηλέφωνό σας Samsung, είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επιλογή για φορείς εκμετάλλευσης δικτύου.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Συνδέσεις.

Συνδέσεις

3. Στην οθόνη Συνδέσεις, πατήστε Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, πατήστε Διαχειριστές Δικτύων.

Διαχειριστές Δικτύων

4. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Επιλέξτε Αυτόματα.

Επιλέξτε Αυτόματα

Αυτό είναι! Το τηλέφωνό σας θα επιλέξει τώρα το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για εσάς. Αυτή η επιλογή είναι πιθανό να διορθώσει το πρόβλημα απόρριψης κλήσης.

7. Αφαιρέστε και τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Αν και σπάνια, μια λανθασμένα τοποθετημένη κάρτα SIM θα μπορούσε να προκαλέσει τυχαία πτώση κλήσης σε τηλέφωνο Samsung Galaxy. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα αφαιρώντας και τοποθετώντας ξανά την κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας Galaxy.

Επομένως, χρησιμοποιήστε έναν εξαγωγέα SIM για να ανοίξετε τη θήκη της κάρτας SIM και να αφαιρέσετε την κάρτα SIM. Αφού αφαιρέσετε, καθαρίστε την κάρτα SIM με οποιοδήποτε μαλακό ύφασμα και τοποθετήστε την ξανά.

Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM, ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο Samsung Galaxy και περιμένετε να εμφανιστούν οι γραμμές δικτύου.

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Phone

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής τηλεφώνου βοήθησε πολλούς χρήστες τηλεφώνων Samsung Galaxy να διορθώσουν το πρόβλημα απόρριψης κλήσης. Εάν η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής τηλεφώνου είναι κατεστραμμένη ή έχει κάποιο πρόβλημα, η εφαρμογή τηλεφώνου μπορεί να καθυστερήσει, να δημιουργήσει προβλήματα κατά την πραγματοποίηση/λήψη κλήσεων κ.λπ.

Η εκκαθάριση του υπάρχοντος αρχείου προσωρινής μνήμης που έχει αποθηκευτεί από την εφαρμογή Τηλέφωνο μπορεί να αποκλείσει την κατεστραμμένη κρυφή μνήμη. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Phone σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνο Samsung Galaxy.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές.

Εφαρμογές

3. Στις Εφαρμογές, βρείτε και πατήστε σε Τηλέφωνο.

Τηλέφωνο

4. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Αποθήκευση.

Αποθήκευση

5. Στην οθόνη Αποθήκευση, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Phone, ανοίξτε την και πραγματοποιήστε μια κλήση. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα απόρριψης κλήσης έχει διορθωθεί.

9. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα καταργήσει όλες τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις που ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με τις κλήσεις. Επομένως, εάν το πρόβλημα απόρριψης κλήσης δεν έχει ακόμη επιλυθεί, η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι απαραίτητη.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου θα διαγράψει όλες τις αποθηκευμένες συσκευές Bluetooth, τα δίκτυα WiFi, τις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνο Samsung Galaxy.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενική διαχείριση.

Γενική διαχείριση

3. Στην οθόνη Γενική διαχείριση, πατήστε Επαναφορά.

Επαναφορά

4. Στην οθόνη Επαναφορά, πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

5. Στην οθόνη Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων.

Επαναφορά ρυθμίσεων

Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις δικτύου στο τηλέφωνο Samsung Galaxy.

10. Εγκαταστήστε ενημερώσεις λογισμικού σε εκκρεμότητα

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι σημαντικές για τη σωστή λειτουργία και σταθερότητα ενός τηλεφώνου. Οι πιθανότητες είναι ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα απόρριψης κλήσεων στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy λόγω σφάλματος λογισμικού.

Επομένως, συνιστάται ο έλεγχος για τις ενημερώσεις λογισμικού και η εγκατάσταση όλων των εκκρεμών. Μετά την ενημέρωση, ελέγξτε εάν το πρόβλημα απόρριψης κλήσης έχει διορθωθεί.

1. Για να ενημερώσετε το τηλέφωνο Samsung Galaxy, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.

Ρυθμίσεις

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ενημέρωση λογισμικού. Στην οθόνη Ενημέρωση λογισμικού, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Λήψη και εγκατάσταση

Τώρα, το τηλέφωνό σας θα αναζητά όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν κάποια ενημέρωση εκκρεμεί εγκατάσταση, εγκαταστήστε την.

11. Απευθυνθείτε στον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας

Εάν όλες οι μέθοδοι αποτύχουν να διορθώσουν το πρόβλημα απόρριψης κλήσης στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy, η τελευταία λύση είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας και να του ζητήσετε να διορθώσει το πρόβλημα. Πρέπει επίσης να τους εξηγήσετε όλα τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που προσπαθήσατε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο πάροχος τηλεπικοινωνιών θα εξετάσει το ζήτημα και θα δώσει λύση. Μπορεί ακόμη και να σας ζητήσουν να αντικαταστήσετε την SIM σας.

Αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος απόρριψης κλήσης σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy. Εάν έχετε ακολουθήσει προσεκτικά όλες τις μεθόδους, το πρόβλημα απόρριψης κλήσης πιθανότατα έχει ήδη διορθωθεί. Επίσης, ενημερώστε μας ποια μέθοδος σας βοήθησε να διορθώσετε το πρόβλημα της κλήσης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *